Şimdi Ara

Yeni sistem toplama yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerencbr -- 16 Temmuz 2017; 11:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R7 1700 8çekirdek 16izlek bir işlemci ancak 3ghz yani düşük frekanslı. Tek çekirdek kullanan oyunlarda düşük performans alırsın. Eğer oyun bilgisayarı kurmak istiyorsan bu işlemciyi en az 4ghz e overclock yapman gerekiyor. Ona göre güçlü bir anakart seçimi yapmalı ve anakartın bu overclock desteğini sağlayabilir mi onu iyi araştırmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

R7 1700 8çekirdek 16izlek bir işlemci ancak 3ghz yani düşük frekanslı. Tek çekirdek kullanan oyunlarda düşük performans alırsın. Eğer oyun bilgisayarı kurmak istiyorsan bu işlemciyi en az 4ghz e overclock yapman gerekiyor. Ona göre güçlü bir anakart seçimi yapmalı ve anakartın bu overclock desteğini sağlayabilir mi onu iyi araştırmalısın.

Peki Ryzen 5 1600 veya 1600x olabilir mi

1600X 3.70GHz/4.00GHz

• omerencbr kullanıcısına yanıt
    F/p ürünleri olarak ideal o işlemciler. Eğer multi-core threat performansı fazla önemsemiyorsanız 1600 serisi overclock yapmaya gerek olmadan daha iyi iş görür oyunlarda 1700e göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

F/p ürünleri olarak ideal o işlemciler. Eğer multi-core threat performansı fazla önemsemiyorsanız 1600 serisi overclock yapmaya gerek olmadan daha iyi iş görür oyunlarda 1700e göre.

Yani performans olarak benim şuan kullandığım sistemden iyidir herhalde öyle değil mi? zaten çok daha fazlasını aramiyorum yapacağım şey oyun oynamak film izlemek veri indirmek kopyalamak vs bazen filmler'e fln ses ekleyip çıkarmak dönüştürmek. istediğim şey bu işlemler de seri olması özellikle oyun açısından sonra ki nesilde ve ekran kartlarında iş görmesidir.

• omerencbr kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma da R5 1600 lü aynı senin sistem özelliklerinde sadece ekran kartı değişik gtx1080 toplama yaptık (rx580 alacaktık bulamadık piyasada :D). Forumlarda ve Video paylaşım kanallarında yapılan testlere baktığımda benzer sistemlerde oyunlarda 2k ya kadar iyi fps alındığını, Render vs grafik editlemede de aynı fiyattaki i7 leri ezip geçtiğini gözlemledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni sistem tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.