Şimdi Ara

Yeni sistem toplama YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

komple baştan kasa topluyorum ama profesyonel olarak bilgili değilim, ekran kartı güçlü olup işlemci düşük olup darboğaza girer mi sistem bilemedim, bu konuda desteğinizi rica ediyorum, şimdilik sadece ekran kartını aldım ve diğer alacağım bileşenleri aşağıda yazıyorum.

Sapphire rx 580 8gb +nitro
    Gigabtyte A320-DS3 AM4
    Ryzen 1300x
    CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2400MHz CL16 Single
    psu daha netleştiremedim.

bu arada tüm takım 2. el

asıl sorum şu ki aldığım ekran kartı işlemci ile sorunsuz çalışır mı? şimdiden teşekkürler

• Güç kaynağı da Coolmaster RS-600 düşünüyorum, bütçeyi aşmamak üzere yönlendirir misiniz?
  • rx 580 için en az ryzen 1400 veya 2400g lazım. elindeki işlemci 1050ti yada rx 550-560 ile çalışabilir daha yukarısı darboğaz. ramı 2x4gb gb çift modül alırsan performans artar. bu sisteme aerocool 400w psu yeterli. ilerde upgrade edeceksen highpower 500w öneririm. kasa olarak compusa pace alabilirsin ucuz ve kullanışlıdır.
  • hocam kusura bakma da 1 hafta içinde kaç kişi yazıyo ciziyo ama icraat yok gecen hafta düsük kurdan alnacakken şimdi uck fiyatlar tavsiye yersiz
  • Yani herkesi bir sanmazsanız iyi olur

Ekran kartını aldım Sapphire rx580 8gb +nitro
    Ramı aldım Corsair vergene kırmızı ddr4 8gb 2400mhz lpx
    SSD aldım adata 240gb
    power suply aldım everest eps-1900a peak 400w gaming
    işlemci ve kasa kaldı, sizlerin verdiği bilgiler doğrultusunda yardımcı olan herkese tşk ederim

son bir sorum daha olacak,

Ryzen 5 1400 ile ryzen 5 1500 arasında kaldım bütçe sorunu olmasa zaten ryzen 7 alırım, aradaki 8-16mb ön bellek beni ilerde veya şimdi çok etkiler mi? şöyle de bir duyum aldım " ekran kartın güzel işlemcine çok yüklenmez 8mb da seni kurtarır" dedi. ön bellekler hakkında çok da bilgili değilim bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer
  • CengizSyl C kullanıcısına yanıt
    A320 yongalı anakartla ryzen işlemcilerden fazla performans alamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    geçmiş olsun everest power alınmaz milyonlarca kez söyledik iade edin a320 anakart alınmaz a320 anca ryzen in 4/4 işlemcilerini rahat ve 4/8 işlemcilerini rahat açar digerlerini açmaz

b450m ve sogutuculu modeller tercih edilmeli ve ryzen 2600 ünde altına düsülmemeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a320 yongalı anakart 4/4 ve 4/8 işlemcileri rahat açar demişsiniz alacağım işlemci Ryzen 5 1500x de 4/8 işlemci o zaman bu anakartı rahatlıkla alabilirim ve ileride sistemi yükseltme gibi bir lüksüm yok. verdiğiniz bilgiler için tşkler, power suply da bana yeteceğine inanıyorum çünkü öyle ahamlı şahamlı oyunlar oynamıcam, en kötü pubg ve emilatörden mobil pubg, sonrasında cs-go , cs 1.6, ve çok nadir de gta5, o da hafta sonları.

ilgilendiğiniz için gerçekten tşk ederim, sistemi ortalama 1 haftaya toplamış olurum.
  • Oyun performansı için Intel bakın. 8100, para yetiyorsa 8400.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası henüz anakart ile işlemciyi almadım ama amd oyun konusunda daha iyi biliyorum. amd ile devam etmek istiyorum.
    Merhaba, psu seçimi ahım şahım oyun oynayıp oynamamanızla alakalı değildir.Adlığınız PSU dandik.Ayrıca soru soruyorsunuz, ukala cevaplar veriyorsunuz.Beş para etmez sisteminiz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa2434 -- 5 Ocak 2019; 18:55:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.