Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Benimde son birkaç gündür artık kafamda iyice yer etmeye başladı.

Beyaz + 1.4 TSI ACT 150bg + Prestige + Sunroof almak istiyorum. Yarın sabahtan Doğuş Oto Çankaya'ya gidip detaylı olarak konuşacağım.

Doğuş Oto Çankaya' da Skoda yok maalesef. And ve Ata' da var. İkiside acayip uyuzlar açıkçası. Özellikle And' daki danışmanlar çok bilgisiz. Bildiğim kadarıyla Doğuş Oto Etimesgut' ta açılacak Skoda...Ben Skoda alsam İstanbul bayilerinden alırım. Zaten arkadaşlarım var İstanbul' da Skoda' da çalışan.
  • Dün aracımı servise bıraktığımda ( Yüce oto ) yeni gelmiş aracı inceleme fırsatım oldu. Gerek boyuk gerekse iç dizayn kalite olarak beklediğimden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Donanımı konusunda şunları söyleyebilirim 17 inch jant ve elektrikli bagaj kapağı vardı araçta.
  • Fuarda 65.000'den başlayacağı söylenmişti, araç ilgi görünce fiyat biraz yukarı çekilmiş sanki. Dış görünüş itibariyle Passat'tan daha çekici duruyor.
  • City güvenlik paketi ne kadar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City güvenlik paketi kullanan varsa eğer çok gerekli bir paketmi

• az önce skoda adana bayisini aradım ve dizel dsg fiyatları belli olmuş. 6000 tl fark varmış. siparişte alıyorlarmış. yanılmıyorsam 111 bin tl presij paket fiyatı.
    yarın araçlar bayide olacakmış.
  • Ankara Eskihisar önünde bekleyen tırda şu anda Süperb var. Demekki and Yada Efeye gidiyor bugün fotosunu çektim ama mobilden yükleyemedim

• test sürüşü yapan arkadaşlardan ilk bilgileri ve resimler bekliyoruz.. özellikle stil paket farlarını merak ediyorum
  • Eskihisar'ın önündeki SuperB yarın And Oto'da olacak gittim konuştum bugün. Style paketmiş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışım yoksa 3 tane vardı biri en boşuydu janttan belli ikisi style da olabilir prestijde şimdi foto atmaya çalışcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 28 Temmuz 2015; 14:07:20 >
  • bu sanırım prejtijdir yada style yada onun gibi birşey

• resimdeki prestij ama 19 jantlı renk muhteşem ama. fiyat alan arkadaşlar lütfen paylaşsın. stil donanımlı araç görende resim paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

bu sanırım prejtijdir yada style yada onun gibi birşey

Gizli servis gibi çalışıyor bizim forum da

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Benimde son birkaç gündür artık kafamda iyice yer etmeye başladı.

Beyaz + 1.4 TSI ACT 150bg + Prestige + Sunroof almak istiyorum. Yarın sabahtan Doğuş Oto Çankaya'ya gidip detaylı olarak konuşacağım.

hocam doğuş oto çankaya skoda satmıyor boşuna zahmet edip gitme, çaprazında skoda and var ama orayıda tavsiye etmem çok uyuzlar...

Aynen.. Efe Honda daha yardımcı.

• atitrend A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar skodanın resmi sitesinde yeni superb ile ilgili hiçbirşey bulamıyorum, donanım bilgilerini nerden öğrenebiliriz.
  • Bu arabayı alacaksan dizel ve en az style paket alacaksın.Onun da manuel en kötü fiyatı 94 bin.Xenon far falan yok.Bence fiyat yüksek.Skoda liste fiyatından indirim yapıyor mu yoksa Vw gibi mi?

• bildiğim kadarıyla vw gibi çalışıyor. ahh ahh 1.4 125 dsg stil getirmiş olsalar süper bir fiyata çıkardı
  • Bunların baz versiyonunu satacaklarından da şüpheliyim. Yok kalmadı gelemeyecek gibi şeyler diyebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

Arkadaşlar skodanın resmi sitesinde yeni superb ile ilgili hiçbirşey bulamıyorum, donanım bilgilerini nerden öğrenebiliriz.

http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/donanim/
  • Kimse donanimlara laf etmesin. Baz donanim yeterince dolu. Tek eksigi hiz sabitleme. Style da dolu tek eksigi xenon far.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.