Şimdi Ara

YENİ SKANDAL !!! (Demiroren-A.Koc-N.Ozdemir diyalogu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  YENİ SKANDAL !!! (Demiroren-A.Koc-N.Ozdemir diyalogu)

Alıntıdır.

Kaynak

• Doğruysa Demirören biter. Cemaatin kolları sağlamdır biliyorsunuz, ses kaseti ellerine ulaşırsa çekinmeden yayınlanır diye tahmin ediyorum. Sonuçta Türkiye'de öyle insanların ses kaseti çıktı ki, geçen yıllarda, artık hiç kimse şaşırmaz bu konuşmalar yayınlanırsa. Ama umarım legal yollardan kayıt altına alınmıştır ve dediğim gibi umarım bir engelleme olmadan yayınlanabilir. Çünkü Demirören yönetimi bir an evvel koltuğundan edilmeli, her geçen saniye Türk futbolunun aleyhine oluyor.
  • Ses kaydi ciksa bile bir sey olmaz. O noktaya geldik ulke olarak... Zaten cikacagindan korkan adam bu konusmayi yapmaz.
  • ses kaydinda emenike'nin de konusmasi duyuluyormus:
    1900 $
    2000$
    2100$
    2200$
    2300$
    .
    .
    .
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

ses kaydinda emenike'nin de konusmasi duyuluyormus:
    1900 $
    2000$
    2100$
    2200$
    2300$
    .
    .
    .
    .

Ben çıkacağına kesin bir dille evet diyemem. Ama çıkarsa şu mesajını alıntılayacağım. Sonuçta Türkiye'de görev başındaki genelkurmay başkanlarının, başbakanların, parti liderlerinin, hakim-savcıların ve pek çok ünlü başka kişinin ses kaseti yayınlandı son 5 yılda. Çıkmayacağını da kimse garanti edemez yani.
  • Böyle bir kayıt varsa bile çok çok yüksek bir mablağ karşılığında "hiç olur, yok olur" ...
  • Telefon faturasına yansımıs mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [bYalan Haber]

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

[bYalan Haber]

3'ünün yanındaydı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

[bYalan Haber]

3'ünün yanındaydı beyler

Sende mi yanlarındaydın?
  • @ahmemis ve @TDKARLIBEL Aynı şeyleri ayrıntısıyla yazdı twitter'da.Ses kaydının dökümü yarın verilcekmiş gibi bişey dedi.Bakalım neler olcak.
  • Yalnız bu haberi veren şahıs ilk twitinde 'Her şey TT Arena'da başbakanın protesto edilmesiyle başladı' yazmış. Bu ne demek oluyor ?
  • sanmıyorum gerçek olacağına..böyle bir ses kaydı varsa bile çıkmaz ortaya boşa heveslenmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

[bYalan Haber]

3'ünün yanındaydı beyler

Sende mi yanlarındaydın?

Yalan veya gerçek diye yorum yapmış mı?

Hayır.
  • 1 haftadir ha bugun , ha yarin çikacak dendi bişi yok.

Körün gözüne parmagi sokmak gibi bu adamlar telde bunlari konuşmazlar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

1 haftadir ha bugun , ha yarin çikacak dendi bişi yok.

Körün gözüne parmagi sokmak gibi bu adamlar telde bunlari konuşmazlar bence.

Ortam dinlemesi yapılır.. Çıkacağını ben de düşünmüyorum, muhtemelen Demirören'i hizaya getirme operasyonu ama; en son ihtimal işler hiç beklenmediği gibi giderse Demirören aleyhinde ister bu kaset olsun, ister başka şeyler olsun; mutlaka bir şeylerin çıkacağını düşünüyorum.
  • Bencede yalandır, artık sıradan insanlarda bile "ulen biri bizi dinliyor olmasın" tarzında düşünceler oluşmaya başladı, bu adamlar artık telefonda böyle konuşmaları bırakmışlardır. Birileri yine ortalığı karıştırmak için böyle haberleri sürüyor piyasaya...
  • Ya böyle bir şey ortaya çıksa bile biz böyle konuşmadık dediler mi iş biter.
  • yeni bir haber değil bu
    1 ya da 2 mayıs baransu dile getirmişti hatta nasıl kaydedildiğini bile anlattı
    ama gel gör ki ses kayıtları ortaya çıkmadığı sürece bu yazılanlar hikaye olarak kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Ya böyle bir şey ortaya çıksa bile biz böyle konuşmadık dediler mi iş biter.

totem derler iş biter
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.