Şimdi Ara

yeni sisteme kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok post var ancak şu yazacağım ( 1-2 saat içinde almaya gidiyorum. siparişler gelmiş ) sistemi kaldıracak bir kasa+power önerisini bu sistemin benzerini kullananlardan rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

ASUS p5w dh deluxe +2gb ram+ E6600 + sata2 seagate 250gb ...

500 -550w dan aşağısı kurtarmaz sanırım ama şimdiye kadar hem ucuz kasalarla çalıştığım için pek bilgim yok . sağolunuz.

edit: kusura bakmayın fiyat limitini belirtmemişim . Bütün parayı sisteme harcadığım için uçamıyorum :D ama yine de kasa + power a 200 milyon civarına çıkabilirim: / önemli olduğunu da biliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi val -- 19 Eylül 2006; 15:35:52 >

• valla ben silverstone 500w + thermaltake tsunami öneriyorum ama ne kadar fiyat limitin var onu bilmeden
  • Ben Aerocool T40 diyorum! Aldım kullandım çok memnunum! Linki;

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0435
  • quote:

Orjinalden alıntı:emir_
    valla ben silverstone 500w + thermaltake tsunami öneriyorum ama ne kadar fiyat limitin var onu bilmeden

o dediğin psu nun hiç fiat listesine fln bakmadan , yıldızlarınıza ve mesajına dayanarak söylüyorum ki onun yerine şöle işini göebilecek bi board ve işlemci alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

quote:

Orjinalden alıntı:emir_
    valla ben silverstone 500w + thermaltake tsunami öneriyorum ama ne kadar fiyat limitin var onu bilmeden

o dediğin psu nun hiç fiat listesine fln bakmadan , yıldızlarınıza ve mesajına dayanarak söylüyorum ki onun yerine şöle işini göebilecek bi board ve işlemci alırsın

fiyat limiti verilince makul bişeyler yazarım

• verdiğin fiyata anca bole bişi olabilir ;
    AOPEN - H600B28 400 WATT MIDI TOWER--------------93$+kdv
  • Evet fiyat komik kaçmış sonradan farkettim : / bütün parayı tükettik şimdi düşünüyoruz kara kara...

LC-POWER LC6550 550W 120mm sessiz fanlı Kutulu 69,99
    buna ne dersiniz ? yakın fiyatlarda powersız bir aopen de alırsam 250 milyon civarı tutuyor ..

Bir de şu var :

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18105

bayağı ucuzmuş anlamadım pek ...

30 dk ya kadar cıkıyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi val -- 19 Eylül 2006; 17:29:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.