Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
11
Favori
82.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    doğru ben yanlış yazmışım.
  • Ben de birkaç bir şey ekleyeyim:

-Bagaj hacmi daha büyük
    -1.0 ECO TSI almazsan, motor gücü ve tork daha yüksek Fabia'nın.
    -Güvenlik olarak daha iyi

Onun dışında çok benziyor iç donanımları olarak. Ibiza'nın duruşu daha genç daha sportif, Fabia biraz daha şık gibi :).

Ama eğer paran varsa yazı bekle. Hani 2017 modelleri düşünmezsek alsam tekrar Fabia alirim B segmentinden. Ama 2017 kale alirsak, Ibiza daha mantıklı ve bu yeni kasa olacak diye değil. Örnek vermek gerekirse bagaj hacmi bu segmentin en büyük araçlarını solluyacak c segmenti araçlarına yanaşacak; 350 lt olacak ( Fabia-Hyundai-Jazz 310-320lt ler civarı). Seat söylediklerini gerçekleştirebilirse iyi bir atılım yapacak yeni Ibiza ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 29 Mart 2017; 16:48:40 >
  • Arkadaşlar, bugün bayiden fiyat almak için gittim, 68.900ü baz alarak indirim hesapladı 63.200 fiyat verdi ama siteden pdf indirince kampanyalı fiyat 64.900 olarak gözüküyor. Bu fiyatların hangisi doğru?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    Normalde 68.900 baz fiyatından 4000₺ indirim yapıyorlar. Ama size verdikleri fiyat gayet iyi . Nerden aldınız acaba bu fiyatı merak ettim ?

• soulcalibur053 kullanıcısına yanıt
    Büyükçekmece bayiinden aldım teklifi. En uygunu orası verdi.

• Bu aracin bakim araligini bilen var mi? 1 yil yada 15bin km diye biliyorum ama?

Fiyat gayet iyi hocam geçenlerde 63.750'e alan vardı.Bence alacaksan kaçırma çok şahane araç
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam..
  • Ben de bugün Ankara'da full paket 64.400 Tl'ye aldım.Yarın teslim alacağım.
  • Bir koruma paketi önerdiler ancak cok pahalı geldi. Gerçekten bu koruma paketi 2-3 bin lira eder mi? Hadi diyelim 1500 e yaptırdık.Bu fiyat yapılan işin gerçek degeri mi,yapılan iş idda edildiği gibi her derde deva mı? Ön kaput,boya,alt,koltuk vb.koruma paketi neredeyse aracın her yerini kapsıyor.
  • ahkar A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz paket sanırım geri görüş kamerası+seramik koruma 1.800 TL. Geri görüş kamerası tek başına 900 TL'ymiş sanırım. Seramik dışarıda 400-500'e yapılıyor diye biliyorum ama kalitesini bilemiyorum. Ben bu paketi aldım şahsen. Yaptırmışken tek yerden yaptırmak istedim. Bana toplam 65.000'e geldi.
  • lapry kullanıcısına yanıt
    cumartesi kısmetse teslim alıyorum aracı :) Teşekkürler.
  • Aracı aldıktan sonra daha önce gittiğim bir Opel bayii aradı fiyatlarımız düştü buyrun gelin yeniden görüşelim diye. Diğer markalarda da piyasa koşullarının kötü olmasından dolayı bir indirim furyası başlar mı acaba? Skoda bize gelen bir bilgi yok dedi ama ben yine de araştırıyorum. Aracı teslim almadım henüz.Indirim gelirse bana da uygulanmasını istemek en doğal hakkım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkar -- 11 Nisan 2017; 16:38:8 >
  • Aracı cumartesi teslim aldım ama bugün incelerken cam filmi çeken dananın camı 3 yerden tırnak geçecek derinlikte çizdiğini fark ettim. Cam filmini bayii hediye etmişti, onlardan aracı cam filmli olarak teslim aldım. Cam değişelim deseler, kapı içi söküleceği için istemiyorum. Aracı da cam çiziği için değiştirmezler zaten. Nasıl bir teklif sunmalıyım? Yoksa nazarlık diyip sineye mi çekmek lazım..

• 4.01.2012 tescilli Skoda Octavia Elegance 1.6 TDİ DSG şanzıman aracım aldığım günden beri servis bakımlıdır. Yaklaşık 20 gün önce aracımda vites geçişlerinde sorun yaşadım. Daha sonra aracı kenara çekerek bekledim. Bu şekilde hemen Çağ Otomotiv aracımla Antalya yetkili servise gittim. Sevis ilk incelemesinde geri vites çatalı arızası dedi. Tamam yapın dedim. Servis aracınız yapıldı gelin diye aradı. Aracı aldım ama arabamda hiç olmayan saçma sapan arızalarla karşılaştım. Hemen geri dönüp servis müdürü usta ben beraber yaptığımız testte de bariz şekilde saçma sapan şeyler olduğunu kendileri de fark etti ve kavramada değişmeli dediler. Ona da tamam dedim. En son beni arayarak olmadığını şanzımanın değişiminin şart olduğunu söylediler. Merkezden destek istediler. Gelen destek 12.000 TL+KDV gibi fahiş fiyat. Arabam 25gündür serviste bekledikten sonra bir şey yapamıyoruz artık aracınızı alın diyerek kapının önüne kondum . Geri vites çatalı diye başlayıp şanzımana kadar ilerleyen bu problem hala çözülmedi 27.gün araba evin önünde bende bu işlerle uğraşıyorum ALMAYIN Kardeeşim SKODA ALMAYIN DSG Lİ araç Almayın DOĞUŞ OTOMOTİVE Hiç bulaşmayın.

• Arkadaşlar fabia kullananlara sorum olacak.Araçımı yeni sattım ve max sınır 70 civari kadar otomatik sıfır bir araç ariyorum.fabia 1.2 dsg açıkcasi hoşuma gitti.ama diger tarafdan ibiza daha ekonomik ve bir kaç donanim daha iyi gibi geldi.Fabialarda otomatik silecek ve hız sabitleyicisi bir kısım var diyor bir kısım yok diyor.kendi sitelerinde yazmiyor.sonra anahtardan camlar kapama açma yok diyorlar.Basit ama kullanişli özellikleri severim.söyle kısaca sorularima cevap ve tavsiyelerinize ihtiyacim var.şimdiden teşekkürler.
  • rok206 R kullanıcısına yanıt
    Otomatik yağmur sensörü ve hız sabitleyici opsiyonel olarak alınabiliyor. 3 hafta öncesine kadar ibiza alıyordum, şu an 1 haftalık fabia 1.2 dsg sahibiyim. Fabia'dan sonra ibiza göze oyuncak gibi geliyor.

Skodanin sayfasinda opsiyon diye bir şey bellirtilmemiş diye merak ettim.Araciniz hayırlı olsun seattan vazgeçip skoda alma sebebiniz sizi etkileyen ve şuana kadar kullanadiginiz eksiler artılar neler ?yakıt tüketimide önemli tabi.tavsiyeleriniz gerçekten çok önemli olacak.son sorumda araci kaça aldiniz ?
  • rok206 R kullanıcısına yanıt
    Vazgeçmemdeki ilk etken ibiza'nın yeni kasasının gelecek olmasıydı. Donanımlar arasında çok fark yok aslında ama dizayna gelince, ilk mesajımda da dediğim gibi Fabia'nın ön konsolu görünce İbiza'ya bakmak içinden gelmiyor insanın. Bagaj kapasitesi olarak da Fabia daha avantajlı. Arka diz mesafesi yine Fabia'da bir nebze de olsa daha rahat.

Fabia'nın küçük özellikleri de hoşuma gidiyor. Gözlük tutacağı, ön camda kartvizit tutucu, iç aydınlatma, ön koltuk altlarında göz, ön koltuk yanlarında küçük cepler. Bu arada ibiza'da iç aydınlatma da yok diye biliyorum.

Şu ana kadar eksi bir özelliği gözüme çarpmadı. Belki iç aksamdaki plastik kısımlar diyebilirim buna ama bu segmentte yine bence en kalitelisi bu. Bir önceki aracım 2001 Corolla olunca bu araca "eksisi şu" diyemiyorum. Diğer arkadaşlar yardımcı olur belki. Şu an otomatik vitesin ve yokuş kalkışın keyfini sürüyorum.

Araç henüz 500 km'de, yakıt için çok fazla bir şey diyemem ama 6 lt civarında yakıyor. Aracı Büyükçekmece Skoda'dan style paket olarak 63.200'e aldım. Diğer bayiler 64.000'ten aşağı inmediler. Alırken seramik koruma yaptırıp+geri görüş kamerası taktırdım. Bana 65.000'e geldi anahtar teslim. Şu an 15.000 TL %0 faiz kredisi var. Ondan da yararlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 24 Nisan 2017; 10:43:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balliba

Vazgeçmemdeki ilk etken ibiza'nın yeni kasasının gelecek olmasıydı. Donanımlar arasında çok fark yok aslında ama dizayna gelince, ilk mesajımda da dediğim gibi Fabia'nın ön konsolu görünce İbiza'ya bakmak içinden gelmiyor insanın. Bagaj kapasitesi olarak da Fabia daha avantajlı. Arka diz mesafesi yine Fabia'da bir nebze de olsa daha rahat.

Fabia'nın küçük özellikleri de hoşuma gidiyor. Gözlük tutacağı, ön camda kartvizit tutucu, iç aydınlatma, ön koltuk altlarında göz, ön koltuk yanlarında küçük cepler. Bu arada ibiza'da iç aydınlatma da yok diye biliyorum.

Şu ana kadar eksi bir özelliği gözüme çarpmadı. Belki iç aksamdaki plastik kısımlar diyebilirim buna ama bu segmentte yine bence en kalitelisi bu. Bir önceki aracım 2001 Corolla olunca bu araca "eksisi şu" diyemiyorum. Diğer arkadaşlar yardımcı olur belki. Şu an otomatik vitesin ve yokuş kalkışın keyfini sürüyorum.

Araç henüz 500 km'de, yakıt için çok fazla bir şey diyemem ama 6 lt civarında yakıyor. Aracı Büyükçekmece Skoda'dan style paket olarak 63.200'e aldım. Diğer bayiler 64.000'ten aşağı inmediler. Alırken seramik koruma yaptırıp+geri görüş kamerası taktırdım. Bana 65.000'e geldi anahtar teslim. Şu an 15.000 TL %0 faiz kredisi var. Ondan da yararlandım.

Alırken sormadım Geri görüş kamerasını kaç liraya taktılar acaba ? Birde lastiklerden memnun musunuz ben pek memnun değilim sizin fikriniz nedir?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.