Şimdi Ara

YENİ SİSTEM NE ZAMAN BELLİ OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sınav sistemi ne zaman kesinleşecek? Etraflıca açıklanacak? Bilgisi olan var mı? Yoksa kasıma kadar bekleyecek miyiz böyle

• Bence büyük ihtimalle bu sene yürürlüğe girip girmeyeceğini en kısa zamanda ösym ya da yök tarafından öğreniriz.Başkan çok boşluk bıraktı açıklamasında.başka açıklama gerekiyor.Sistem hakkında olmasa bile ne zaman yürürlükte olacağından bahsedilmesi lazım.Şimdilik belli değil resmi olan tek şey başkanın açıklamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizadam -- 27 Eylül 2017; 18:12:10 >
  • Sınav takvimi geçen yıl 18 ekimde belli olmuş bu yılda ekimde belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitsizadam L kullanıcısına yanıt
    aynen. adam bi konuştu bin tane teori üredi. umarım düzgün bi açıklama gelir bir an önce ya.

• Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    yanlis hatirlamisim evet. ama 1 ay var daha nerden baksan. umarim kilavuz beklemeyiz detayli aciklama icin

• in Juli kullanıcısına yanıt
    Benim hala daha bu yıl uygulanmaz diye umudum var bence bu yıl değişmeyebilir. En geç 1 aya kadar her şey belli olur Ben bu sene aynı şekilde ygs lysye girelim istiyorum. Bu yıl değişecekse de hemen açıklasınlar ona göre çalışalım.

• Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    valla ben de içten içe onu istiyorum. hatta ilk söylentiler ciktiginda ciddiye bile almamistim okumamistim bizimle alakasi olmaz diye. olmamali da bence. herkesin plani programı var, dersanelerin, okulların. kaldi ki deli mi durttu bi anda herkesin calismasini yavaslattilar. madem degistireceksin, cik sak sak soyle dedikoduya soylentiye mahal verme, suphelenmeyelim, ona gore bi plan yapalim ekim olmus. sabahtan beri haber yeniliyorum artik nolacaksa olsun

• Adam gibi açıklasınlar en kısa sürede anasını satayım. 2 gündür ders çalışamadım doğru düzgün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.