Şimdi Ara

Yeni Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta içinde kasamı topluyorum.Araştırdığım ve burada açtığım konulardan yararlanarak aşağıdaki sistemi topladım.Bu sistem uyumlu bir şekilde çalışır mı.Eksik bıraktığım birşeyler varmı?

Intel Core i7 2600K 3.4Ghz 8Mb Cache Sandy Bridge İşlemci
    MSI P67A-GD65 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart
    G.Skill RipjawsX 8Gb(2x4GB) 1600Mhz DDR3 (LGA1555) Bellek F3-12800CL9D-8GBXL
    Western Digital Caviar Blue 1TB SATA III 6Gbit/s 3,5" Hard Disk ((( WD Caviar Black 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD1002FAEX) olarak değişti)))
    Sapphire ATI HD6950 Yeni Soğutuculu 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası
    Cooler Master Silent Pro Gold 700W 80+ Plus Gold Modüler Güç Kaynağı
    Samsung SE-S084F Harici Dvd Yazıcı (ELİMDE MEVCUT BUNU KULLANACAĞIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TetraCrew -- 25 Mart 2011; 16:55:24 >

• Sistem güzel fakat HDD y şunun ile değiştirirsen performansı daha iyi olur;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6060
  • Oyun icin topluyorsaniz sistemi islemciyi i5 2500K yapin, i7 2600K ile aralarinda oyunlarda belirgin bir fark yoktur.

RAM'leri G.Skill RipJawsX serisinden alin (SB uyumlu). HDD olarak Samsung HD103SJ oneririm. Piyasada bulabileceginiz en performansli HDD'lerdendir. Bir de CPU sogutucusu alirsaniz cok guzel ve performansli bir sisteminiz olacak
  • Yorumlar için teşekkürler,Bilgisayarı oyun için toplamıyorum,programlama üstüne ve çok profesyonel olmayan photoshop vb. görsel programları için kullanacağım.Oynayacağım oyun en fazla CS 1.6 olur.Başka arkadaşlarında önerilerini almak isterim.
    EK olarak CPU Soğutucusu zaten İşlemciyle birlikte gelmiyor mu.? Eğer gelmiyorsa hangi marka ve modeli önerirsiniz? Sessiz ve kaliteli olması tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TetraCrew -- 21 Mart 2011; 23:54:24 >
  • Kasa CM Storm Scout Mesh Panel ve Pencereli Mid-Tower Oyuncu Kasası
    Güç Kaynağı Sapphire Pure 625W 80+ Plus Güç Kaynağı
    İşlemci INTEL Core i7-2600K LGA 1155 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    Anakart MSI P67A-G45 Intel P67 (B3 Revizyon) LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart
    Bellek 2* Team Xtreem Dark 4GB DDR3 1600MHz CL9 Low Voltage Dual Channel (2X2) Bellek 8 Gb Dual Kit
    Ekran Kartı Asus nVIDIA GTS450 DirectCU 1GB DDR5 128 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı L
    HDD Seagate Barracuda 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (ST3500418AS)
    SSD OCZ Vertex 2 60GB SATA-II SandForce Kontrolcülü 285-275MB/sn 2.5" SSD (2,5"-3,5" Dönüştürücülü)

Peşin Fiyatı 2055 TL

hocam e.kartına ozaman okadar para vermeyiniz işinizi gts450 görecektir. işlemciye overlock yapmayacaksanız işlemci soğutucu almanıza gerek yok. İşlemciyle birlikte fanı gelmektedir. Oda sessiz çalışıyordur. Kullanmayacağınız özellikte bir pc toplamayınız. Tavsiye ettiğim psu size yeterli gelecektir. Yüksek performans için ssd almanızıda tavsiye ederim.

• Teşekkürler hocam birkaç sene yeni kasa almayacağım.Almışken bir kere alayım ve 4-5 sene idare etsin diyorum.O yüzden sistemi biraz yüksek tutmak istedim.
  • MSI P67A-GD65 B3, P67, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX anakarta alternatif ne olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

Sistem güzel fakat HDD y şunun ile değiştirirsen performansı daha iyi olur;

Kesinlikle önermiyorum bu hdd'yi almayınız. Bakın prfildeki sistemime bendede var aynısı ve bu hddyi almakla nekadar buyuk bi hata yaptığım farkına vardım.

Nedeni; Hdd sessiz bir disk değiş-İşlem sırasında oldukça rahatsız edebilecek derecede ses çıkarıyor.

Başka model hdd alın memnun kalırsanız banda önerin lütfe başka bir hdd alıcam bnde.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliste

quote:

Kesinlikle önermiyorum bu hdd'yi almayınız. Bakın prfildeki sistemime bendede var aynısı ve bu hddyi almakla nekadar buyuk bi hata yaptığım farkına vardım.

Nedeni; Hdd sessiz bir disk değiş-İşlem sırasında oldukça rahatsız edebilecek derecede ses çıkarıyor.

Başka model hdd alın memnun kalırsanız banda önerin lütfe başka bir hdd alıcam bnde.

Ciddi misiniz hocam? Acaba sizin HDD de bir sorun olma ihtimali varmı.Sessiz olduğunu yazıyor her site.Tereddütte kaldım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TetraCrew

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliste

quote:

Ciddi misiniz hocam? Acaba sizin HDD de bir sorun olma ihtimali varmı.Sessiz olduğunu yazıyor her site.Tereddütte kaldım şimdi.

Ciddiyim kardeş kesinlikle alma tavsiye etmiyorum. Alırsan pişman olucaksın bunun garantisini verebilirim!.

Alacağınız diğer marka hdd lerden memnun kalırsanız görüşünü kesinlikle paylaş benimle bi süre sonra hdd yi değiştireceğim.

Seagate düşünüyorum bakalım.

• Bu sistemin toplam fiyatı nedie bilgisi olan varmı?
  • HepsiBurada'da 2,500 küsür tutuyor hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.