Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson Aino - FAN Club <=== (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
0
Favori
63.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: minis2

Ben foruma ancak girebildim...Gürkan kardeşime teşekkürü bir borç bilirim..Sağolsun gecenin bir yarısı hiç anlamadığım bir konuda bana çok yardımcı oldu.Hatta tarif etti ben anlayamadığım için uzaktan bilgisayarıma girip aino için bana yardımda bulundu.kendisine verdiği emek için ayırdığı zaman için çok teşekkür edrim..Umarım herşey gönlünce olur gürkan....minire...

Rica ederim. Biz bu işe gönül koyduk bir kere
    İşin hallolduysa ne mutlu bana

• benim aino çalındı.
    şarj istasyonu ve bluetooth dongle kaldı geriye sadece. (beyaz)
    onları satayım bari.kaça gider sizce?
  • buraya bakan bir arkadaş varsa acil cevap vereblir mi?admin ler yardım!telim en son yazılım yüklü fakat fabrika ayarlarına dönünce çoğu şey silindi.yeniden update etmek istiyorum fakat teli bağladığımda en son yazılım yüklü diyor ve sadece çıkış var devam yok ne yapmalıyım?acilllllllllllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometus633

buraya bakan bir arkadaş varsa acil cevap vereblir mi?admin ler yardım!telim en son yazılım yüklü fakat fabrika ayarlarına dönünce çoğu şey silindi.yeniden update etmek istiyorum fakat teli bağladığımda en son yazılım yüklü diyor ve sadece çıkış var devam yok ne yapmalıyım?acilllllllllllll

http://forum.donanimhaber.com/m_47966069/tm.htm

bu konuya dikkatlice bak

• burada güncellemeyle ilgili birşey yok ki!neyse onu boşverelim far managerle yazılımları nasıl yükleyebilirim?yazılımları indirdim yalnız custom turkey i bulamadım yardım edermisiniz?
  • yazılım bulamadım bu sefer.adam gibi bir yardım alabilir miyim lütfen?yazılım dosyaları ve custom...lütfen...
  • bu siteye bir allahın kulu bakmıyor mu?ey admın uyuyormusunuz?
  • quote:

yazılım bulamadım bu sefer.adam gibi bir yardım alabilir miyim lütfen?yazılım dosyaları ve custom...lütfen...

http://topse.ru/forum/local_links.php?catid=867
  • üye olamıyorum ve dosya indiremiyorum burdan:)sedat üye misin buraya?garip bir yazı çıkıyor
  • quote:

üye olamıyorum ve dosya indiremiyorum burdan:)sedat üye misin buraya?garip bir yazı çıkıyor

üyelik gerekmiyo
  • ben neden indiremiyorum o halde ya sabır.kafayı kıracağım.başka site yok mu ya?off
  • far managerle yazılım nasıl atılıyor arkadaşlar?fs main dosyalarını ve custom dosyalarını nasıl seçiyoruz?sağolsun adminler çok yardım etti...
  • indirdim dosyayı ama şimdi napıcam hiç bişi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbuz7

indirdim dosyayı ama şimdi napıcam hiç bişi bilmiyorum

Aino Modding konusunu takip edin orda her şey güncel ve analtımalr mevcut
  • teşekkürler
  • geçenlerde kaybettiğim aino'nun şarj standını satıyorum.istanbul içi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

geçenlerde kaybettiğim aino'nun şarj standını satıyorum.istanbul içi.

Aino'nu mu kaybettin?
    16cm'lik telefonu nasıl kaybetmeyi becerdiniz
    Geçmiş olsun..

Ne kadar istiyorsunuz ve rengi nedir ?
  • sorma gürkan benim hanımın cebinden çalmışlar.
    Renk beyaz fiyat düşünmedim.nedirki ederi?
  • Aino kullanıyodum eskiden içinde çok güzel bir mp3 vardı. Captiva gibi bişeydi .. İsmini bilen yazabilirmi bana
  • tek tek sayfalara bakın wardır diyeceksiniz belki ama bir saattir kafa patlatıyorum bulamadım
    bendeki ainoya ne yaptıysam uygun video converter bulamadım ne yaptıysam olmadı o nedenle hiç bir şekilde video atamıyorum telefona ve buda canımı sıkmaya başladı
    eger bilen warsa bana aino u10i için kullanabilecegim bir video converter program önerebilirler mi ??*
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.