Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson Aino - FAN Club <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
0
Favori
63.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

samsungun aptal dokunmatik ekranlarına kimse bişi demez sony mis gibi tel yapmış tip olarak herkes yerden yeere vurmuş.

aynen :) s8330un dkunmatigi hiç hoşuma gitmemişti ma wi-fi eksikligi dışında laf eden olmamıstı eee konu se olunca vur allahım vur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

kızaklı olmasaydı bence daha iyi olurdu

işte sana göre bana göre deişen bişey:)

bence tuş takımının olması çok güzel bunun yanında 3 inç. ekran wi-fi ve işletim sisteminin yavaşlıgı yoktur...

bence sorun olabilicek tek sorun cevaplama ve yön tuşlarının sürgünün üst kısmında olmaması bence sürgülü bi telefonda alt kısımda olmamalı hızlı kullanmak isteyenler illa sürgüyü açmak zorunda kalıcak...

benim samsungda begendiğim modelin benzeri olmus onda wi-fi yoktu bunda wi-fi var sanırım s8330du :D

Tahminen dokunmatik ekrana da yazılımsal olarak cevaplama tuşlarını koyarlar o nedenle kızağı açmaya gerek kalmaz. Bir diğer taraftan da 'Her tuşla cevapla' seçeneği sayesinde kapağı kaydırdığınızda da telefonu cevaplama seçeneği olur yüksek ihtimalle.

• dolaşım tuşu nolucak :) dokunmatikte olsa dolaşım tuşu herzaman iyidir...

elimde g900 var dolaşım tuşunun faydasını görüyorum geçekten w960da jog dial bile kullanım açısından sıkıntıydı bence zaten eksiklik dememdeki amaç gelen çagrıları cevaplama konusunda degil daha hızlı kullanım açısından :)
    dicenki ozaman niye dokunmatik :)

dokunmatiği nette dolaşırken falan kullanmak çok iyi oluyor ama menüde dolaşmak için ve sürgüyü açmadan kullanırsan sürekli parmak izi silmek zorunda kalıyorsun sürgüyü açınca uzay mekii gibi bişey oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 30 Mayıs 2009; 20:58:45 >
  • Dokunmatik ekranda yön tuşlarına çok aşırı bir ihtiyaç olduğunu söylemek yanlış olur 3 inç ekran 240 * 432 pixelde.(Sizin de dediğiniz gibi olması iyidir.)

Tahminimce bu cihazın dokunmatik ekranı (duyarlılığı konusunda henüz birşey demek yanlış olur) gün içi kullanımları %80-%90 oranında karşılar. Geriye kalanlar için tuş takımını kullanmak durumunda kalınır.

Parmak izi içinde bir tane içi ekranı temizleyebilecek kılıf yeterli olur sanırım.
  • Arkadaşlar sonyericsson bu ve yeni çıkan üst düzey telefonlara PlayNow arena vasıtası ile mobil içerik sunacak.Siteden filmi bilgisayara indirip telefona yüklüyoruz ayda 15 film izleme hakkı sunulacakmış.
  • Beyaz olanı süpermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: danGerfuLL

Dokunmatik ekranda yön tuşlarına çok aşırı bir ihtiyaç olduğunu söylemek yanlış olur 3 inç ekran 240 * 432 pixelde.(Sizin de dediğiniz gibi olması iyidir.)

Tahminimce bu cihazın dokunmatik ekranı (duyarlılığı konusunda henüz birşey demek yanlış olur) gün içi kullanımları %80-%90 oranında karşılar. Geriye kalanlar için tuş takımını kullanmak durumunda kalınır.

Parmak izi içinde bir tane içi ekranı temizleyebilecek kılıf yeterli olur sanırım.

dokunmatik telefon kullanmadıysan benim bu dedimi anlamazsın :)
    yaz geldi temizleme bezini nereme koyucam... hadi kısın montun cebine koyuyorduk cüzdan arası bezmi taşicam... bu neye benziyor biliyormusun kamera lensinin koruma kapagı gibi bişey...
    nasıl lens kapagı çok çok önemli bişey degilse buda öyle sadece kullanım için bir artı

• Camera Primary 8.1 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
    Features Touch focus, geo-tagging, face detection, image stabilizer, smart contrast, red-eye reduction, videocalling
    Video VGA@30fps
    Secondary No

video ya bir türlü çözüm bulamadılar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_9292

Camera Primary 8.1 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
    Features Touch focus, geo-tagging, face detection, image stabilizer, smart contrast, red-eye reduction, videocalling
    Video VGA@30fps
    Secondary No

VGA 30 fps daha ne istersin ki? HD falan mı istiyorsun.
  • tuş takımını görmemiştim daha önce gerçekten iyi olmamış birde şu ekran çözünürlüğü mevzzuusu varki o hepsinden kötü 400*800 felan koysalardı ne vardı ben htc diamond dan sonra herkesin mükemmel dediği samsung 8300 ü gördüm o bile iyi değildi benşm gözümde çözünürlük çok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: kaan_9292

Camera Primary 8.1 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
    Video VGA@30fps
    Secondary No

VGA 30 fps daha ne istersin ki? HD falan mı istiyorsun.

bi de zuhaha

• çok uzun arkadaşlar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutech

çok uzun arkadaşlar ya

3inç ekran var zaten nekadar kısa olmasını bekliyordun ki :) kapalı haldeyken gene omniadan falan kısa...
  • telefon böyle olur yaa :D
    bu çıksa k850i falan ucuzlar mı acep :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

telefon böyle olur yaa :D
    bu çıksa k850i falan ucuzlar mı acep :D

k850 bulursan ucuzlar ama 2.eli 300ün altına iner k850lerin..
  • Sonyericsson çok sert adımlarla geliyor inşallah tüm alt yapısı değişirde bu aletleri zamanı gecmeden bizde görebiliriz..
  • lanet olsun gelmiyeceğini bile bile hala bekliyorum SE'yi bu telefonun tasarımı çok hoş inş. türkiyede görmek nasip olur
  • sony ericsson TR sitesine koyduğu telefonları TR ye getirir. Yari, Satio ve Aino sitede var.geçte olsa gelecektir.
    bende dokunmatik telefon kullanıyorum (M600i).ve hiç keşke dolaşım tuşu olsaydı demedim. mesaj yazmaya gelince hem tuşlu hem dokunmatik olması bi sorun değil.dokunmatik sony lerde ister tuşlarla yazın ister ekran klavyesiyle ister el yazısıyla.3 seçeneğiniz var.dilediğinizi kullanın.bu telefon işlemci açısından yüksek.symbian olmaması bence bi artı.çünkü telefon çok hızlı olucak.PS3 e adapte oluyormuş.doğru.oluyor. ama ne kadar işe yarar kim bilir.doğrudan bi tv out koysalardı ya :D neyse.

ben bu yeni çıkan üçlü arasında Satio nun liderliğinin tartışılmaz olduğunu biliyorum.ps3 bilmemnesi var diye bu telefona başvurmazdım.Satio mükemmel olacağa benziyor.Aino da öyle tabii. yalnız nokia fenerbahçe sony ericsson galatasaray gibi.nokia reklamı iyi yapıo,SE ise işini iyi yapıo. TR deki nokia hegomanyası yıkılmadığı sürece Sony Ericsson hep ikinci planda kalmaya mahkum bence.

bir Sony Ericsson hastası olarak bunu söylemek istemezdim ama durum bu. aksini iddia edemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 9 Haziran 2009; 13:17:41 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.