Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: djdistortion

:@pohuman

tek kıskanmam o telefonun bendede olmaması

Hadi ordan. Neyse öyle olsun..
  • pohuman bu fotoğraflardaki sen misin ??
  • Soruları kişiselleştirmeyelim

@pohuman
    , Eline Sağlık Usta.Devamını Bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 20 Mart 2009; 10:50:35 >
  • @sasa_iliç fotoğraftaki kişi Paris'li. Benimle alakası yok.
    @llMustyll teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <===

Bu ne yahu? N96'dan özenti bi ayaklık. Hayır ne gerek var. Kaç kişi cihazı masaya koyup tv izler gibi kullanıyor sanki? Ne gereksiz bir aparattır bu Yarabbim.
    Bi kaç ay sonra kırılabilmesi için ideal bir şey aslında.

Her ne kadar oradaki jak girişi biraz telafi etse de (jak için de hele şükür yani. sonunda) berbat bir görünümü var.

phı sen yapma bari :)) o ayak o kadar çok işe yarayacak ki.. nasıl dersen geçen gün g705imi yan çevirdim ve youtube izliyorum. bir türlü telefonu yan olarak sehpada uygun pozisyona getiremedim. nasıl canım sıkıldı nasıl?!! dedim ki içimden w995te bu gibi bir sorunu kaldrmış olacak bu firma o zaman rahat edeceğiz işte :)) bir de pil kapağını kilitlemeye yarıyor sanırsam

• pohuman bişi dicem. bu telefonun lansmanı daha yeni yapıldı. (şubat ayı içerisinde) şimdi çıkış tarihi de q2 içinde olacak. bu durumda senin bu telefonu bulmak ya da almak gibi bir şansın yok. eğer tabii sony ericsson çalışanı değilsen. şimdi konuyu açıklığa kavuşturmak gerekirse hangi departmandasın? ne işle meşgulsün ;))
  • quote:

Orjinalden alıntı: dummy decoy

pohuman bişi dicem. bu telefonun lansmanı daha yeni yapıldı. (şubat ayı içerisinde) şimdi çıkış tarihi de q2 içinde olacak. bu durumda senin bu telefonu bulmak ya da almak gibi bir şansın yok. eğer tabii sony ericsson çalışanı değilsen. şimdi konuyu açıklığa kavuşturmak gerekirse hangi departmandasın? ne işle meşgulsün ;))

Benim fotoğraflarla alakam yok ya. Sadece bulup buraya koyuyorum o kadar. Keşke Sony Ericsson çalışanı olsam..
  • ben fotolardaki adamı da tanımıyorum oysa ki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

pohuman bişi dicem. bu telefonun lansmanı daha yeni yapıldı. (şubat ayı içerisinde) şimdi çıkış tarihi de q2 içinde olacak. bu durumda senin bu telefonu bulmak ya da almak gibi bir şansın yok. eğer tabii sony ericsson çalışanı değilsen. şimdi konuyu açıklığa kavuşturmak gerekirse hangi departmandasın? ne işle meşgulsün ;))

Benim fotoğraflarla alakam yok ya. Sadece bulup buraya koyuyorum o kadar. Keşke Sony Ericsson çalışanı olsam..

fotograflar hikaruyla çekilmemiş olabilir. bunları koyman çok anlamlı değil o zaman.

• quote:

Orjinalden alıntı: karaefe48

quote:

quote:

fotograflar hikaruyla çekilmemiş olabilir. bunları koyman çok anlamlı değil o zaman.

neden öyle olsun ki adamlar sonuçta paylaşım olsun diye çekip ekliyorlar... yoksa amaç milleti kandırmak degil...

• quote:

Orjinalden alıntı: karaefe48

quote:

quote:

Fotoğraflar kesinlikle W995'le çekilmiş.. Adamda bütün yeni modeller var.. Büyük ihtimalle Sony Ericsson'da çalışıyor...

• Taken by Sony Ericsson W995

Bu çifti görmekten bıkmış olabilirsiniz ama başka fotoğraf koymuyor adam napayım..

• bunun da alahtan bi sevgilisi var hea gormemişin sevgilisi olmus tutmus w995 le fotosunu çekmiş:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 21 Mart 2009; 16:27:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

bunun da alahtan bi kız sevgilisi var hea gormemişin sevgilisi olmus tutmus w995 le fotosunu çekmiş:)

Daha da varda benzer fotoğraflar diye koymuyorum..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

bunun da alahtan bi kız sevgilisi var hea gormemişin sevgilisi olmus tutmus w995 le fotosunu çekmiş:)

Daha da varda benzer fotoğraflar diye koymuyorum..

hepsi neredeyse aynı zaten:)eleman elemanın sagında o hatun:)bi insan hane telı warda hep aynı fotoyumu çeker git otu boku çiçekleri cekiver azıcık:)
  • çiftimize mutluluklar , fotoların dewamını , w995inde bir an önce Türkiyeye gelmesini diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannicus -- 21 Mart 2009; 23:17:44 >
  • Özellikleri bir Yana Var mı Böyle Karizma Başka Bir Telefon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 24 Mart 2009; 20:42:34 >
  • W995 ile ilgili izlediğim en kapsamlı incelemeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

>>W995 İncelemesi<<
  • teşekkürler ksk
    gerçekten güzel bir kurcalama olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.