Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda 5 yıldır kullandığım Logitech s220 ses sistemim bozuldu ve yeni ses sistemi olarak Edifier c2x 2+1 aldım. bu sistem hakkında yorumlarınız nelerdir çok anlayan birisi değilim bu konulardan Diğer sorum ise subwooferi nereye yerleştirmem daha sağlıklı olur sizce ve equalizer ayarı yapmama gerek varmı varsa nasıl yapayım?
Resimdeki şuanki odamın son hali sizce ne yapabilirim?
Subwooferin konumu iyi.Eğer uğultu yaparsa masanın sağ tarafındaki boşluğa hava portunu kapatmayacak şekilde yerleştirebilirsin.
Peki üstünde pencere ve perdeler olacak onların zararı olurmu oraya alırsam?
Selam hocam,bende 5 senedir s220 kullanıyorum(zamanında bimden 50 liraya almıştım) şuan kabloları temassızlık yapıyor ve sesi yetersiz gelmeye başladı,siz tavsiye eder misiniz?
hocam şöyle söyleyeyim s220 bunun yanında gerçekten aşırı kalitesizmiş. müzik dinlemek çok farklı sadece subwooferin yeri konusunda emin değilim çok hafif baslar boğuyor gibi geldi ama çok iyi kulağı olan birisi değilim , en azından daha iyi bir sistemden müzik dinlemiş olsam farkı daha iyi anlatabilirdim ama şuan için çok memnunum .
Ben olsam sağdaki duvar kosesine koyarim.
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Ben olsam sağdaki duvar kosesine koyarim.
peki üstünde perde ve pencere var onlar bozmaz değilmi ? bozmaz ise oraya almak için ekstra kabloya ihtiyacım var nasıl bi kablo almam lazım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme