Şimdi Ara

Yeni Sisteme Kasa + PSU Önerileri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba demek istiyorum . Bir süredir forumları takip ediyordum ; fakat üye olmak bu zamana kısmetmiş . Yakın zamanda yeni bir sistem alacağım ve kasası hariç bütün parçaları belirlemiş durumdayım . Sizlerden , bana yeni sistemime uygun olacak bir kasa önermenizi rica ediyorum . Kasa ve PSU lar hakkında hiç bir bilgim yok . PSU lardan da kısaca bahsederseniz çok sevineceğim . Fiyat olarakta 120 YTL yi geçmez ise çok sevinirim . ( Kasa + PSU 120 YTL )

Intel E6300
    Asus P5B
    Kingston 1 GB 667 MHz
    Samsung 80 GB
    Sapphire x1900GT ( Yeri değil ama sizce x1900GT doğru seçim mi ? )
    BenQ DW1650
    Alps 1.44

Son olarakta birşey daha soracağım . Inventus'tan almayı düşünüyorum . Sizce güvenli midir ? Gönül rahatlığıyla alabilirmiyim ?
    Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProSseR -- 29 Ocak 2007; 19:41:31 >

• kasa + psu bira pahaliya gelir o sistem icin aopen h600 b-28 400 W kasa isini gorcektir. Aopen kasalarin psulari da kalitelidir. Ayrica psu almanda gereksiz

95 usd + kdv bir fiyata sahip :)

ayrica 1900gt e.karti f/p orani ile en basarili karttir. smdi cogu kisi x1950 pro varken bu kart alinmaz diyebilir. butcen hangisine yetiyorsa onu almalisin. Yoksa hep 15- 20 dolar uste vermek zorunda kalirsiniz.
  • AOPEN H500-Y12 350W SİYAH

Bu kasa işini rahat görür, fiyat olarak da uygun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

AOPEN H500-Y12 350W SİYAH

Bu kasa işini rahat görür, fiyat olarak da uygun.

kesinlikle yetmez 400w fena değil ama onunda power zorlanacaktır mümkünse eğer parasal sorunun varsa içi geniş ucuz bi kasa al power ini sök yerine LG 500W koy
  • Çok teşekkür ederim öncelikle. Fiyatı sadece sizde bir fikir oluştursun diye yazdım , pek bir para sorunu yok , heralde 400W tan da aşağı düşmemek gerekiyormuş ( Bunu öğrenmek yetti ) Sizce AOPEN H600B-28 mi almalı yoksa ucuz bir kasa alıp içine ASUS A-45GA mi takmalı ? ( Birde inventus hakkında yorum yaparsanız sevinirim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProSseR -- 30 Ocak 2007; 9:32:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProSseR

Çok teşekkür ederim öncelikle. Fiyatı sadece sizde bir fikir oluştursun diye yazdım , pek bir para sorunu yok , heralde 400W tan da aşağı düşmemek gerekiyormuş ( Bunu öğrenmek yetti ) Sizce AOPEN H600B-28 mi almalı yoksa ucuz bir kasa alıp içine ASUS A-45GA mi takmalı ? ( Birde inventus hakkında yorum yaparsanız sevinirim )

ben derimki kasayı gör kimisi mesela asus kasanın içi 25 cm bazı kartla rsığmıyor power olarak düşündüğün güzell
  • Şimdilik almayı vazgeçtim 22 Nisan'dan sonra E6600 alacağım ozamana FEEL 550W düşünüyorum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşalr herkese kolay gelsin bn sizden bir öneri almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    ben yeni sistem topluyorum ilk önce sistemimi yazim

ASUS P5Q DELUXE ANAKART
    İNTEL Q6600 CORE2QUAD İŞLEMCİ
  • arkadaşalr herkese kolay gelsin bn sizden bir öneri almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    ben yeni sistem topluyorum ilk önce sistemimi yazim

ASUS P5Q DELUXE ANAKART
    İNTEL Q6600 CORE2QUAD İŞLEMCİ
    HİS ICQ4 HD 4850 512 MB EKRAN KARTI
    RAİDMAX SMİLEDON
    250 GB MAXTOR HARDDİSK
    KİNGSTON 4GB 1066MHZ RAM HAYPERX
    BANA ACİLEN 100-300 YTL ARASI PSU ÖNERRİMİSİNİZ BİDE KAÇ WAAT OLACAĞINI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.