Birinde özel metalik renk mevcut. O da zaten 23 bin tl civarlarında ediyor sana 862 bin tl. Diğerinde de 18 jant, acc, metalik renk ve sürüş modu yönetimi var. 924 bin tl ile sanırım en pahalı B HB ünvanını almış oluyor :) ve bu fiyatlara araçlar opsiyonlanmış :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ SKODA FABİA ANA KONU (24. sayfa)
-
-
Aracım şuan gümrükte arkadaşlar. 18” jant opsiyonu istemiştim, o da araçta mevcut. Alıp almama konusunda kararsızım hala, ama muhtemelen alacağım gibi. Bayide sıfır araç bulmak bu kadar zorken, aracı almamak şımarıklık olur gibi ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hem araç yok hem de bir daha zor alırsınız şimdi almazsanız. hayırlı olsun şimdiden.
-
Teşekkür ederim haklısınız. Zaten az gelecek bir araç. Dediğiniz gibi denk getirmek daha sonra zor olacaktır.
Fabia 1.0 TSI Elite DSG Yarı Otomatik herhangi bir bayide var mıdır 2022?
-
Ben bayiyi aradım hocam st 2 yıldır bu paketin gelmediğini söyledi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabanın tasarımına bayılmıştım ama başka bahara kaldı gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satış temsilciside güzel sallamış, araba daha Türkiye’ de satışa çıkalı 1 sene oldu 😂
Merhaba bende 2008 fabia 2 var 1.4 tdi dizel. Sorunum şu araç yarim kontak yapinca gosterge paneline analog saat gibi bir işaret geliyor yaninda da rakamlar var ne anlama geliyor acaba
Arkadaşlar kullandıgım 2015 yaris’i satıp sıfır monte carlo alma hayalim var. Evet biliyorm çok zor almak şu an bayiilerde yok ama kredi imkanları nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020 fabia için (1.0 tsi) önerebileceğiniz akü var mı?
Servis 3.265 lira artı işçilik istedi akü değişimine.i
Arkadaşlar merhaba. Skoda Fabia Mk2 classic 1.2 htp aracımın şehir içi yakıtı 10 lt civarı. Bu normal midir? Sizin araçlarınız ne kadar yakıyor?
Arkadaşlar bende de 2015 model Fabia var, servise bir konu için randevu oluşturmak için aradığımda aracım için gönüllü geri çağırma kampanyası kapsamında olduğunu söylediler, takata airbag sorunundan dolayıymış, 2013-18 arası bazı skoda modellerinde direksiyon airbag değişimi yapılması gerekiyormuş ve ücretsiz bir şekilde yapacaklarmış.
Şimdi benim kafama takılan, ileride aracı satmak istediğimde experde airbag değişimi diye görünecek muhtemelen ve bu durumu karşı tarafa aktarmak zor olabilir gibi geliyor. Bu geri çağırma sebebiyle serbsiten airbag değişimi yapan var mı aranızda, sizce yapmama gerek var mı? 2015ten beri bir sorun olmamış anlaşılan ama boşuna da geri çağırmazlar diye düşünüyorum, ne yapsam bilemedim.
Hocam selamlar, benim 2015 fabia aracımın sürücü airbagini de Eylül ayındaki bakım sırasında değiştirdirler. Ben bir sorun yaratacağını düşünmüyorum, neticede serviste bu durum kayıt altında, belgeli. Diyelim ki satarken problem olacak, varsın olsun. Önce can sonra canan. Allah korusun hayatımız söz konusu olabilir.
-
selam, 2024 fabiamda ayarlar>wifi kısmında 3. seçenek yani herhangi bir wifiye bağlanabilme olayı yok (foto başka karoqtan), fabialarda kapalı mı geliyor wifi acaba? wireless carplay düzgün kullanıyorum bu arada, o da wifi kullanıyor :D ilginç geldi burada seçenek kaldırılmış olması.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X