Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hadi fazla fiyattan giriş yaptın be arkadaş bari donanımları çok koysaydın ordan kazansaydın.ne farkın kaldı şimdi vw den
    Ayıp ettin Skoda.ben gidip captur alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben haziranın 15 inde kaporayı vermiştim ankara'da 2. sıradayım pazartesi bir arayım ne zaman gelecek diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

ben haziranın 15 inde kaporayı vermiştim ankara'da 2. sıradayım pazartesi bir arayım ne zaman gelecek diye

Hocam ben sordum almıyoruz dediler hangi bayiye kapora verdiniz acaba?

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, önceki sayfalarda sitede yayınlanan sonra kaldırılan donanımların ekran görüntüsünü atmıştı bir üye, oraya da bakın, ben pek değişiklik olacağını sanmıyorum. Passat trendlineda olmayan arka kol dayamanın olması güzel.

• Bu prestige pakette style + opsiyonların olduğu bir paket mi acaba bekleyip görmek lazım. Eğer ısıtmalı koltuk+ navigasyon+deri döşeme+ sunroof + anahtarsız giriş felan varsa 10.000 tl lik farkın hakkını verir. O zaman eder 104 k yoksa bu fiyatları kimse vermez bu arabaya
  • prestige paket L&K donanıma denk gelebilir benim düşüncem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

ben haziranın 15 inde kaporayı vermiştim ankara'da 2. sıradayım pazartesi bir arayım ne zaman gelecek diye

normal dışaran müşteriden almıyorlar hocam...

4 tane superb alınca sipariş yazıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

O zaman haklılar ben olsam beni bayiye bile almazdım

• Araç daha piyasaya çıkmadan yollarda görülmeden bu kadar merak ediliyor ve takipçisi varsa o araç tutmuştur içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

Kaldırmışlar sayfaları baktılar sayfa hiti arttı :)

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

İnternetteki sayfadan paylaşılan donanım isimleriyle fiyatları açıklanan donanım isimleri farklı. Umarım style yeterli dolulukta olur. Keşke 125 bg lik versiyonunda da her donanım olsaydı.

• Eğerki söylenene göre elegance style ile eşdeğerse ve prestige ile style arasında 11bin tl fark varsa, eleganceye ek olarak ön arka ısıtma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli bagaj kapağı, sunroof olması lazım. Sunroof yerine deri koltukta olabilir. Bu şekilde ancak o fiyat verilebilir. Ama keşke 1.4 TSI 125 lik versiyonda prestige olsaydı da 83-85 aralığında prestige daha rahat ulaşabilseydik. 95 bin benim için abartı biraz malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

Eğerki söylenene göre elegance style ile eşdeğerse ve prestige ile style arasında 11bin tl fark varsa, eleganceye ek olarak ön arka ısıtma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli bagaj kapağı, sunroof olması lazım. Sunroof yerine deri koltukta olabilir. Bu şekilde ancak o fiyat verilebilir. Ama keşke 1.4 TSI 125 lik versiyonda prestige olsaydı da 83-85 aralığında prestige daha rahat ulaşabilseydik. 95 bin benim için abartı biraz malesef :(

1.4 125ps bu araba için yeterlimidir arkadaşlar. 68bin fiyat ve donanım olarak iyi gibi. Hız sabitleyici de ekletilebilir. Bu versiyonu almak mantıklımıdır acaba? Fiyatlar yıl sonuna düşer mi yükselir mi o da var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman haklılar ben olsam beni bayiye bile almazdım

estağfurullah hocam olurmu öyle şey...

ben taa haziranın 15 inde kapora verdim,o zaman almıyorlardı ama şimdi alıyor olabilirler veya yakında alınacak olabilirler,nede olsa arabanın gelmesi yaklaştı,

satış müdürü dostum, italyadan lansmandan gelmisdi bu araba bizi uçuracak ,resmen" passat killer" dedi,octide sıra yazıyoruz bunda da yazıcaz D segmentinde 2. lik bizde olucak dedi bana gazı verdi

fiyatlar dizel otomatik full de 110 bin bandı demişti doğru çıktı...

• Passatla arasında kabaca 10 bin lira fark var. Kimsenin 10 bin lira için superb alacağını sanmıyorum başka bir sebep olmadıkça..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Passatla arasında kabaca 10 bin lira fark var. Kimsenin 10 bin lira için superb alacağını sanmıyorum başka bir sebep olmadıkça..

passat highline liste fiyatı 130,500 ve araç yok sipariş bile almıyorlar...

superb prestige liste fiyatı 104,500+6000 dsg=111,500 daha önceki superb de dsg farkı 6000 tl idi

nerede 10 bin hocam...

20 bin tl ye yakın fark azmı senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 26 Temmuz 2015; 10:39:16 >
  • skoda vw gibi dsg ye 10 bin lira fark almıyor.6 bin lira alır bence
  • daha uygun olması gerekiyordu bence .passat alır bu fiyatlardan sonra coğu kişi.
  • Düz Style donanımda xenon var mı yok mu?Birde sitede anahtarsız giriş çalıştırma standart demiş arkadaşın paylaştığı fotoğraflarda opsiyonel gözüküyor?

• quote:

quote:

Passatla arasında kabaca 10 bin lira fark var. Kimsenin 10 bin lira için superb alacağını sanmıyorum başka bir sebep olmadıkça..

superb prestige liste fiyatı 104,500+6000 dsg=111,500 daha önceki superb de dsg farkı 6000 tl idi

nerede 10 bin hocam...

Hocam aracın fiyatı bencede uygun. 20.000 TL ciddi fark. Aynı şasi, aynı motor ve şanzıman. Ufak tefek farklar için arada ki fiyat farkı ciddi boyutta. Siz hangisinin siparişini verdiniz ?
  • quote:

quote:

nerede 10 bin hocam...

6000 TL dsg farkı olduğu nerde yazıyor ? ben en az 10-12 bin tl fark olacağını düşünüyorum.

Superb prestige fiyatı 104.500 tl , passat highline 115 bin tl

Superb Style tdi man. 93 bin tl , passat comft. 101 bin tl

superb act prestige 95 bin tl passat high 108 bin tl

kısacası kimi modelde 7-8 kimi modelde 10 kimisinde 12 ortalama 10 bin tl fark var iki araç arasında.

Eğer passatta highline da sıra beklemek istemiyorsanız tabiki superb mantıklı ancak Comfortline passatlar istediğiniz opsiyonlarıda ekleterek 2.5 ayda teslim ediliyor şuandan itibaren.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.