Şimdi Ara

Yeni Sistem Denemesi ( Gel Fikir Ver)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hedefim hep beraber kazanalım.

Uzun bir süredir uykusuz geceler ve günde ortalama 10 saati ayırıp yeni bir sistem üzerinde kafa patlatmaya çalışıp notlar tutuyorum.

Şimdi şu ana kadar ki en başarılı olduğum sistem iy gol seçeni olduğu gerçeği değişmemekle beraber kombine maçlar çıkarabilmek için yoğun çaba harçıyoru(z)m.

1 maç için tahmin sistemimiz şöyle işliyor;

1-) Maçlar iddaa programlarından olandan seçiliyor.

2-) Ben dahil toplam 3 kişi seçilen maçlara kendi analizlerini yapıyor. (Formları, gol alışkanlıkları , ev sahibi - deplasman formları, sakat,cezalı vb) Riske göre analizleri yapıp paylaşımda bulunuyorlar. Bu bizim uzun süredir yaptığımız ve gerçekten de tatmin edecek paralar kazanmakta olduğumuz yoldur. (Beni tanıyan tanıyor iy golcü ;) )

Mevcut konu

3-) Belirlediğimiz ve doğru değerlendirmeler yapan bir kaç exell ile maçların matematiksel analizlerini yapıyoruz.

4-) Arkadaşlar yüzlerce hatta binlerce maç oluyor. Bu adamlar her seferinde tek tek analiz yapıp oran açamazlar. İllaki bir sistemleri var(belirli kıstaslara göre belirliyorlardır). Öncelikle son 2 yada 3 aylık oran karşılaştıması yapılıyor. Aynı oranlardaki maçların genel tablosu ortaya çıkıyor. Bu işin vakit alan ve sıkıcı kısmı. (Ancak inceleme devam ettikçe oranları ezberleyip çıkan sonuçlara daha kolay ulaşabileceğiz.)

Aslında bu konuyu hafta sonu bülteni için açmayı planlıyordum ancak yetiştiremedim.

21.11.2016 tarihinde (Arkadaşlar cuma ve pazartesi günleri kara günlerdir en çok sprizin ve şikenin döndüğü gündür) oynanacak maçların bir kısmı için çıkan sonuçları paylaşıp ne kadar başarı sağlayabileceğimize hep beraber bakalım.

Ben genede tahminlerimde % 70 - 80 başarı beklemekteyim.

Birazdan kafamdaki kombineyi paylaşıyor olacağım.

Bizce iddaa belirli bir sistemle ve minimum riskle oynanmalıdır. Belirli sistematiğiniz yok rastgele maç seçerek oynamak sizde devamlı olarak zarara sokacaktır.

Arkadaşlar analiz yapmayı seven, bu sistemin içine dahil olmak isteyen işin ucundan bende tutar yardımcı olurum diyenler lütfen mesaj atsın.

Fikirleriniz benim için önemli. Lütfen paylaşın.

• Tahminleri gol bahsi seçmemde ki neden şikeye yada sürprize yakalanmayı minimuma indirme düşüncesinde olmamdır.
  • Bugün için kuponum.

*Yeni sistem olduğu için yüklü miktarlarda girmeyin.
    *Kafanıza yatmıyorsa oynamayın.
    *Maçlar için kendi analizini yapın.

Toplam Oran 3.34

• up
  • Trabzon yatırcak gibi.
  • kingfbolu K kullanıcısına yanıt
    Maçın başından beri izliyorum. Dünyaları kaçırdılar yapacak bir şey yok. Allah kimseyi beceriksiz yaratmasın.
  • Kuponu beğendim iddaada oran düşük olsa bile yeter bana paylaşımlara devam edersen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozceli

Bugün için kuponum.

*Yeni sistem olduğu için yüklü miktarlarda girmeyin.
    *Kafanıza yatmıyorsa oynamayın.
    *Maçlar için kendi analizini yapın.

Toplam Oran 3.34

-Trabzon maçı izleyenler bilir bu kuponun tutmaması tamamen şansızlık.
    -Bültenin dar olması da buna etken bir sebep.

Aslında uzun vadede büyük başarı yakalayacağımız sistemin başlangıcı;
    Şu an için fena değil.

• Tebrikler
  • Bugün için paylaşacak mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponun tutmaması şanssızlık değil.Trabzonun 4 forveti toplam 1 gol atmış.
    Tranzon bu sene lig maçlarında attığı gol sayıları
    2-0-0-0-1-0-0-1-2-1-0 ...11 maçın 6 tanesinde gol atamamış.7 gol ile ligin en az gol atan ikinci takımı.11 maçın sadece 2 tanesi kg var olarak bitmiş.Antalyaspor da ligin en az gol atan üçüncü takımı.Günde 10 saat çalışarak bu maçı mı buldunuz.
  • @Feint-TR

Laf sokmanı bir köşeye bırakırsak ilgin için teşekkür ederim ;

Maçı izleme fırsatın oldumu bilmiyorum ama verilmeyen penaltısı, çizgiden dönen topları vs hem Trabzon adına hem benim adıma şansızlık olarak görüyorum.Tıpkı ;

Barcelona'nın gol atamaması
    Portonun 2. lig takımlarına elenmesi.
    Real'in saçma sapan takımlarıyla berabere kalması gibi. (Böyle yüzlerce hatta binlerce örnek verebilirim.)

Burada herkes illegalden oynamadığı için paylaşmayı düşündüğüm maçları bültenden seçmeye çalışıyorum. Dün toplasan 10 tane maç vardı. Riskli olan Trabzon'du ancak bir oran yakalamakta lazımdı. (Kg oynamasam 1,5 üstü diyecektim oradan da yatıyormuşum ayrı bir konu)

Ben ne anlatırsam anlatayım sonuç loss olunca sen haklı olmuş oluyorsun.

Bu boş tartışmayı sonlandırıp daha yapıcı yorumların varsa bir şeyler öğrenmek adına dinlemekten zevk duyarım.

@Rasis

Teşekkür ederim. Şu an için tebrik almaya gerek yok. Kanıtlanmış bir başarı yok. Ama bir ara tebrikleri kabul etmek için burada olacağım :D

@kingfbolu

Bu gün için düşünüyorum ancak şu anda mesaideyim. Fırsat bulursam paylaşmaya özen göstereceğim.

Yeni bir şeyler üzerinde çalışıyorum. İlerlemeyi göz önünde yapmak istiyorum. Sırf burada yazıldı diye kafanıza yatmayan maçları oynamayın!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.