Şimdi Ara

YENİ SİTEYİ YAYINLADIM BAKIN NASIL OLMUŞ EKSİĞİ VARMI??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KARARSIZ KALDIM BU SİTE İÇİN İÇİME PEK SİNMEDİ AMA YAYINLADIM Bİ BAKIN NE TÜR EKSİKLİKLER VAR..

www.networkajans.com

• yaw bence template kullanmak bi şirket için büyük hata
    zaten yaptığınız iş hosting ve hedefkitleniz sitenin template olup olmadığını anlayabilecek bi kitle
    ve ciddiye alınmamanıza neden olabilir

bence ii kötü tasarımı siz yapın

tabi bu benim düşüncem
  • Sitede bişey yok ki.. Bir adet animasyon var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-49A98ED45

Sitede bişey yok ki.. Bir adet animasyon var..
    quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

+ bu animasyon da bu aralar Google kadar çok karşıma çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: system32

quote:

Alıntıları Göster
    <META NAME="KEYWORDS" CONTENT="web tasarım,hosting,web sitesi,web master,ask,sevgi,sohbet,hersey,matrixweb,akmersan,adanamersan,networkajans,NETWORK AJANS">

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Arslan

<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="web tasarım,hosting,web sitesi,web master,ask,sevgi,sohbet,hersey,matrixweb,akmersan,adanamersan,networkajans,NETWORK AJANS">

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

abi ajansta aşk, sevgi, sohbet vardır belki... ya da bu ajans hosting tasarım hizmeti veriyordur... hatta adanamersan diye bir kuruluşun bünyesindedir... ihtimalleri düşünmek lazım

• quote:

quote:

abi ajansta aşk, sevgi, sohbet vardır belki... ya da bu ajans hosting tasarım hizmeti veriyordur... hatta adanamersan diye bir kuruluşun bünyesindedir... ihtimalleri düşünmek lazım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: system32

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: PotansiyeLi$siZ

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    berbat site kötü olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

berbat site kötü olmuş.

Alıntıları Göster
    malesef kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

malesef kötü

Alıntıları Göster
    pek bişi anlamadım
    bişi yok ki sitede.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

+999

• tasarım tamamen tamplate değil eksiklikleri söleyin dedik arkadaşlar yargılayın demedik meta bölüğmüğne gelince o bizim özel arama motoru kaydımız yaptığımız tüm sitelere onu mutlaka koyarız...yaw nasıl bişey yok hem tam kodlama yapılmadı sadce amacım renk düzenini tam oturtmaktı onun içinde çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixweb

tasarım tamamen tamplate değil eksiklikleri söleyin dedik arkadaşlar yargılayın demedik meta bölüğmüğne gelince o bizim özel arama motoru kaydımız yaptığımız tüm sitelere onu mutlaka koyarız...yaw nasıl bişey yok hem tam kodlama yapılmadı sadce amacım renk düzenini tam oturtmaktı onun içinde çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim
    google yada yahoo ya

bunların herhangibirini yazınca bakın karşınıza ne çıkacak ..şimdi alay edin ama bu taktiği benden almak için can atacaksınız:)))))))
  • quote:

google yada yahoo ya

bunların herhangibirini yazınca bakın karşınıza ne çıkacak ..şimdi alay edin ama bu taktiği benden almak için can atacaksınız:)))))))

Alıntıları Göster
    ayrıca tamplate kullansaydım 60 $ verdimmi manyak proğram alıp hazır site dizebilirdim yada yabancı şirketlerin hazır sitelerinden satın alabilirdim ama tasarım tamamen benim böle düşünmeniz üzdü beni ne yapak geliştirecez...:))

• quote:

ayrıca tamplate kullansaydım 60 $ verdimmi manyak proğram alıp hazır site dizebilirdim yada yabancı şirketlerin hazır sitelerinden satın alabilirdim ama tasarım tamamen benim böle düşünmeniz üzdü beni ne yapak geliştirecez...:))

Alıntıları Göster
    BİDE BENİM ŞAŞTIĞIM KONU VAR NEDEN HEPİNİZ AYNİ YERE PARMAK BASTINIZ VURGULADINIZ ANADAN DOĞMA OLMUYOR HERALDE BU İŞLER LÜTFEN EKSİKLİKLERİ SÖLEYİN BAŞKA ŞEYLERİ BOŞFERİN YAVAŞ YAVAŞ DÜZGÜN HALE GETİRECEĞİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixweb -- 1 Haziran 2006; 9:55:13 >

• quote:

BİDE BENİM ŞAŞTIĞIM KONU VAR NEDEN HEPİNİZ AYNİ YERE PARMAK BASTINIZ VURGULADINIZ ANADAN DOĞMA OLMUYOR HERALDE BU İŞLER LÜTFEN EKSİKLİKLERİ SÖLEYİN BAŞKA ŞEYLERİ BOŞFERİN YAVAŞ YAVAŞ DÜZGÜN HALE GETİRECEĞİZ.

Alıntıları Göster
    Çok gaddar ve futursuzca yapılan "yıkıcı" eleştrilerden sonra
    Bence ;
    Sitende/web sayfanda renkler ve ögeler biraz karmaşık ve dağınık duruyor..
    Renk konusunda sitenin genel görünümünü
    http://www.colormatch.dk/
    sitesini kullanarak elde edeceğin renklerden yapmanı tavsiye ederim.
    Fontlarıda sadeleştirmelisin. Özellikle iştigal konunu göz önüne alırsak sans font yani artistik kıvrımları ve görünüşü olmayan ama özel bir duruşu olan font kullanmalısın... örn: BankGothic.. StoneSans

O logolara (casper dell vs..) sitende yer verme amacını anlamadım.. bayisi olduğun/sattığın için mi? öyle ise tamam ama diğer başka ihtimaller ise sadece siteni karmaşık hale getiriyor. Başka bir işe yaramaz.

Birde şu ses olayını oldum olası anlamam... siteye çok şey mi katıyor? Yada grafik/görünüm ile yapamadığımız bazı vurguları imgeleri ses olarak mı veriyoruz? Eğer böyle ise hoparlörü olmayan, sesi kapalı olan, duyma engeli olanlar sitede bir eksiklik bir boşluk hissedecekler.. (saçma bi sav oldu ama demek istediğimi başka türlü ifade edemedim)

Emek harçanmış hiçbirşey "berbat" ve "boşa" değildir.. Senin sitende biraz daha emek harcanmayı hak ediyor...
    kolaylıklar dilerim

• yaa çok daha ii bi şey yapılabilirdi... renler hala kötü yazı fontlarını tekrar gözden geçirsen bence daha ii olur. bir de yazıların arkasına koyduğun renk ne alaka??? daha iyi olabilir. biraz zorla kendini bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafikingORqueen

yaa çok daha ii bi şey yapılabilirdi... renler hala kötü yazı fontlarını tekrar gözden geçirsen bence daha ii olur. bir de yazıların arkasına koyduğun renk ne alaka??? daha iyi olabilir. biraz zorla kendini bence..
    valla haklısınız onları değişecem tamamen flash tasarım yapacaktım çok havalı ve şımarıkça duru die yapmadım am şu renleri düzenleyima z fontlar içinse önerilerinizi değerlendirecem ayrıca casper falan bayiliğimiz olduğundan katma gereği duydum .fontları hemen indiriyorum .önerileriniz içinb teşekkür ederim
  • quote:

valla haklısınız onları değişecem tamamen flash tasarım yapacaktım çok havalı ve şımarıkça duru die yapmadım am şu renleri düzenleyima z fontlar içinse önerilerinizi değerlendirecem ayrıca casper falan bayiliğimiz olduğundan katma gereği duydum .fontları hemen indiriyorum .önerileriniz içinb teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    tutturmuşlar tamplate valla en ufak yeri bile tamplate değil biz tamplate kullansaydık hayran kalırdınız heralde ama neyse :)))yeni indexe bakın..
  • quote:

tutturmuşlar tamplate valla en ufak yeri bile tamplate değil biz tamplate kullansaydık hayran kalırdınız heralde ama neyse :)))yeni indexe bakın..

Alıntıları Göster
    kulllandığın intro hazır... ayrıca site yapmak için ilk önce tablo yapısını öğrenerek başlasan çok iyi olur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.