Şimdi Ara

Yeni Sisteme Yorumlariniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yapacagim bilgisayarda web development ve oyun oynamak icin kullanacagim. Icine linux kuracagim icin nvidia ekran karti aliyorum ve ileride(4-5 yil) bilgisayara para harcamasi yapmayacagim icin overclock ozellikleri olabilen bilesenleri tercih etmeye calistim.

Anakart : Asus P8Z68 Pro 1155 socket
    GPU : Asus ENG 560 TI DCII 1GD5
    PSU : Corsair Enthusiast TX 850W V2 silver
    CPU : Intel i5 2500k
    Kasa : CoolerMaster HAFX BLACK
    Ram : Corsair XMS3 8GB DDR3
    CPU-Cooler : Noctua DH-14

Toplamda 2200TL (+-50) Lira veriyorum. Sizce nasil? Ne eklentiler cikarmalar yapmaliyim? (4TB HDD ve 256GB ssd var, cd-rom'a gerek yok harici bitane kullancam/kullanmicam)

Ekstra olarak bitane temp monitor almayi dusunuyorum ve kasayi ozellikle hafx istiyorum cunku cok hosuma gidiyor ve ileride alacagim sivi sogutma sistemini icine kurabilecegim, ayni sebepten dolayi psu'yu da yuksek aldim biraz, hem sivi hem cift ekrankarti desteklermi acaba gelecekte?..

Genede elestrilere ve kritiklere acigim, Ozellikle ekran karti ve anakart olarak. Noctuadan da biraz supheliyim sigip sigmama konusunda, nette arastirdigim kadariyla ramler ile iyi gecinemiyormus. gerisinde dh-14'den sasmam.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hildezard -- 5 Ağustos 2011; 15:40:44 >

• Anakartı, MSI Z68A-GD65 (B3) yapabilirsiniz, Asus'tan 100 TL daha düşük sanırım, bu farkı başka bir bileşene de verebilirsiniz...

Ramleri, G.Skill RipjawsX alın.

Su soğutma düşünüyorsanız hava soğutma için o kadar harcamayın, zira Noctua'da su soğutmayı aratmaz size alırsanız kullanın derim yoksa yazık olur o paraya, yüksek soğutuculu ramleri tercih etmeyin.
  • G.skill ripjaws daha ucuz evet. MSI Z68 'i onermenizdeki sebep nedir? ne farklari var asus ile? UEFI asusda daha iyi diye biliyorum ama tabi emin degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hildezard

G.skill ripjaws daha ucuz evet. MSI Z68 'i onermenizdeki sebep nedir? ne farklari var asus ile? UEFI asusda daha iyi diye biliyorum ama tabi emin degilim.

http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=31878.0

z68de msi asus vs farketmez dostum ucuz olanı almaya bak hiçbir zaman kullanmayacağın özelliklere boşuna fazladan para verme 2 mb hızlı sata okuması var diye 50-60 tl vermek boşa

p67 bile olabilir malum revizyon vs derken giderdiler çoğu hatalarını z68deki virtu ve o ssd önbellek olayı dışında bir farkı yok p67 serisinin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gpucu -- 5 Ağustos 2011; 16:22:23 >

• quote:

p67 bile olabilir malum revizyon vs derken giderdiler çoğu hatalarını z68deki virtu ve o ssd önbellek olayı dışında bir farkı yok p67 serisinin de

dogru diyorsun ama 4-5 sene bilg almak istemiyorum yani yeni bilesenlere yatirim yapayim ki ssd de kullanacagim ondan da yararim olsun.

80 ile 65 arasindaki fark nedir???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.