Şimdi Ara

YENİ SERVERLER ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akadaşlar K2 yeni server açacakmıymış bilen var mı Silkroad online da bile 3 gün önce iki server açıldı Persia ve Zeus diye 2 server. Silkroad online oynayanların sayısı türkiyede kinght online oynayanların çok gerisinde herkes bilir . RAgnarok diye new (yeni) server var knight online da o kadar başka yok

birde türk serverleri hakkında bilgisi olan nasıl baglanacaz anlatabilir ?

• evt beyler bi bilgisi olan varmı yeni server filan gelirmi sizce up!
  • Logos geleli 4 ay ronark geleli 3 bilemdin 4 hafta oldu daha ne yeni serveri Başlıcaksanız 4ever Ronark en NEW i o yani
  • Orjinalden alıntı: samix2

YENİ SERVERLER ????????

Akadaşlar K2 yeni server açacakmıymış bilen var mı Silkroad online da bile 3 gün önce iki server açıldı Persia ve Zeus diye 2 server. Silkroad online oynayanların sayısı türkiyede kinght online oynayanların çok gerisinde herkes bilir RAgnarok diye new (yeni) server var knight online da o kadar başka yok

RAgnarok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karikatur_komedya -- 7 Nisan 2007; 22:27:41 >
  • ROnark diyosun gir bakayım girebiliyon mu ha ronark olmuş ha dies ha ares hepsi full Yeni server çok az çooooookkk k2 de iş yokk ?*
  • ewt bence silk road oynuyorum 2 tane yeni server geldi faka silk road da hiçbir dc yoq lag yoq x trap hata yoq dupe yoq koxp...e orasını bilemem ama knighta para verdiğimiz halde koxp dupe lag dc oyun kapalı bunları bildiğniz halde bu oyunu oynuyoruz...
    yeni server a gelince duyduğum bilgilere göre yeni serverdan ziyade serverları güçlendirme yoluna gilio sanırım serverla yoğun olduğu için yeni server yerine serveralın 4. sünü açacaklar... ama kanıtlanmış bi bilgi değil tabiki bu
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KNİGHT ONLİNE YENİ SERVER AÇLIMAYACAK MI SİLKROAD A 2 TANE AÇILDI 3 GÜN ÖNCE ????????????????????????????????????
  • ragnarok ne ya ?????
  • RAGNAROK ATERİ OYUNUNDA Kİ MARİO OYUNUN BİR BÖLÜMÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTheSadisTo

ewt bence silk road oynuyorum 2 tane yeni server geldi faka silk road da hiçbir dc yoq lag yoq x trap hata yoq dupe yoq koxp...e orasını bilemem ama knighta para verdiğimiz halde koxp dupe lag dc oyun kapalı bunları bildiğniz halde bu oyunu oynuyoruz...
    yeni server a gelince duyduğum bilgilere göre yeni serverdan ziyade serverları güçlendirme yoluna gilio sanırım serverla yoğun olduğu için yeni server yerine serveralın 4. sünü açacaklar... ama kanıtlanmış bi bilgi değil tabiki bu

lag yokmu yuh yani ben başladım ve 2 gün oynadım bırakmamın tek sebebi towndan çıkma sürem 10dk mı alıyodu

• Orjinalden alıntı: oTheSadisTo

ewt bence silk road oynuyorum 2 tane yeni server geldi faka silk road da hiçbir dc yoq lag yoq x trap hata yoq dupe yoq koxp...e orasını bilemem ama knighta para verdiğimiz halde koxp dupe lag dc oyun kapalı bunları bildiğniz halde bu oyunu oynuyoruz...

lag yokmu yuh yani ben başladım ve 2 gün oynadım bırakmamın tek sebebi towndan çıkma sürem 10dk mı alıyodu

arkdas doğru söylememiş lag var ama ko daki gibi değil tabi hem daha cabuk oyuna baglanabiliyosun silkroad online da 15 ten fazla server var bildiğim

• RAGNAROK deil guzel arkadaşım rangarok online rangarok online onemli olan tek şey muhabbet sohbet ortamıdır chat gibi bişi bu oyun oyuncu oranı ise baya fazla
  • Orjinalden alıntı: samix2

Orjinalden alıntı: oTheSadisTo

belki şansadır ama ben ne zaman silkroada bağlanmaya çalışsam bağlanmıo can not due to server traffic ya da bunun gibi bişi yazıo sonra dc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 7 Nisan 2007; 22:55:47 >

• belki şansadır ama ben ne zaman silkroada bağlanmaya çalışsam bağlanmıo can not due to server traffic ya da bunun gibi bişi yazıo sonra dc

bi kaç kes den girer %100 garanti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.