Benayoun ya da o tarz bir oyuncu lazım.Batuhan da Nobre ile değişmeli oynayabilir.1-2 sene sonra bu kadroya altyapıdan gelen gençler de dahil edilir.İskelet böyle olur.3 sene üst üste şampiyon oluruz.
Lig için 6 yabancı kuralına göre ideal kadro budur. 3 Şekilde inceledim kadromuzu İdeal
Bu kadronun avantajı çok koşan bi kadro.
Yeşil oklar ileri çıkışları, kırmızılar geri dönüşleri Ernst-Fabian çok koşuyor, Sivok Ferrari ikisi de oyun kurabiliyor Toroman-Zan gibi şişirmiyorlar, bu yüzden çıkacaklardır. Yeni aldığımız bekler yine orta saha çizgisini geçiyorlar oyun sırasında ileri çıkıyorlar. Nihat sağ kanattan da hareketleniyor, Tello zaman zaman kanat, bölge değiştirebiliyor. Koşmayan tek Bobo ve Rüştü bu kadroda. Delgado olursa oyunu çok yavaşlatır.
Alternatiflerimizi incelersek :
Ofansif anlamda alternatiflerimiz bol ama daha hızlı kanatlara ihtiyacımız var. Yusuf, Delgado çok iyi alternatif ama ilk 11 oyuncuları değiller, Yusuf ikinci yarıların adamı; Delgado formsuz. Serdar Özkan'ı söylemek bile istemiyorum. Nihat ve Holosko sağ kanatta da olur ama sol açığa başka bi yabancı alınırsa çok iyi olur. Bence Tello sağ açık da oynar ve sağ açık bölgesinden mükemmel şutlar çekebiliyor sırf o şutlar için sağ açıkta oynatılır yani öyle bi oyuncu.
Ernst-Fink ikilisinin biri aksarsa sadece Uğur var o bölgede. O bölge unutuldu kesinlikle unutulmamalı o bölgeye yerli bi oyuncu şart. Toroman ve Sivok orada denendi ama bir türlü başarılı olamadı. YERLİ BİR ÖNLİBERO ŞART!!!
Yerli önlibero en iyi tercih Murat Ceylan olur.Bizim işbitirici (!) yönetim gitti İsmail'e o kadar para ve oyuncu verdi (yanlış anlaşılmasın ismail'in futbolunu çok beğeniyorum) .O transferin hem murat hem de ismail şeklinde olması gerekirdi
Bu arada orta sahaya kaliteli, yıldız bir adam alınması da şart (benayoun gibi)...
quote:
Orjinalden alıntı: darkprincé
Lig için 6 yabancı kuralına göre ideal kadro budur. 3 Şekilde inceledim kadromuzu İdeal
Bu kadronun avantajı çok koşan bi kadro.
Yeşil oklar ileri çıkışları, kırmızılar geri dönüşleri Ernst-Fabian çok koşuyor, Sivok Ferrari ikisi de oyun kurabiliyor Toroman-Zan gibi şişirmiyorlar, bu yüzden çıkacaklardır. Yeni aldığımız bekler yine orta saha çizgisini geçiyorlar oyun sırasında ileri çıkıyorlar. Nihat sağ kanattan da hareketleniyor, Tello zaman zaman kanat, bölge değiştirebiliyor. Koşmayan tek Bobo ve Rüştü bu kadroda. Delgado olursa oyunu çok yavaşlatır.
Alternatiflerimizi incelersek :
Ofansif anlamda alternatiflerimiz bol ama daha hızlı kanatlara ihtiyacımız var. Yusuf, Delgado çok iyi alternatif ama ilk 11 oyuncuları değiller, Yusuf ikinci yarıların adamı; Delgado formsuz. Serdar Özkan'ı söylemek bile istemiyorum. Nihat ve Holosko sağ kanatta da olur ama sol açığa başka bi yabancı alınırsa çok iyi olur. Bence Tello sağ açık da oynar ve sağ açık bölgesinden mükemmel şutlar çekebiliyor sırf o şutlar için sağ açıkta oynatılır yani öyle bi oyuncu.
Ernst-Fink ikilisinin biri aksarsa sadece Uğur var o bölgede. O bölge unutuldu kesinlikle unutulmamalı o bölgeye yerli bi oyuncu şart. Toroman ve Sivok orada denendi ama bir türlü başarılı olamadı. YERLİ BİR ÖNLİBERO ŞART!!!
Dostum bu transferleri hemen nasıl yaptın beşiktaşa?patchle falan mı oldu?fm09'u yüklüyorum ben de şu anda eğer güncel kadroyla oynayabileceksem çok güzel olur
Yeşil oklar ileri çıkışları, kırmızılar geri dönüşleri Ernst-Fabian çok koşuyor, Sivok Ferrari ikisi de oyun kurabiliyor Toroman-Zan gibi şişirmiyorlar, bu yüzden çıkacaklardır. Yeni aldığımız bekler yine orta saha çizgisini geçiyorlar oyun sırasında ileri çıkıyorlar. Nihat sağ kanattan da hareketleniyor, Tello zaman zaman kanat, bölge değiştirebiliyor. Koşmayan tek Bobo ve Rüştü bu kadroda. Delgado olursa oyunu çok yavaşlatır. http://img194.imageshack.us/img194/2055/koantakm.jpg
Dostum bu transferleri hemen nasıl yaptın beşiktaşa?patchle falan mı oldu?fm09'u yüklüyorum ben de şu anda eğer güncel kadroyla oynayabileceksem çok güzel olur
Hayır hocam kendim düzenledim :)
Tamam hocam bi an sevinmiştim oynayabilirim belki diye
quote:
Orjinalden alıntı: Syn7ax
Tamam hocam bi an sevinmiştim oynayabilirim belki diye