Şimdi Ara

Yeni sistem & performans gorusleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asagidaki sistemi yeni aldim, performans olarak suan cok memnunum. Genel olarak Web design yapiyorum, yani; Dreamveawer, Photoshop, Flash, SEO ..etc kullaniyorum, bunlara ek olarak antivirus, microsoft office, skype, voip, ebay turbo lister, google desktop (surekli radyo), internet explorer, Nokia Suit kullaniyorum. Listeledigim programlarin %80 ni genelde acik oluyor...

Bunlara ek olarak yeni setifika almak icin networking uzerine ders calisiyorum. Yani Windows Server 2003/2008, Active Directory, Exchange Server, Virtual PC gibi uygulamalarida kurmak istiyorum, fakat;
    sistem bunlari kaldirabilirmi, kasarmi beni?

Acaba sisteme ne yaparsam biraz daha performans artisi alabilirim? yeni ram ile 1066mhz ye cikarsam performans cok artarmi? yada 2 hdd ile raid yapsam cok fark gorurmuyum?

Tesekkurler

• Intel Core 2 Quad Q6600 (2.40GHz, 1066MHz, 8MB)

• 3072MB (2x1024 + 2x512) 800MHz DDR2 Dual Channel

• 256MB DDR2 ATI Radeon HD 3650 (full height, DVI/HDMI/DisplayPort output, Dual Display)

• 16X DVD+/-RW Drive

• 22in 2208WFP UK/Irish Black Widescreen UltraSharp (1680 x 1050) TCO99 DVI-D

• 160GB Serial ATA non Raid (7200 Rpm)

• Integrated HDA 7.1 Dolby Digital capability

• English (Downgrade) Windows Vista Business SP1 to XP Professional with Vista

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishsun -- 9 Eylül 2008; 12:12:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.