hayırlı olsun gerçekten güzel bir sistem toplamışsın..Ben ekran kartı olarak msi cyclone hd 6850 kullanıyorum ve son çıkan oyunları kasmadan oynayabiliyorum..xfx markasını pek bilmiyorum , biraz kıytırık bir markaya benziyor..Tabi bilen bilir kesin konuşmuyayım..servisi nasıldır hiç bilmem.. Onun yerine seninde bildiğin bir marka olan msi tavsiye ederim.. en azından servisini, kalitesini biliyoruz..
hayırlı olsun gerçekten güzel bir sistem toplamışsın..Ben ekran kartı olarak msi cyclone hd 6850 kullanıyorum ve son çıkan oyunları kasmadan oynayabiliyorum..xfx markasını pek bilmiyorum , biraz kıytırık bir markaya benziyor..Tabi bilen bilir kesin konuşmuyayım..servisi nasıldır hiç bilmem.. Onun yerine seninde bildiğin bir marka olan msi tavsiye ederim.. en azından servisini, kalitesini biliyoruz..
teşekkür ederim dostum daha iyileri senin olsun inş. benimde gönlümde yatan msi 6870 modeliydi garanti uzunluğu sebebiyle asusa yöneldim yalnız vatanın yarın yüzde 25 indirimi var , oradada sadece xfx markası mevcut almışken hepsini aradan çıkarıyım dedim .. hdd seagete alıcaz samsung olmamasından dolayı umarım parça seçimleri yerinde olmuştur ...
unutmadan elimde xigmatek nrp-602 600w power mevcut geçen sene almıştım sürekli 504 w gücü var acaba bu sistem için sıkıntısız kullanmam mümkün olurmu şimdilik oc düşünmüyorum ..
sıkıntı çekmeden kullanırsın..ayrıca seagate hdd konusunda gayet iyidir..Şu ana kadar her marka hdd kullandım.. Wester Digital kadar dandik bir marka görmedim..şuanda hala onu kullanıyorum arızalı arızalı..Bir harddisk 3 ayda bozulur mu
arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teiekkür ederim şu an itibariyle sistemi vatan pc indiriminden aldım ufak değişiklikler oldu umarım doğru seçimlerde bulunmuşumdur ...
Anakart gd55 ile g43 arasında 80 lira fiyat farkı var , zaten limiti aşıp 6950 aldım en azından ordan kısalım diye düşündüm . aradaki 80 lira farka değer diyorsanız hemen değiştirebilirim anakartı ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme