< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 17 Mart 2022; 15:7:31 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 17 Mart 2022; 15:7:31 > |
|
|
|
|
|
Arkadaştan ilk aldıgım bal güzeldi, ikinci aldığım ise şeker oldu... |
gerçek bal şekerlenir zatende ben kimden alsam diye düşünüyorum kaynatıp tekrar tadına baktınız mı nasıl durumda |
4 kilo bal aldım gayet güzeldi kendisine teşekkür ederim. Hızlı kargo ve sağlam paketleme için |
Balda bahsettıgınız şekerlenme olayına Kristalize bal denılır normal sıcaklıga geldıgı zmanda kendı kendıne acılır,akışkan hal alır.Eğer bir Baldan suphenız olursa o balı 80 derece sıcaklıkda bir bardak ıcersıne tatlı kaşığı koyun bal sıcaklıkda kendını suya karşı salmaz ıse yani erime gıbı şerbet durumu oluşmaz ise sorun yoktur.. |
Satışlar aktif,karakovan,petek bal ve süzme bal satışlarımız devam ediyor.Son 15 yıldır aynı yaylaya arılarımızı götürdüğümüz için balımızın kalitesi değişmez,5 sene öbce sattığım ballar ile şimdiki ballar arasında fark yoktur. |
konu güncel , fiyatlar sabit, whatsapp üzerinden alan arkadaşlar konuya yazarlarsa sevinirim. |
Takip |