Bildirim
Yeni Sistem Toplayacağım. Nasıl Olmuş ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güç kaynağını 600w zalman yeter o kasaya -
belli ki overclock yapacaksınız. sistem gayet güzel ramleri cl9la değiştirin yeter:)
700w iyi bir seçim hatta markayı sağlam birşeyle değiştirseniz daha iyi olur. en azından 80+ sertifikası olsun -
Ekran kartını msi gtx970 gaming yada gaming 100me alın soğutması daha iyidir ramleri cl9 alın kasa olarak zalman z3 plus öneririm . -
Teşekkür ederim cevaplar için değerlendiricem.
Bugün vatana gittim enca yı o önerdi aslında benimde kafamda msi ın ki vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSU iyi değiştirmene gerek yok . -
Aynen hocam dokunmayı düşünmüyorum ona. Peki direk psu lü güzel kasa tavsiyeniz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Esqape
Aynen hocam dokunmayı düşünmüyorum ona. Peki direk psu lü güzel kasa tavsiyeniz var mı ?
Corsair carbide champ/spec02 önerirdim ama bütçeyi aşar z3 plus ve fsp hyper 700w yeterli olur. -
-
Hocam tek ram almak istiyorum. İlerde çiftleyebilmek için
Bilgisayarı vatandan mı toplayacaksın ????? Bir sorum olacak ....
%30 indirim var diyorlardı oyle mi ??=???? -
Vatana gittim bugün ama %30 indirim söylemediler. Sadece dolar kurunu sabitledik gibi birşey söyledi. Yukarıda gösterdiğim sistemi orada topladığımızda 3473 lira fiyat cıkardı ancak internetten topladığım fiyat yukarıdaki gibi.
cevabınız için çok teşekkürler....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X