Şimdi Ara

YENİ SİTEYİ YAYINLADIM BAKIN NASIL OLMUŞ EKSİĞİ VARMI?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • değiştirdim introyuda tablo yapısı olarak ne yapmalıyım sence?
  • piyasa o kadar düştüki ipini koparan giriyor dur bakalım ne zaman dananın kuyruğu kopacak...
  • sayın matrixweb web tasarım yapıyorsan bence öncelikle kendi siteni tasarlamalısın.
    --
    ortadaki çigi nedir?
    --
    sendeki bir font başkasında bulunmayabilir bu yüzden standart fontları kullanmanı öneririm.
    --
    menünün üstündeki flash nedir?
    --
    menüdeki "hizmeteler", "hizmetler" olacak çabuk değiştirmeni tavsiye ederim.
  • dark elf biz adananın en büyük bilgisayar markasıyız buda boşuna değildir heralde tasarım içinse html tasarıma yeni girdim olacak az çok sabredin önerilerini değerlendirecem diğer sitemize bakın bunu ben yapmadım amawww.gold.com.tr
  • öneri ve eleştrilerimizi yapıcı olarak söyledik ama boşuna sanırım..
    reklam kokan hareketler görüyorum..
  • iyi güzel
  • yeşilin üstünde turuncu renkli yazılar gözü rahatsız ediyor.. ayrıca fontlar tekrar gözden geçirilmeli. sanırım sonradan indirdiğin fontlardan ekledin siteye, herkesi aynı fontu görmesi için windowsun fontlarından kullanman gerek.
  • sayın matrixweb web tasarım yapıyorsan bence öncelikle kendi siteni tasarlamalısın

bende burada bi aşağılama gibi bişey görüyordum ortak ondandır yoksa beni çok ağır eleştirenler var saygım sonsuz ama ben kendi sitemizi ben yaptım die size sunabilirdim reklam yapacak olsam babamın şirketiyle girerdim buraya kendi şirketimle değil ayrıca html tasarımında daha çok yeni olduğumu ve bu ülkeye yaklaşık 9 adet birbirinden kullanışlı proğram kazandırdığımı söyleyeyim bunada reklam dememen içinde bunu söylememin nedeninin beni küçük görmemen olduğunu belirtmek isterim..arkadaşlra tüm arkadaşlara bana verdikleri fikirlerden dolayı teşekkür ederim bura bilgi paylaşım ve yardımlaşma formu birbirimizin fikrini istecek kadar değer veriyoruz birbirimize .neyse zamanla siteye bakacaksınız ve hayran kalacaksınız..:)))
  • web page maker adlı programla mı yaptın. bi ara onu kullanmıştım da onla yapılmışa benziyor? ama ben türkçe karakter sorununu çözememiştim.
  • fon rengin berbat maalesef.. daha sade.. daha yalın.... bence beyaz her zaman çok daha ii olur ( bu benim fikrim) seni sert eleştirenleri bi kenara at. En azından bişeyler yapmaya öğrenmeye çalışıyorsun. Hangimiz annemizin karnında öğrendik ki tasarımı ???.. Kötü yapa yapa iyiyi de yaparız arkadaşlar.. fazla sert eleştiriler yerine daha yapıcı olalım
  • başlıktaki bayrak oraya sonradan eklenmiş gibi duruyor...
  • bence bir ajans sitesi için hiç iyi bir site değil.Bu site sana referans olacak kendi referansını çok iyi yapmalısın ki insanlar sana site yaptırsın.Çok daha yaratıcı olmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrixweb

sayın matrixweb web tasarım yapıyorsan bence öncelikle kendi siteni tasarlamalısın

"sayın" kelimesiyle başlayan bir cümle nasıl aşağılasın, nasıl rencide etsin karşı tarafı?..ayrıca tavsiye verecek düzeyde belki olmayabilirim fakat, sitendeki bazı şeyleri kendin yapsan daha güzel olur..örneğin, ayırma çubuğu..çok basit kaçmış bir site için.hele arkaplanı değiştirince çok basit durmuş.

neyse zamanla bakacağız ve hayran kalacakmışız sitene..umutla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kivi -- 5 Haziran 2006; 20:22:33 >
  • arka plan cok itici
  • Arkadaşım güzel yapmışın ellerine asğlık ama görsellik kötü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.