Anlaştığım firma bu sistem için 550 lira fiyat biçti.Bu sistemle Call of Duty 4 Bioshock gibi grafikleri kaliteli oyunları medium kalitede oynamayı planlıyorum (1024x768de) .Bu sistemi almayı düşünüyorum ancak şöyle sorularım var;
-300W PCU bu sisteme yeter mi? -AMD çok ısınıyor, 3 saat açık kaldıktan sonra çok performans düşüşü oluyor diye "duydum".Ancak bazıları da bunun eskide kaldığını seçtiğim 2 fanlı kasanın soğutmaya hayli hayli yeteceğinni söylüyor.Yeter mi?Çok ısınır mı? -Aslında nvidia 9500gt alacaktım ama 2600xt nin fiyat ve performansı daha iyi gibi gözüküyor sizce? -Bu sisteme vista kurmam çok fps düşüşüne yol açar mı? -Sistemde ağırlıklı olarak oyun oynayacağımdan işlelmciye çok para harcamadım doğru mu yapmışım? -Fiyatı çok yukarı çekmeden (Sınır 700) oyun performansını daha çok arttırabileceğim başka parçalar önerebilir misiniz?
Bu sorularımı cevaplarsanız çok ama çok memnun olurum.Bu arada en fazla para 700 lira para verebiliyorum
Şimdiden teşekkürler.
1-300w o sisteme yeter ama sorun şu ki o kasadaki 300w stabil güç sağlar mı? hiç sanmıyorum. Asus yada aopenin ucuz modellerine yönelmeni öneririm 2-o eskidendi artık ısı sorunu yok 3-8600gt sonic alabiliyorsan onu tavsiye ederim 4-vista da oyun performansı daha düşük oluyor 5- aslında yanlış ama giriş seviyesi pc de çok büyük farklarda olmuyor ancak çok pahalı olmayan 4600 ü öneririm amd işlemci olarak. 6-yukarıdaki tavsiyeler
Önerilerin için çok teşekkür ederim ancak giriş bilgisyaraı derken neyi kastettin anlamadım :).Çok da kötü bir sistem olduğunu düşünmüyorum...
Bir de call of duty 4 age of conan gibi oyunlardan nasıl fps alabilirim bu bilgisayarla? o/c siz
:) fps oranları için internette biraz araştırma yapmak lazım benzer sistemlerin ama sistem olarak çok iyi bir oyun sistemi olmadığını söyleyebilirim. Ama elbette beklentilere göre değişecektir alacağın sonuçtan memnun kalıp kalmayacağın.