Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Style-Comfortline
    Prestige-Highline

Tam olarak bu şekilde bir donanım kıyaslaması yapılabilir. Arada tabi ki ufak tefek farklar olacak.

Prestige pakette Alcantara-Deri Koltuklar, Bi-Xenon AFS, Ön-Arka Koltuk Isıtma, 18'' jantlar, Elektrikli Bagaj Kapağı, Led Ambiyans Aydınlatma, Geri Görüş Kamerası, Led Gündüz Farları ve High Led Arka Stoplar kesin olarak var arkadaşlar. Yani tam olarak Highline ile kafa kafaya. Hatta artı olarak geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı ve arka koltuk ısıtmalar mevcut. Highline' da ise anahtarsız giriş var ekstra olarak.

Style pakette, Bi-Xenon AFS yok sanırım. Yani Comfortline ile kafa kafaya gibi. Comfortline' da renkli ekranlı yol bilgisayarı ve 3 bölgeli klima varken, Style pakette sürüş modu var.

Active paket ise, Trendline' a çok çok yakın. Trendline' da ön ve arka park sensörü varken, Active pakette sadece arka park sensörü mevcut.

Bunlar benim bildiklerim. Donanım paketlerine tam olarak erişemedim şuan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 26 Temmuz 2015; 11:30:24 >

• 207m kullanıcısına yanıt
    Prestige pakette anahtarsız giriş yok mu yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dsg dedki sorunlar tamamiyle çözüldü mü şimdi şu vw ve skoda başka şanzıman kullansa diğer firmalar tası tarağı toplayıp tr yi terkeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Açıkçası göremedim. Bana da tuhaf geldi bu durum. Tekrar araştıracağım bu konuyu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Açıkçası göremedim. Bana da tuhaf geldi bu durum. Tekrar araştıracağım bu konuyu ;)

Octavia daki gibi ek paketle satarlar. 3 ayda bekleme süresi verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

Eğerki söylenene göre elegance style ile eşdeğerse ve prestige ile style arasında 11bin tl fark varsa, eleganceye ek olarak ön arka ısıtma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli bagaj kapağı, sunroof olması lazım. Sunroof yerine deri koltukta olabilir. Bu şekilde ancak o fiyat verilebilir. Ama keşke 1.4 TSI 125 lik versiyonda prestige olsaydı da 83-85 aralığında prestige daha rahat ulaşabilseydik. 95 bin benim için abartı biraz malesef :(

1.4 125ps bu araba için yeterlimidir arkadaşlar. 68bin fiyat ve donanım olarak iyi gibi. Hız sabitleyici de ekletilebilir. Bu versiyonu almak mantıklımıdır acaba? Fiyatlar yıl sonuna düşer mi yükselir mi o da var.

Yeterli hocam. Benim ilk aracım 1.4 TSI 125 lik Superbdi. Son sürat 215 i görüyordu ve hızlanması iyiydi. Ekonomi yapmak isterseniz de az yakmayı da beceriyordu. Keşke gelseydi Prestige paket 125bg lik olanıyla. O zaman satışlarında ciddi anlamda satış yapabilirdi. 150 bg lik olanıyla çünkü 8-10 lira fark oluyor neredeyse.

Şu an alacak olsam Active donanımın opsiyonları eğer tüm donanımları kapsıyorsa, 125bg lik active alırım kafama göre sipariş geçerim.

• quote:

O dediğiniz donanım orta donanımda bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Passatla arasında kabaca 10 bin lira fark var. Kimsenin 10 bin lira için superb alacağını sanmıyorum başka bir sebep olmadıkça..

passat highline liste fiyatı 130,500 ve araç yok sipariş bile almıyorlar...

superb prestige liste fiyatı 104,500+6000 dsg=111,500 daha önceki superb de dsg farkı 6000 tl idi

nerede 10 bin hocam...

20 bin tl ye yakın fark azmı senin için

Hocam aracın fiyatı bencede uygun. 20.000 TL ciddi fark. Aynı şasi, aynı motor ve şanzıman. Ufak tefek farklar için arada ki fiyat farkı ciddi boyutta. Siz hangisinin siparişini verdiniz ?

valla ben kaporayı verirken daha donanımlar belli değildi,ama prestige paket +cam tavan alıcam bir de içi mutlaka açık renk olacak,pazartesi ararım siparişler ne durumda diye...

• Prestige pakette sunroof hariç her şey mevcut. Adı üstünde tam prestijli olmuş :)
  • Ankara And otomativi aradım 20 güne gelmeye başlıyacağını söylediler
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Anahtarsiz giris var yaziyor burda. Trendline passatta yagmur sensoru bile yok her turlu tercih edilir bu.

http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/donanim/

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

O dediğiniz donanım orta donanımda bile var.

Aynen sitede var gözüküyor, arkadaş yok yazdığı için sordum.

• quote:

Prestige pakette sunroof hariç her şey mevcut. Adı üstünde tam prestijli olmuş :)

Metalik renk, 19" jant da yok mesela.

• quote:

quote:

Prestige pakette sunroof hariç her şey mevcut. Adı üstünde tam prestijli olmuş :)

Metalik renk var niye olmasın opsiyon olarak. 19 inch jantla prestijligin alakası nedir. Istersen kendin taktirirsin. Konfordan verdigin odunde cabası olur

• Tdi manuel style + bixenonla alınır. 97 olur.

• quote:

quote:

quote:

Metalik renk var niye olmasın opsiyon olarak. 19 inch jantla prestijligin alakası nedir. Istersen kendin taktirirsin. Konfordan verdigin odunde cabası olur

Jant ve metalik renk prestige pakette de opsiyonel. Herşey mevcut değil yani. Bundan bahsediyorum.

• quote:

Ankara And otomativi aradım 20 güne gelmeye başlıyacağını söylediler

Bugün gittim sordum cumaya gelecektir dedi suratsız temsilciler and otoda

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Anahtarsiz giris var yaziyor burda. Trendline passatta yagmur sensoru bile yok her turlu tercih edilir bu.

http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/donanim/

Style pakette de Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma görünüyor. Style paketin bence en önemli eksiği B-Xenon Farlar. Haricinde gayet donanımlı olmuş. Active pakette de ışık görüş paketi olması güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Ankara And otomativi aradım 20 güne gelmeye başlıyacağını söylediler

Bugün gittim sordum cumaya gelecektir dedi suratsız temsilciler and otoda

diğer arkadaşa 20 güne gelecek demişler, size cuma günü...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Jant ve metalik renk prestige pakette de opsiyonel. Herşey mevcut değil yani. Bundan bahsediyorum.

Arabayı jantsız vermiyor sonuçta. 18 inch jantla beraber geliyor. Metalik rengi de bedava veren görmedim daha. Her şey mevcut deyince uzay üstü bir araç verecek sandınız herhalde. Bu sınıfta çoğu araçta standart olmayan özellikler mevcut o anlamda yazdım. Tek takıldığım yer 1.4 TSI 125 hb ile STYLE ve PRESTIGE donanımlar niye yok? O konu da ve benzin dizel fiyat farkı konusunda eleştirmek gerekir Yüce Otoyu.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.