Şimdi Ara

Yeni Sistem Toplayacağım Fakat Kaç Watt Power Gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle S.a Arkadaşlar. Kendi çapımda bir bilgisayar topladım. Yanlız kaç watt power yeticeğinden emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Şuanlık sisteme ekran kartı koymadım. İleride gddr5 almayı düşünüyorum. Bunuda hesaplayarak bana yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim..Sistemim aşağıda :

kasa -- Vento TA-B22 450W ATX Kasa Siyah-Gümüş

anakart -- Asus M4A89GTD PRO/USB3 DDR3 2000 S+V+GL+16X*2 938p

harddisc -- Seagate 500 GB 7200 16MB SATA3 / ST3500413AS

ram -- kingston 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL9

İşlemci -- AMD Phenom II X6 1055T (2.8 GHz) 9MB 938p 125W

monitör -- BenQ 19" G920WAL LED

• Simdiki sisteme 450W fazlasiyla yeter, fakat ilerde saglam bir ekran karti takmak isterseniz PSU yeterli gelmeyecektir cunku buyuk ihtimal 450W olan deger PSU'nun gercek degeri degildir, ayrica kaliteli Asus'la gelen PSU'lar kaliteli sayilamaz. Simdiden saglam PSU'lu bir kasa almanizi oneriyorum. Alttakini oneririim:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-racer-acrylic-550w-seffaf-panelli-oyuncu-kasasi.html

Sistemi ne icin kuruyorsunuz bu arada?
  • Sistemi normal evde kullanmak için alıyorum. Fazla oyun oynamam. Standart yani. Genelde iş için felan. 550 yeter diyosunuz yani ekran kartı takılı halde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_844

Sistemi normal evde kullanmak için alıyorum. Fazla oyun oynamam. Standart yani. Genelde iş için felan. 550 yeter diyosunuz yani ekran kartı takılı halde ?

Evet, yeterli olur.

Genel kullanim icin 6 cekirdekli islemci gereksiz olacaktir. Phenom 955 almanzi tavsiye ediyorum. Ekran kartini oyun icin degil de genel amac icin aliyorsaniz, ekran kartindan artacak butce ile Intel SB sistem toplayabilirsiniz.
  • ekranı full hd alın arada film izlersiniz ;) 21.5" 1920*1080
  • Bence De Monitörü küçük almanızı tavsiye etmem sonradan pişman olabilirsiniz
  • psu yererli ve kalitelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır sistem içinde gelen psu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.