Şimdi Ara

yeni serverde en yüksek lwl kaç oldunus ..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: wrah

yiyosa kıll me yalan soleme bea 43 olmaz hayatta bu lag ıle

ßro Arkadaş Dogru Söylüyor Olabilir Düşün Kimse Serverin Gelceğini Bilmiyor Resten Sonra Bakanlar Serweri Görüp Giriyor Adam 30 LvL a Kasiyor Server Boş Olduğundan Durmadan 30 Görewi Bugunu Yapiyor LvL 40+ Olabilir ama Tabi Zor Bende Şu An En Fazla 38 Flan Wardir Yarin Sabah 53-55 arası adamlar çıkabilir Ben inş Sabaha 52 lwl faln hedefliom
  • ben ce yarına en fazla 45 ıwı adam cıkar her server acıldıgında bole oluo benım hedefım 42
    quote:

Orjinalden alıntı: JanWalJan

quote:

Orjinalden alıntı: wrah

yiyosa kıll me yalan soleme bea 43 olmaz hayatta bu lag ıle

ßro Arkadaş Dogru Söylüyor Olabilir Düşün Kimse Serverin Gelceğini Bilmiyor Resten Sonra Bakanlar Serweri Görüp Giriyor Adam 30 LvL a Kasiyor Server Boş Olduğundan Durmadan 30 Görewi Bugunu Yapiyor LvL 40+ Olabilir ama Tabi Zor Bende Şu An En Fazla 38 Flan Wardir Yarin Sabah 53-55 arası adamlar çıkabilir Ben inş Sabaha 52 lwl faln hedefliom

• hala 3 levelım premium olmasına ragmen oyuna gırınce ya hata veriyor yada dc yıyıyorum cok lag war :(
  • 1.si sabah 6 da serverlar açık ken yeni server failed veriyor du o yüzden kazamazdınız.
    1.si mllet 30 oldum 40 olmuş biri diyorsunuz. siz şaka mı yapıyosunuz lagdan millet kasamıyo gelmişsiniz 40 olduk diyorsunuz. ha yapanlar vardır ama nasıl yaptıkları meçhül
  • Hemen tepede 2 sayfaya ulaşmış bir konu,en üstte üst konu varken hala konu açmanızı anlamıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_16308816/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.