Şimdi Ara

Yeni Sistem İçin Düşünceleriniz ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun gerçekten güzel bir sistem toplamışsın..Ben ekran kartı olarak msi cyclone hd 6850 kullanıyorum ve son çıkan oyunları kasmadan oynayabiliyorum..xfx markasını pek bilmiyorum , biraz kıytırık bir markaya benziyor..Tabi bilen bilir kesin konuşmuyayım..servisi nasıldır hiç bilmem..
    Onun yerine seninde bildiğin bir marka olan msi tavsiye ederim.. en azından servisini, kalitesini biliyoruz..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r6850-cyclonepeoc-hd6850-cyclone-power-editionoc-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52366

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

hayırlı olsun gerçekten güzel bir sistem toplamışsın..Ben ekran kartı olarak msi cyclone hd 6850 kullanıyorum ve son çıkan oyunları kasmadan oynayabiliyorum..xfx markasını pek bilmiyorum , biraz kıytırık bir markaya benziyor..Tabi bilen bilir kesin konuşmuyayım..servisi nasıldır hiç bilmem..
    Onun yerine seninde bildiğin bir marka olan msi tavsiye ederim.. en azından servisini, kalitesini biliyoruz..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r6850-cyclonepeoc-hd6850-cyclone-power-editionoc-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52366

teşekkür ederim dostum daha iyileri senin olsun inş. benimde gönlümde yatan msi 6870 modeliydi garanti uzunluğu sebebiyle asusa yöneldim yalnız vatanın yarın yüzde 25 indirimi var , oradada sadece xfx markası mevcut almışken hepsini aradan çıkarıyım dedim .. hdd seagete alıcaz samsung olmamasından dolayı umarım parça seçimleri yerinde olmuştur ...

• unutmadan elimde xigmatek nrp-602 600w power mevcut geçen sene almıştım sürekli 504 w gücü var acaba bu sistem için sıkıntısız kullanmam mümkün olurmu şimdilik oc düşünmüyorum ..
  • sıkıntı çekmeden kullanırsın..ayrıca seagate hdd konusunda gayet iyidir..Şu ana kadar her marka hdd kullandım.. Wester Digital kadar dandik bir marka görmedim..şuanda hala onu kullanıyorum arızalı arızalı..Bir harddisk 3 ayda bozulur mu
  • arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teiekkür ederim şu an itibariyle sistemi vatan pc indiriminden aldım ufak değişiklikler oldu umarım doğru seçimlerde bulunmuşumdur ...

i5 2500k 424 TL
    MSI Z68A G43 G3 276 TL
    ASUS HD6950 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 599 TL
    GSKİLL RİBJAWS 2*4 1.5 VOLT 101 TL
    SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM HDD 203 TL
    PİONEER DWD-RW 49 TL

TOPLAM:1652 TL KDV DAHİL

Anakart gd55 ile g43 arasında 80 lira fiyat farkı var , zaten limiti aşıp 6950 aldım en azından ordan kısalım diye düşündüm . aradaki 80 lira farka değer diyorsanız hemen değiştirebilirim anakartı ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.