inş gelmez inş gelmez gelirse oyun çok kötü olucak
yeni gelen silahlar çok güclü arkadaslar
bi tane dagger war dillere destan
0000000 falan ondan kullanır kesin
0000000 da gro yum ama para bende diyor . oyuna para basın bu itemler sizin olsun arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: JustForCZ
kardeşş ayın 12 sindeyiz 4 agustos dion
YAV HEMEN OKUMADAN BAN BAN BAN ADAMA Bİ OKUSANA ADAM MYKO DA DİYO BU OLAYI BAZILARINDA HASTALIK HALİNE GELMİŞ
dostum ben dün adamın elinde flame damageli shard gördüm keşke ss ini çekseydim cz deydim çekemdimserver BERAMUS
quote:
Orjinalden alıntı: ::HannibaL::
quote:
Orjinalden alıntı: JustForCZ
kardeşş ayın 12 sindeyiz 4 agustos dion
Bu bancı lar artık sıkıntı vermeye başladı ama 1- Yazıyı doğru dürüst okuyun bi önce ben usko değil myko da başladı diyorum. 2- Bu yeni silahların usko'da yakında satışa başlayağını tahmin ediyorum (GM abim falan yok) ama Myko her zaman öncü server olmuştur bu oyunun asıl yapımcısı E-Games yani Myko server'ı dır Usko ve Cnko da Myko'nun hep takipcisi olmuştur. 3- Para verip oyunu oynayanların her zaman bi üstünlüğü tabikide olmalıdır. Kendini oyunun sahibi olarak düşünün oyunu finanse eden kim? tabiki premium üyeler. Premium üyeler para verecekki premium olmayanlarda bu oyunu oynasınlar yoksa 1 aya kalmaz oyunu kapatırlar. K2 firmasında dünyanın adamı çalışıyo. Bırakında premium iyelerin biraz farkı olsun. 4- Kredi kartı olmayanlar premium alamasın bence bu mantıklı zaten oyuna girişte ve yaptığınız sözleşmede 15 yaş sınırı aranmaktadır ve amerika'da kredi kartı yaş sınırı 15 tir. 3-5 yaşındaki ağa diye dolanan bebeleri zaten hiçbirimiz sevmiyoruz. 5- Bu silahlar oyunda zaten mevcut henüz power up store'da satışı başlamadı sadece 70lvl görevinde size bir silah seçme hakkı veriyo yani size bu silahlardan birini 70 olunca size bedava hediye ediyolar 60 lvl olana full shell hediye ediyolar bedavadan(K2 firmasının aç gözlü olduğu söyleyenlere kapak olsun) 6- 70 lvl altı olanlar napacak demeyin gidin maradondaki chaotic jeneratör ne işe yarıyo biraz araştırın o aletten bu söylenen silahlar çıkıyor şu anda.
biraz insaflı olun k2firması paragöz firma veya değil bilemem ama her şirket para kazanmak ister her şirket hayatta kalıp daha çok insana ekmek vermek daha çok hizmet vermek ister.
İçimden geçenleri yazıya dökmüşsün.
Berk benden alıntı yapmamışsın çok darıldım ha bu arada hangi sörvırdaydın ve levıl kaç?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme