Şimdi Ara

Yeni Sistem İçin Düşünceleriniz ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahm__22

başka yorumu olan varmı arkadaşlar ?
    aslında genel olarak sistem bu ama kafama takılanları yazsam daha aydınlatıcı olucak sanırım

1 msı z68 g43 mü z68 gd55 g3 mü ?

2 ramlerde bi uyumsuzluk söz konusu olurmu ? (tavsiye marka )

3 hdd nin sata 2 veya 3 olması bişey farkedermi (seçtiğim samsung sata 2)

4 ekran kartının markası (msı shappire vsvs )

5 son olarak seçtiğim kasa sistem için uygunmu , artı olarak xigmatek 650 w bronze + power bana yeterli gelicekmi bu sistem için ...

ilave etmek istediğiniz şunu değiştir bunu al dediğiniz bişey varsa fikirlerinize açığım yardımlarınız bekliyorum ... ilk indirimde sipariş vericem ..

2- bence rami tek modül 4 gb alın corsair-gskill-team elite iyidir

3-sata2 ile sata3 arasında performans olarak fazla bir fark yok diye biliyorum

4-ekran kartını asus gibi garanti ve servis yönünden iyi olan bir marka alın

• bu sistem için ekran kartı 6870 düşünüyorum ama uygunmudur yada link verebilirmisiniz ekran kartı için ... çünkü aynı modelin fakrklı markaları var ne almalı bilemedim
  • Ben 6950 öneririm. degerleri daha yuksek. Ancak gerek yok diyosan 6850 almani tavsiye ederim. sonu 70 ve 90 olanlar daha ziyade O/C yapanlar icin faydali olur.
  • Hatta sana sistem duzdum. Buyur bak.

ASUS P8Z68-V LX Z68 DDR3 V+GLAN+USB3 333,62 TL
    INTEL CORE I5 2500 3.30GHz 6MB (VGA) 1155p 469,40 TL
    HI-LEVEL 4 GB DDR3 1600 MHz SOĞUTUCULU 46,73 TL
    SAPPHIRE ATI HD6950 (256Bit)2GB DDR5 AVIVO 16X DP 607,46 TL
    2 TB SEAGATE 5900 NCQ SATA3 64MB 6GB/s ST2000DL003 307,98 TL (5900 RPM oldugu icin ses ve isinma sorunu olmuyo)
    120 GB AGILITY 3 SERI 2.5 SATA3(525/500MB/s)OCZ 415,24 TL
    Akasa Freedom XONE X2 600W Çift 12cm Fanlı Siyah Performans Kasası 250,02 TL
    Akasa Venom Voodoo 127,35 TL

Toplam 2.557,80 TL.

SSD istemezsen dusersin toplamdan.
  • elimdeki msı 865 pe neo 2 anakartı 7 senedir sorunsuz kullandığım için anakart tercihimi msı dan yana yapmak istiyorum yalnız g43 modeli ile gd55 g3 modeli arasında 150 tl lik bi fark var acaba hangisini tercih etmeliyim... herşey kafamda oluştu yalnız sizden istediğim 2 anakattan hangisini almam gerektiği bide ekran kartı önerisi istiyorum markasıyla
  • ben de ayni sistemi dusunuyorum.dolar dustu haftasonu da vatanin yuzde 25 indirimi var.cumartrsi siparis vercem sadece aklimi celen oc yapmicam icin islemciyi i5
    2400 almayi dusunuyorum.bu durumda kasayida h67 ye cevirebilirim.secimlerin guzel.yanliz oc sistemin omrunden yiyor.bunu unutma .
  • Şímdí bu sistem bìleşenleríne hd 6850 nín altı gítmez .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdilik benimde oc ile işim yok ama bu yapmam anlamındada deil bence i5 alıcaksan kesinlikle 2500k almalısın ayrıca z68 kartlara neden bakmıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Şímdí bu sistem bìleşenleríne hd 6850 nín altı gítmez .....

hd 6870 düşünüyorum (msı ) ama görüş alamadım kimseden herşey hazır ekran kartında kararsız kaldım
  • özel soğutmalı kartlar tavsiye ediliyo okuduğum kadarıyla ama fiyatları tuzlu , bu seri benim için uygunmu acaba
  • i5 2500K
    Msı z68a gd55 g3
    G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu
    samsung 1tb hd103sj
    shappire-msı-xfx ? hd6870
    haf 912 kasa
    xigmatek 650w bronze + power supply (elimde mevcut)
    pionner dvd rw

Arkadaşlar sistemin en son hali bu ilk vatan indiriminde olan parçaları temin edicem ... rica ediyorum bi yorum yapın uygunmudur herhangi uyumsuzluk söz konusu olurmu ..monitörüde gözüme hoş gelen uygun fiyatlı hdmi yada dvi çıkışlı bi monütör alıcam
  • MSI Z68A-G43 (G3) INTEL Z68, DDR3, LGA1155, SATA6Gb/s, USB3.0, PCI-E 3.0, D-SUB, DVI, ATX Anakart fiyat olarak daha uygun.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4418

CORSAIR CC-9011011-WW
    400R Carbide Serisi USB3.0 Mid-Tower Güç Kaynaksız Kasa
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4477

Kasa zevk işi bir şey diyemem ama anakart olarak pahalı modellere bakmayın.

• dediğiniz gibi kasa zevk işi canlı görüp karar vericem , uzun ömürlü bi pc düşündüğüm için anakarttan kısmak istemedim ama çokta fark görünmüyo arasındaki fiyat farkına değmez derseniz bu modelide düşünebilirim geri kalan yanıyla herhangi bi eksiğim varmı acaba bu arada hala ekran kartı markasına karar vermiş değilim .. teşekkür ederim ilginiz için ..
  • quote:

dediğiniz gibi kasa zevk işi canlı görüp karar vericem , uzun ömürlü bi pc düşündüğüm için anakarttan kısmak istemedim ama çokta fark görünmüyo arasındaki fiyat farkına değmez derseniz bu modelide düşünebilirim geri kalan yanıyla herhangi bi eksiğim varmı acaba bu arada hala ekran kartı markasına karar vermiş değilim .. teşekkür ederim ilginiz için ..

önerdiğim anakart gayet yeterli bir anakarttır,tek eksiği 2.slot x4 hızında çalışıyor,çoklu ekran kartı kullanımında performans bir miktar düşük olur,xfx6870 vatan indiriminde 340 liraya satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam,o paraya alınacak en güzel karttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

quote:

dediğiniz gibi kasa zevk işi canlı görüp karar vericem , uzun ömürlü bi pc düşündüğüm için anakarttan kısmak istemedim ama çokta fark görünmüyo arasındaki fiyat farkına değmez derseniz bu modelide düşünebilirim geri kalan yanıyla herhangi bi eksiğim varmı acaba bu arada hala ekran kartı markasına karar vermiş değilim .. teşekkür ederim ilginiz için ..

önerdiğim anakart gayet yeterli bir anakarttır,tek eksiği 2.slot x4 hızında çalışıyor,çoklu ekran kartı kullanımında performans bir miktar düşük olur,xfx6870 vatan indiriminde 340 liraya satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam,o paraya alınacak en güzel karttır.

teşekkür ederim sistem tamamdır ... son olarak gd55 alsam haf912 ile uymludur dimi çünkü vatanın sitesinde eatx yazıyo kartta muhtemelen olması lazım diye düşünüyorum .

• ben de sistemin son halini degistirdim
    i5 2400 islemci (i5 2500 k ya oc yapmicam icin ve 60tl fark icin ihtiyac duymuyorum)
    msi z68 g43 g3 anakart
    gskill 8 gb ripjavsx ram(2x4gb)
    sapphire-powecolour yada xfx hd 6850 ekr.
    samsung 1tb hdd
    650 w kasa (sonradan cf yapmak icin )
  • genelde 2500k tavsiye ediliyo ileride oc yapabilirsin bence 60 tl ye değer
  • i5 2310 idi benim işlemci, 10-15 gün önce i5 2500 e yükselttim ve hızda hissedilir fark oldu. Daha 2-3 saat önce 1600 Mhz. 4 GB olan ramlarimi de 8 GB çıkarttım ancak ramdan dolayı hız farkı hissetmedim. Bence ram 4 GB yeterli. Ancak işlemci 2500 al derim. Yine de takdir senindir.
  • Arkadaşlar katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Yarın Vatan'ın %25'lik indirimiyle alacağım parçalar aşağıdaki gibidir. Lütfen eklemek istediğiniz bir şey varsa paylaşın.

İşlemci : INTEL i5 2500K 3.30 GHz
    Anakart : MSI Z68A-GD55-G3
    Ram : G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu
    Ekran Kartı : XFX HD 6870
    Kasa: Cooler Master HAF 912 Plus

Hdd olarak vatanda 1tb seagate ve wd var yalnız sg 203 lira wd 300 lira aradaki farka değmeyeceği için seagate düşünüyorum yada başka bi yerden samsung 1 tb hs103sj de alabilirim ne önerirsiniz bu konuda .ekran kartıda asus marka düşünüyodum yalnız vatanda sadece xfx 6870 modeli var çok bi fark olacağını sanmıyorum ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.