Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım. (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
11
Favori
82.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biraz bütçe arttırıp nokian wr d4 xl aldım. teşekkür ederim.
  • 59.750'ye %0 Faiz 20.105TL Kredi kullanarak bu güzel aracı bende satın aldım.Aranıza katıldım.Aracı bugün teslim aldık ve ilk izlenimim iyi ki Ibiza almamışım.Ibiza'yı düşünüyordum mayıs ayından berri ancak donanımın yetersiz olması ve fiyatların bu derece artması hep öteletti beni. 20bin %0 faiz Aralık son hafta olmasa bende görmesem aracı alamayacaktım.Kısmet işte.Araç gerçekten çok güzel bu arada.
  • Arkadaşlar fabia 1.2 tsi dsg style paket 2017 model bugun 66.000 tl fiyat aldım sigorta kasko dahil degil onlara 2500 lira vericem ek olarak .fiyat nasıl dersiniz .
  • tark3 T kullanıcısına yanıt
    %0 Fiaz var mı?Ne kadara kaç ay?2016 modelleri yokmuymuş?
    Bence fiyat normal şuan için.Aslında normal değil ama almak isteyen için çok da yapacak birşey yok çünkü sürekli fiyatlar artıyor.
    Ben sigorta ve kasko için 2700TL ödedim.200 lira karın var
  • 2016 model bulmaya çalışın hocam, diğer şehirlerdeki bayileri arayıp fiyat alın. İstanbuldaki bazı bayiler daha iyi fiyat verebiliyor. Belirttiğiniz rakama metalik renk dahil mi? yada başka bir opsiyon.

Bu arada araba gayet güzel :)
  • Aynen hocam ben kirmizi (siyah tavan) 2016 fabia style dsg icin 62500 e anlastim. Maslaktaki dogus otoda beyaz vardi 2016 o da 63000 demisti 1-2 gun once...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 model dedi ama araçta anladığım kadarı ile donanım bazında bir fark yok 2016 modeline göre . Acikcası bana fazla geldi o yüzden sordum aracı beğendim hiçbir opsiyonu yok fiyat 65900 ne dersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,
    Yeni Skoda Fabia 2016 model 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım.Perşembe teslim alıcam inş. Araç kullanımı ile ilgili tavsiyelerinizi almak isterim.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sibeelll

Selam,
    Yeni Skoda Fabia 2016 model 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım.Perşembe teslim alıcam inş. Araç kullanımı ile ilgili tavsiyelerinizi almak isterim.

Kolay gelsin.

Hayırlı olsun güle güle binin.
    Nerden?Kaça ve Kredi kullandınız mı acaba?
    Tavsiyem 45sn'den uzun kırmızı ışıklarda ve duraklamalarda vitesi N konumuna alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

quote:

Orijinalden alıntı: Sibeelll

Selam,

Kolay gelsin.

Hayırlı olsun güle güle binin.
    Nerden?Kaça ve Kredi kullandınız mı acaba?
    Tavsiyem 45sn'den uzun kırmızı ışıklarda ve duraklamalarda vitesi N konumuna alınız.

N konumuna almaya gerek yok diye biliyorum.dsg zaten frene basılı dururken otomatik boşa alıyor.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam böyle birşey yok.Vites D konumundayken dişliler birbirine geçmiş olur,frene basmanız bunu değiştirmez.
  • lapry kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

63.750 Tl ye aldım 10.bin kredi kullandım o faiz.
  • Sibeelll S kullanıcısına yanıt
    Aracı nerden aldınız acaba? Öğrenebilir miyim ?

Bu arada aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın .

• Teşekkür ederim,
    Aracı Yenibosna Alturdan aldım.

Bu arada yardıma ihtiyacım var.
    Multimediya ekranı android telefonlarla yönetebiliyor muyuz. Mesela benim için elzem olan Navigasyonu. Sadece Iphone la uyumlu olduğunu söylediler. Youtube da bazı videolar var androidle çalıştırabilenlerin ancak ben başaramadım.

Selamlar,
  • Sibeelll S kullanıcısına yanıt
    Standart Cevap: SmartLink ve SmartGate

Aşağıda detayı verilen koşulların sağlanması ve gerekli yüklemelerin yapılması halinde araç hareket halinde iken "google maps" Bolero ekranında gözlemlendiği teyit edilmiştir.

Hedef Telefon

Sony Z3 Compact

Android Sürümü : 5.1.1

Android Auto:

4 Kasım 2015 güncellemesi

Android Auto 1.4.096052 (2386982-release)

İndirme Linki

http://www.apkmirror.com/apk/google-...-apk-download/

Telefonuz minimum Android 5.0+ (Lollipop, API 21) sürümüne sahip olmalı.

Settings->About Phone | Android Version

Ayarlar-> Telefon Hakkında | Android Sürümü kısmından öğrenebilirsiniz.

Telefonuza apk dosyasını indirdikten sonra.

Kurulum için gerekli izinleri verin

Settings->Security->Unknown Sources (Allow Installation)

Muhtemelen Türkçe olanlar için

Ayarlar-> Güvenlik->Bilinmeyen Kaynaklar (İzin Ver)

Telefonu kendi orjinal kablosu üzerinden araca bağlayın. (Bazi usb kabloları sadece şarj özelliğine sahip data aktarımımı yapamamaktadır.)

Araç içindeki "smartlink" menüsünden bağlantı tipini "AndroidAuto"ya çevirin.

Telefon ekrani üzerindeki yönergeleri izleyiniz.

Android auto ile beraber;

Gmaps

Google Music

Telefon

uygulaması aktif olmaktadır.

Not: Alıntıdır .

• quote:

59.750'ye %0 Faiz 20.105TL Kredi kullanarak bu güzel aracı bende satın aldım.Aranıza katıldım.Aracı bugün teslim aldık ve ilk izlenimim iyi ki Ibiza almamışım.Ibiza'yı düşünüyordum mayıs ayından berri ancak donanımın yetersiz olması ve fiyatların bu derece artması hep öteletti beni. 20bin %0 faiz Aralık son hafta olmasa bende görmesem aracı alamayacaktım.Kısmet işte.Araç gerçekten çok güzel bu arada.

İbiza'yla fabia arasında ben de gidip geliyorum. İbiza hem fiyat hem de donanım olarak daha iyi değil mi? Sizi fabia'ya yönlendiren iç hacim dışında hangi özellikler vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balliba

quote:

59.750'ye %0 Faiz 20.105TL Kredi kullanarak bu güzel aracı bende satın aldım.Aranıza katıldım.Aracı bugün teslim aldık ve ilk izlenimim iyi ki Ibiza almamışım.Ibiza'yı düşünüyordum mayıs ayından berri ancak donanımın yetersiz olması ve fiyatların bu derece artması hep öteletti beni. 20bin %0 faiz Aralık son hafta olmasa bende görmesem aracı alamayacaktım.Kısmet işte.Araç gerçekten çok güzel bu arada.

İbiza'yla fabia arasında ben de gidip geliyorum. İbiza hem fiyat hem de donanım olarak daha iyi değil mi? Sizi fabia'ya yönlendiren iç hacim dışında hangi özellikler vardı?

Çok yeni bir fabia sahibi olarak ben de cevap vereyim. Seat'ın donanımı bence boş değil.. 1.0 tsi ile hatta daha tercih edilebilir.. Amaaa kasası değişecek kardeşim. Yazın yeni kasayı beklemek ibiza için daha mantıklı. Fabia nispeten yeni bir kasa ve ufak makyajlarla devam edecektir. Ayrıca yeni ibiza 70+ rakamlarda olacağından ben fabia yı 62500 e alayım dedim ve aldım. O yüzden şu an fabia derim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 28 Mart 2017; 20:14:18 >

• Balliba kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak Fabia daha dolu.Standart olarak sunulan bir kaç fazla özelliği yazayım
    +Dikiz aynası hizasında gözlük saklama gözü
    +Yolcu koltuğu altında Şemsiye gözü ve Şemsiye
    +Gözlü Kolçak
    +Anahtarsız giriş/çalıştırma
    +Refakatçi Aydınlatma
    +Bagaj dizaynı daha derli toplu
    +Yalıtımı bence daha iyi
    +Park pilot (Arka Park Sensörlü)
    +Mirror Link Car Play aktif
    (Sanırım Ibiza'da açtırmak için para veriyorsunuz)

-Bence tek eksiği hız sabitleme olmaması.
  • lapry kullanıcısına yanıt
    benim 2016 style pakette anahtarsiz giris yok ?
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    Anahtarsız giriş değil de anahtarsız çalıştırma var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 29 Mart 2017; 13:31:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.