Şimdi Ara

yeni sistem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben uzun sure idare edicek yeni bir sistem toplamak istiyorum ve yaptıgım arastırmalar sonucunda su sistemi yarattım:

Amd 4800+(144,5$)
    msi k9n ultra-2f(81$)
    palit 8600gts (195$)
    seagate 250gb sata2 16mb ncq(73$)
    thermaltake swing kasa(74$)
    FSB bluestorm 500w(75$)
    geil gx22gb6400udc(140$)

fiyata kdv dahil deildir ve kasa, power supply ve ram fiyatları inventusdan digerleri gigatekden alınmıstır. Yani su anda kdv ile yaklasık 1280ytl ye geliyor ve max. limitim 1400ytl.

islemciyi amd secmemdeki neden fiyatının daha uygun olması boylece ekran kartına daha cok para yatırabiliyorum sizce amd iyi secimmi?

özellikle ramde kararsızım geil guvenilir bir markamıdır? ve bu sistemde herhangi bir uyum sorunu yada vistayla ilgili bi sorun yasarmıyım? Her turlu tavsiyenizi bekliyorum simdiden tesekkurler...

• sistem iyi gözükmekle birlikte,
    ekran kartını palit 8600gt sonic tercih edip, ekran kartından arta kalan parayı işlemciye yatırırsanız,
    en azından 5000 yada 5200 hatta ufak bir zorlama ile 5600 işlemci alabilirsiniz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okngs87

merhabalar ben uzun sure idare edicek yeni bir sistem toplamak istiyorum ve yaptıgım arastırmalar sonucunda su sistemi yarattım:

Amd 4800+(144,5$)
    msi k9n ultra-2f(81$)
    palit 8600gts (195$)
    seagate 250gb sata2 16mb ncq(73$)
    thermaltake swing kasa(74$)
    FSB bluestorm 500w(75$)
    geil gx22gb6400udc(140$)

fiyata kdv dahil deildir ve kasa, power supply ve ram fiyatları inventusdan digerleri gigatekden alınmıstır. Yani su anda kdv ile yaklasık 1280ytl ye geliyor ve max. limitim 1400ytl.

islemciyi amd secmemdeki neden fiyatının daha uygun olması boylece ekran kartına daha cok para yatırabiliyorum sizce amd iyi secimmi?

özellikle ramde kararsızım geil guvenilir bir markamıdır? ve bu sistemde herhangi bir uyum sorunu yada vistayla ilgili bi sorun yasarmıyım? Her turlu tavsiyenizi bekliyorum simdiden tesekkurler..

yakın zamanda bir arkadaşıma o fiyata sistem topladım kdv dahl 1250 ytl
    cok memnun

e4300
    ds3
    320gb samsung sata2 16mb
    palit 8600gt sonic---- paran varsa 8600gts yerine 8800gts
    2*1 geil 800mhz
    CM 480w Centurion

geil iyidir
    hiç bir sorun yasaamazsın vista da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 2 Haziran 2007; 19:57:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

sistem iyi gözükmekle birlikte,
    ekran kartını palit 8600gt sonic tercih edip, ekran kartından arta kalan parayı işlemciye yatırırsanız,
    en azından 5000 yada 5200 hatta ufak bir zorlama ile 5600 işlemci alabilirsiniz bence.

8600gt sonic ile 8600gts arasında ne gibi bir performans farkı war? arada fazla fark yoksa soledigin mantıklı tabiki...
  • geil Ram lere guvenebilirsin...

4800+ son derece yeterli. agır matematik ve muhendislik programları kullanmıyorsan
    işlemciyi fazla abartmanın bir anlamı yok. ben bile agır matematik programları kullanmama ragmen
    4800+ kullanıyorum. Hele sistemi oyun için alıyorsan 4200+ uzerine çıkmana bile gerek yok 3800+ bile olur.
    bence 4800+ ın uzerine cıkma zaten brisbane çekirdekli ısınma sorunuda yok.
    ama overclock çok az oluyor. overclock yapacaksan 3800+ o konuda iyiymiş.
    işlemciye bence daha fazla para vermene gerek yok. 4800+ ların fiyatıyla performansı uygun.

ekran kartında 8600gt sonic onerisini dinle. fiyat ve performansıyla karşılaştırınca daha iyi.

Saygılar....
  • 8600gt sonic ile 8600gts arasındaki performans farkı çok az ama fiyat farkı çok fazla bence.
    işlemciyi yüksek tutmanızı tavsiye ederim, aradaki performans açığını rahat kapatır belkide geçer bence.

quote:

quote:

sistem iyi gözükmekle birlikte,

8600gt sonic ile 8600gts arasında ne gibi bir performans farkı war? arada fazla fark yoksa soledigin mantıklı tabiki...

• simdi baktım gigatekden ekran kartını palit 8600gt sonic yapıp islemciyi 5600+ yapınca aynı fiyata geliyor ama acaba 5600+ nın bana ne kadar yararı olr...
  • sistemi uzun süre kullanmak istediğnizi yazmışsınız bu durumda çok faydalı olur.
    bu anakart üzerinden bir daha işlemci değiştermek zorunda kalmassanız mesela,
    yeni işlemciye ihtiyaç duyacak zaman geldiğinde anakartıda değiştirmek zorunda kalacaksınız tabiki.

quote:

simdi baktım gigatekden ekran kartını palit 8600gt sonic yapıp islemciyi 5600+ yapınca aynı fiyata geliyor ama acaba 5600+ nın bana ne kadar yararı olr...
  • bide XFX 8600GTXXX lere bakıorm smdi onnar nasıldır sizce? nova bilgisayarda fiyatı 157$+kdv
  • bence gayet iyi ama palitin sonic modelinden daha performanslu demiyorum, marka olarak.
    performans olarak aynıdır, fiyatına yada kutu içeriğine göre tercih edebilirsiniz.

quote:

bide XFX 8600GTXXX lere bakıorm smdi onnar nasıldır sizce? nova bilgisayarda fiyatı 157$+kdv
  • quote:

sistemi uzun süre kullanmak istediğnizi yazmışsınız bu durumda çok faydalı olur.
    yeni işlemciye ihtiyaç duyacak zaman geldiğinde anakartıda değiştirmek zorunda kalacaksınız tabiki.

quote:

simdi baktım gigatekden ekran kartını palit 8600gt sonic yapıp islemciyi 5600+ yapınca aynı fiyata geliyor ama acaba 5600+ nın bana ne kadar yararı olr...

ilerde islemciden yana sorun yasicamı zannetmiorm su anki pcde p4 3.2 war 3 senedir kullanıorm idare ediyor hala

• evet ama 3 sene önceki p4 3.2 bugünü 5600 üne tekabül eder kanımca, yani zamanında yüksek bir işlemci almışsınız tıpkı 5600 ün bugün olduğu gibi.

quote:

quote:

sistemi uzun süre kullanmak istediğnizi yazmışsınız bu durumda çok faydalı olur.

quote:

ilerde islemciden yana sorun yasicamı zannetmiorm su anki pcde p4 3.2 war 3 senedir kullanıorm idare ediyor hala

• ewt ya haklısın 5600+ alıyım ben en iisi cok saolun walla tavsiyeleriniz icin su finaller bitsin vericem siparisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.