Şimdi Ara

YENİ SKANDAL !!! (Demiroren-A.Koc-N.Ozdemir diyalogu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bunca olaydan sonra yönetim hala telden boyle muhabbetler yapıyorsa toptan ülkeyi terketsinler.

Önemli olan bu muhabbetleri yapması değil telefondan yapması di mi? Yalnış mı anladım?

fenerliler için kapalı kapılar ardındaki konuşmaların içeriği deği neden basına yansıdığıdır.
  • Devletin memurlarının teknik takip sonucu hazırladığı resmi tapelere bile inanmayanlar var, kasedin ses kaydı çıksın sahte derler feyk derler geçerler....
  • quote:

quote:

Bunca olaydan sonra yönetim hala telden boyle muhabbetler yapıyorsa toptan ülkeyi terketsinler.

Önemli olan bu muhabbetleri yapması değil telefondan yapması di mi? Yalnış mı anladım?

Nasıl anlamak istiyosan oyle anla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

quote:

quote:

fenerliler için kapalı kapılar ardındaki konuşmaların içeriği deği neden basına yansıdığıdır.

Serhat: Fatih hocam clio ile telden değilde polat hotelde neden yüz yüze görüştünüz.

Fatih terim: telefonlar dinleniyor. Neden telden görüşeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Serhat: Fatih hocam clio ile telden değilde polat hotelde neden yüz yüze görüştünüz.

hoca strum graz maçına bakın yahu,culio olayında fatih terim çıkıp telegolde açıklama yapmıştı.

• Ses kasedi doğruysa Demirören en kısa süre görev yapan Federasyon Başkanı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

quote:

quote:

quote:

quote:

hoca strum graz maçına bakın yahu,culio olayında fatih terim çıkıp telegolde açıklama yapmıştı.

Bu lafida telegolden alıntı zaten.

• Rezalete bak ya.
  • böyle bir kayıt olsaydı çoktan çıkardı ortaya,reklamı yapılmazdı
  • Tabiki yalan haber.

Ama teoride adamların bunu yaptığı da doğru. Saçmasapan bir şekilde Galatasaray işin içine çekildi. İçerisi halledildi.
  • biri bobilerde felan monte yapmıştır. bikaç saf da görüp paylaşmıştır. öle yayılıp gitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

[bYalan Haber]

3'ünün yanındaydı beyler

Sende mi yanlarındaydın?

Yine timsah beyler.
    Ben yazmadan nasıl atladın anlamadım gerçekten. Lan ben öyle birşey mi demişim? Ben bu haberi savundum mu? O da yok. Allah size akıl fikir versin.

@KURSAD.

Yöneticilerin şikeyi konuşmuş ama?

Hacı amma kasmışın he iki lafın belini kırıyoruz şurda

Gelgelelim, bana Allah akıl fikir versin demişin de bence şu paint terk fotoğrafa inananlara Allah akıl fikir versin.

• bir şey çıkkmaz.
  • @mehmetbaransu

Haber kaynaklarimdan biri aradi. Ali Koc Demiroren ses kaydinin kucuk bir bolumunu dinletti. Sanirim ortalik fena karisacak.
  • Maçlar bitince zaten ortalık karışacak. Pfdk kararı en geç yarın açıklanır. Bu olay doğruysa bunun da en geç o kararlar açıklandıktan sonra çıkacağını düşünüyorum. Ama bence çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gzgnc

@mehmetbaransu

Haber kaynaklarimdan biri aradi. Ali Koc Demiroren ses kaydinin kucuk bir bolumunu dinletti. Sanirim ortalik fena karisacak.

http://twitter.com/#!/mehmetbaransu

inanmayan arkadaşlar için :D
  • yakında patlayacakkkkkkkkkkkkkk

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.