Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson Aino - FAN Club <=== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.116
Cevap
0
Favori
63.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşımlar için teşekkürler. Sony Ericsson güzel bir atılım gerçekleştirmiş. Ancak önemli olan telefonun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği..

Haber hazırlayalım bakalım.
  • Aino'da => Müzik ön planda tutulmuş

İki Sony ses teknolojisi olan Clear stereo ve Clear bass, birinci sınıf bir kulaklıkta bir araya geliyor: Aino

===> Yeni Sony-Ericsson Aino - FAN Club <===

-----------------------------------------------------
    Satio'da => Kamera ön planda tutulmuş, symbian da var.
    ----------------------------------------------------
    Yari'de => Eğlence ön planda...

-------------------------------------------------------
    Beklentilere göre Satio 6 ay içinde piyasaya çıkacak*

Satio piyasaya çıktığında e-posta ile bana bildirin.
    * Bu piyasaya sunulma tarihi değişebilir.
    Beklentilere göre Aino 6 ay içinde piyasaya çıkacak*

Aino piyasaya çıktığında e-posta ile bana bildirin.
    Beklentilere göre Yari 6 ay içinde piyasaya çıkacak*

Aino piyasaya çıktığında e-posta ile bana bildirin.
    ------------------------------------------------------

SonyEricsson hafıza kartını herhalde değiştiriyor!

SanDisk microSD™ support (AİNO-SATİO-YARİ)

Bunlar olumlu haberler bir de harici usb-kulaklık girişini değiştirse, küçültse daha olumlu olucak...Örn fotoğraf makinelerinin bağlantı yuvası ince , küçük ve aynı işlevi görür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 29 Mayıs 2009; 16:47:43 >

• tasarımı güzel ama pek işlevsel olmamış gibi duruyor....
  • Telefonların türkiyeye geleceği kesin gibi.Türkçe web sayfası yapmışlar.
  • gsm arenadaki özelliklere göre vga 30 fps video kaydı varmış.
  • hele bi abisini göreydik
  • Tasarım bence harika. Şu son duyurulan diğer modeller de gayet güzel bence. Zaten SE'den
    'çirkin' telefon pek görmedim. Ama kızaklı olması gerçekten bir tuhaf.

quote:

SE az daha uzatsın telefonları... teleskop özelliği de eklemiş olurlar

bu nası bi akıl kıtlığıdır, 1 metre telefon yap bi de sürgülü tuş takımı ondan sonra kar edemedi SE, zarar etti SE...

Bununla alakası yok. Nokia'nın N95'e koyduğu kızak daha 1 ay kullanılmadan langur lungur sallanıyor, ekranına dokunuyorsun hesap makinesiymiş gibi renkler dağılıyor, tuşları da kullanışsız ancak insanlar bu kadar malzeme yoksunu bir cihazı neden gözü kapalı alıyor? Adamlar reklam yapıyor, pazarlamasını da biliyor. İşte SE'de bu eksik.

SE'de AR-GE çalışıyor ama pazarlayanlar yatıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

media menüsü psp ye benziyor acabağ????

PS3 lere uzaktan kumanda edip oyun oynanabiliyormuş. Belki o yüzen böyle bir arayüz geliştirmişlerdir.
    Amma ve lâkin; "PS3 üme uzaktan kumanda edebileceğim" diye bu alete ortalama bir yük hayvanının taşıyacağı miktarda para verilmez.

quote:

Orjinalden alıntı: danGerfuLL
    ....
    'Battery Life Estimated 15 days standby time' iyiymiş de bu kadar büyük bir telefon da sırf bunun için alınmaz.

15 gün beklemeyi büyütmemek lazım bence. 15*24=360 saat beklemeye denk gelir ki rakiplerinin ortalama bekleme süreleri de bu şekilde. Birimi "gün" olarak yazınca çokmuş gibi görünüyor.
    Ama gerçek bekleme süresini (telefonu kullanırken) hesaplamak için belirtilen rakamı 0,30 veya 0,35 ile çarpmalı ki bu durumda da 360*0,35=126 saat~=5 gün ediyor.
    Sıkı wi-fi/gps kullanımı ve bolca müzik dinleme ile 4 günü zor görür diye düşünmekteyim.

Saygılarımla.

Ben pek sanmıyorum 4 gün gideceğini. Hatta yoğun kullanımla 2 gün giderse yine çok iyi. İşin içine Wi-Fi/GPS girince şarj dışarı doğru yol alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 29 Mayıs 2009; 20:53:14 >

•  ===> Yeni Sony-Ericsson Aino - FAN Club <===

Acaba şu altındaki zımbırtı ile mi gelecek. Yoksa yanıdanki kulaklığın takıldığı o alet nasıl şarj olacak.?
  • bence mukemmel tasarım. bunu elinize aldığınızda daha iyi göreceksiniz mukemmel yapmışlar
  • Madem müzik için lanse edilmiş neden FLAC,Apple Lossless .... gibi kayıpspz formatları desteklemiyo ben anlamış değilim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

Madem müzik için lanse edilmiş neden FLAC,Apple Lossless .... gibi kayıpspz formatları desteklemiyo ben anlamış değilim....

Kayıpsız Wav kullanırsın Ama cep telefonlarında ortalamayı ancak tutturan ses çipleri ve yazılımlarıyla 35-40 MB'ı kim bir şarkıya ayırır bu tartışılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

Madem müzik için lanse edilmiş neden FLAC,Apple Lossless .... gibi kayıpspz formatları desteklemiyo ben anlamış değilim....

Kayıpsız Wav kullanırsın Ama cep telefonlarında ortalamayı ancak tutturan ses çipleri ve yazılımlarıyla 35-40 MB'ı kim bir şarkıya ayırır bu tartışılır..

O wav neredeyse her tel de var yeni birşey değil... diğer formatta da olmalı mesela bir odyofil gidip SE almaz neden mi çünkü kayıpsız destekleyen sadece

Wav var diğer formatlar maalesef yok esnek değiller.bir odyofil amfi kullanır ve max performans alabilmek için (ipod veya iphone) un Line Out çıkışına bağlar .

Ses efektleriyle bir yere gelinmez.. yok efendim clear bass olunca ses mükemmel oluyomuş...mükemmel ses ayarsız sestir...sesin bir frekansı değişirse diğerlerini de değiştirmek zorunda kalırız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 30 Mayıs 2009; 14:42:43 >

• java modelleri hep sevmişimdir birde özellik yönünden zenginleşmiş bir alet dahada sevdim şimdi :) bence olucak tek sorun döküman görüntüleyici inş. vardır...
  • Tasarımı çok güzel.
  • kızaklı olmasaydı bence daha iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

kızaklı olmasaydı bence daha iyi olurdu

işte sana göre bana göre deişen bişey:)

bence tuş takımının olması çok güzel bunun yanında 3 inç. ekran wi-fi ve işletim sisteminin yavaşlıgı yoktur...

bence sorun olabilicek tek sorun cevaplama ve yön tuşlarının sürgünün üst kısmında olmaması bence sürgülü bi telefonda alt kısımda olmamalı hızlı kullanmak isteyenler illa sürgüyü açmak zorunda kalıcak...

benim samsungda begendiğim modelin benzeri olmus onda wi-fi yoktu bunda wi-fi var sanırım s8330du :D
  • samsungun aptal dokunmatik ekranlarına kimse bişi demez sony mis gibi tel yapmış tip olarak herkes yerden yeere vurmuş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

media menüsü psp ye benziyor acabağ????

PS3 lere uzaktan kumanda edip oyun oynanabiliyormuş. Belki o yüzen böyle bir arayüz geliştirmişlerdir.
    Amma ve lâkin; "PS3 üme uzaktan kumanda edebileceğim" diye bu alete ortalama bir yük hayvanının taşıyacağı miktarda para verilmez.

PSP yi PS3 ile bağlayınca aynı görüntü gelmişti...

Bu yönden ları şu olabilir.

PS3 e bağlanınca video ve fotoğraflarını aktarabilirsin :)
    Televizyondan görmek açısından..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.