Bikere takım 4-3-3 oynayacak kalede rüştü kesin zaten sag bek olarak türkiyede ekrem oynar şam liginde toraman veya sivok oynar sol bekte ismail oynar gerekirse kaptan ibrahimde var defansın ortasında toraman ve ferrari oynayacak şam liginde sivok buraya çekilebilir .Yedek olarak sivok gibi bir joker var erhan var rıdvan var ama ibrahim kaş da alınmalı bence .öndeki 3lü den ernst en arkada oynar sagında fink solunda tello oynar oyunun 2 yanınıda oynayabilen tempolu oyuncular bunlar rakipleri kolay kolay sahasında n çıkarmayız yedek olarak yine sivok var serdar özkan ekrem burda kullanılabilir ugur inceman var uygun fiyatlı bir gurbetçi falan alınabilir aslında antepli çocuk alınsa iyi olur ama çok para isteniyor.bunların önünde holosko ve nihat serbset oynar hucum pres yaparlar santraforun açtıgı boşluklardan kaleye direk giderler ikiside hızlı sert şutlar atabilen oyuncular bu sistemi tamamlayacak en önemli etken bence santrafor mutlaka ilerde top tutan rakip defansı açabilecek hava toplarında hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var zapo ve boboyu verip böyle bir adam almamız lazım alabilirsek zaten türkiye liginde rakiplerin bu transferlrinide görünce çok zorlanacamızı düşünmüyorum illaki sol açık sag açık gerekmiyor bir takııma defansif olarak tello ve fink destek olur hucumdada nihat ve holosko zaman zaman kaanatlara inerler zaten bence sag sol açık la oynamak 2 oyuncuyu boşa çıkarmaktan başka anlam ifade etmiyor solve sag bek bindirme yapar zaten.
Eğer bir 10 numara alınmayacaksa , ki öyle görünüyor, Tello'yu ortaya çekeceklerdir. Tello'suz bir kadro kuracaklarını düşünmüyorum. Benzer bir kadro verilmiş ama ben o kadroda Nobre yerine Bobo'nun oynaması gerektiğini düşünüyorum, böyle olunca yabancı sınırlaması nedeniyle Holosko yerine Ekrem oynamalı, bu durumda üçlü forvet hattını Nihat-Tello-Bobo oluşturur.
baştan söyleyeyim ben fbliyim.ama böyle kadrolar yapmak hoşuma gidiyor.bana kalırsa bjknin sağ beke ihtiyacı var toraman tam sağ bek değil,erhan güveni at. rüştü ?-----------ferrari--------toraman-------ismail holosko--------ernst----------fink----------tello nihat-------bobo(gitmeyecekse)
Sağ beke de ihtiyacımız var doğrudur ama en önce iyi bir sol kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.