Şimdi Ara

Tüm serverlar clientless kaynıyor buyrun her serverda yüzlerce çar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar videoda olduğu gibi. Rezalet!!!!!! Tüm serverlarda yüzlerce çar marodonda... Tüm serverlardan kısa kısa görüntüler

https://www.youtube.com/watch?v=Sbnjy_urT0c

• Sadece steamda mi boyle yoksa usko da ayni mi kardes?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeş millet 2 3 m kascam diye misal veriyorum 50 tane char sokup 50 kasıp Chitin görevi yapıyor yapsan ne olur yapmasan ne olur piyasa zaten ucuz +5 Chitin 1 m bas parayı çek gb valla bu trenleri görünce gülüyorum ne uğraşıyorsun ki bu kadar 😬😬

• quote:

Orijinalden alıntı: betex

Ya kardeş millet 2 3 m kascam diye misal veriyorum 50 tane char sokup 50 kasıp Chitin görevi yapıyor yapsan ne olur yapmasan ne olur piyasa zaten ucuz +5 Chitin 1 m bas parayı çek gb valla bu trenleri görünce gülüyorum ne uğraşıyorsun ki bu kadar 😬😬

Adam günde 20 char soksa chitin setini 5mden satsa günde 1 gb ayda 30 gb ,30 gb de yaklaşık 1200 liraya denk geliyor.Niye para bassın oyuna zaten adam oyundan hayatını kazanıyor bu oyunun gidişatı baya kötü ,saçma sapan 1 modemden tek bilgisayar giricek diye kısıtlandırcaklarına şu koxperlara çare bulsunlar.Evde 2 pc var giremiyoruz oyuna illa premium çekmem lazımmış tekine allah allah bedava değil mi ki bu oyun.Saçma sapan kısıtlamalarla bu trenlerin önüne geçeceklerini sanıyorlar zaten günümüzdeki tüm koxplar proxy li onlar istedikleri kadar limit koysunlar oyle ya da böyle girecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Sadece steamda mi boyle yoksa usko da ayni mi kardes?

usko da böyle değil. gb fiyatı düşük olduğu için, sms onayı, otp falan olduğu için clientless yok. ama normal koxp var az miktarda.
  • xxomer X kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam teswkkur ediyorum
    Otp nedir bu arada?

• Oyuna giriş yaparken kod giriyorsun. Bu kod pcde veya telefonunda gözüküyor programda.ona bakarak yazıp giriyosun @red alert2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxomer -- 5 Mayıs 2016; 13:57:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxomer X kullanıcısına yanıt
    Eyv. Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.