Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf almasaydım bu arabayı alırdım valla :) Çok güzel olmuş cidden. Autoshow da da incelemiştim zaten. Alanlara hayırlı olsun diyelim.
  • style L&K yı saymazsak en üst donanım diye geliyor, octavia da da L&K var ama o Türkiyueye gelmedi stlye octavia da türkiyeye elegance diye geldi, sıperb de de oyle olacağını tahmin ederek style = elegance diye hesap yaptım inşallah 100un altında gelir ama benim tahminim 100-110 arası geleceği yönünde zira passatta en üst ddonanımda sipariş verilemiyor bu araç da iyi bir alternatif olacak gibi
  • bende de 2012 passat var. gelse de test etsek. passatı bize aratmaz sa tdı dsg elegance işimizi görür. tabi passat fiyatında olmayacak. eski kasa 92000 se max 100 bin tl olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Hocam görünüşü ile ilgili yorum yapmadiğınıza gore iyi görmemiş siniz.

Araba belli zaten, görünüşü ile ilgili ne yorum yapmam gerekiyor ki ?

Başka bir konuda okuduğum üzere Samsun Skoda bayisinde bir adet Superb varmış zaten.. Bolu-Ankara arasında otobandaydı iki adet tır arka arkaya gidiyordu, belki diğerinde de vardı.. Araç kullandığım için ve otobanda olsa bayram nedeniyle baya yoğun olduğu için çok fazla dikkatimi veremedim..

Bugün uğradım samsundaki asal skoda bayi ne ama malesef kaldırmışlar aracı. Zaten samsunda bir lansman yapmıştı superb için asal bayi ama bayii de kısa süre durdu sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 65 bine 4 teker 1 direksiyon bide süper b logosu verir bunlar. Fazlasını beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın fiyatları belli oldu. Dsg eylülde geleceğinden suan için fiyat bilgisi yok. 10.000 tl dsg farkı alırlar yaklaşık. Fiyatlar bence gayet rekabetçi. L&K yok maalesef.

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

• 207m kullanıcısına yanıt
    Hocam donanim icerikleri hakkinda bilgi var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Aracın fiyatları belli oldu. Dsg eylülde geleceğinden suan için fiyat bilgisi yok. 10.000 tl dsg farkı alırlar yaklaşık. Fiyatlar bence gayet rekabetçi. L&K yok maalesef.

Tdi DSG 110 bin i ascak gibi duruyor. Benzinli passat fiyatina dizel superB. Bence 104 bin tl Tdi DSG nin fiyati olmaliydi

• 207m kullanıcısına yanıt
    Millet Elegance dengi Style bekliyordu, Prestige ne oluyor bu durumda?

Passat Highline'ın içinden geçecek bi paket olacak sanırım.

• Fuarda dedikleri gibi 1.6 TDI DSG' sine 110 bin civarı demişlerdi.
    Eylül ayında gelecek olması komedi bu arada.
    Araba Avrupa' da çıkalı neredeyse 1 sene olacak.
  • DSG farkı ne kadar olur acaba?
    VW'de 15 bin tl olunca insanın gözü korkuyor.
  • quote:

Aracın fiyatları belli oldu. Dsg eylülde geleceğinden suan için fiyat bilgisi yok. 10.000 tl dsg farkı alırlar yaklaşık. Fiyatlar bence gayet rekabetçi. L&K yok maalesef.

Hocam bunlar eski kasan 2015 in fiyatları değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Hocam donanim icerikleri hakkinda bilgi var mi?

Style paket eskisinin Elegance paketine denkmis. Prestige konusunda bir fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

quote:

Tdi DSG 110 bin i ascak gibi duruyor. Benzinli passat fiyatina dizel superB. Bence 104 bin tl Tdi DSG nin fiyati olmaliydi

Hocam araç yine de ucuz. Passat 150 act dsg 122.000 TL, bu aracın Prestige 150 act dsg si 105.000 TL ye falan gelir. 17.000 TL ciddi fark şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Millet Elegance dengi Style bekliyordu, Prestige ne oluyor bu durumda?

Passat Highline'ın içinden geçecek bi paket olacak sanırım.

Az önce aldığım bilgi Prestige pakette ısıtmalı on arka koltuklar, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı, 18" jantlar falan olacakmış. Deri veya Alcantara koltuklar ve cam tavan olacak mı bilmiyorum. Sadece satış danışmanı arkadaşım bunları söyledi bana ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

quote:

Hocam bunlar eski kasan 2015 in fiyatları değilmi?

Hocam eskisinde böyle motor ve paketler var mıydı Allah aşkına :)

• E yok artık, en üst paket dizel, otomatik şanzımanla -ki 10 bin tl yerleştirirler ona- 115 bin tl'ye geliyor. Bu şartlar dahilinde hoşçakal Superb, seni sevmiştim oysaki :(
  • Şu prestige pakette bi hinlik var ama çözemedim.

• 1.6 tdi prestige 104 bin demişler OzMaan tdi dsg fiyatı 114 BINDEN SATARLAR lansman fiyatida 110 bin tl Olur 120 130 bin passat a vereceğine aynı motor daha güzel tasarım oc. Mekanı olan superb alırım daha iyi superb tasarımı passattan daha güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanim paketlerinin içeriğini gormeden yorum yapmak için erken ama style su anki elegance ile ayniysa (zannetmiyorum) , fiyatlar iyi gibi.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.