Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bravoecho

Bence eksik olan şey xenon flaş yada kamera kapağı değil , kameranın C905 ile aynı kamera olmaması... Aynı MP'de bi 905'in çektiği fotoğrafa bakın bir de 995'in...

beklemek de lazım. sample cihazlar daha yeni gelmiş milletin eline çıkana kadar oturur o da.. c905in de iğrenç çektiği fotoğrafları hatırlıyorum ben..
  • @dummy decoy,

Insallah sen hakli cikarsin ama su zaman zarfinda SE'nin kamera+walkman telefon yapacagina pek inanmiyorum. Full entertainment furyasini IDOU'ya saklarlar gibi geliyor...
  • arkadaslar bu w995 ülke dısında örneğin belçika yada almanya da felan ne kadara satılıyodur? fikri olan var mı acaba ...
  • Urun henuz dunyada satışa sunulmadı...
  • OBAAAAAAAAAAA saniyelerle telefonun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu...

14 Mayıs 2009 409£ rica edelim (UK fiyatı)
  • quote:

OBAAAAAAAAAAA saniyelerle telefonun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu...

tr fiyatı 900 küsür olur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannicus -- 18 Nisan 2009; 22:48:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdistortion

quote:

OBAAAAAAAAAAA saniyelerle telefonun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu...

tr fiyatı 900 küsür olur heralde

409 GBP zaten 950-1000 TL yapıo... yani TR fiyatı 1000+ vergiler olur gelirse...

Bence SE için türkiye fiyatından ziyade gelicekmi gelmicekmi die sormalıyız... Boşu boşuna heveslenmemek lazım...
  • Çıkış tarihi 12 Haziran. Beklenen fiyatı 600$.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaefe48 -- 19 Nisan 2009; 19:23:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaefe48

Çıkış tarihi 12 Haziran. Beklenen fiyatı 600$.

600$= 950 TL Diğer telefonlar neden çok yavaş bir şekilde piyasaya giriyor. Yani Sonyericsson kabız olmuş birisi gibi telefonları çıkaramıyor piyasaya.
  • Ben haber linklerini vereyim de kafalar karışmasın:

tıklayın-1

tıklayın-2

• 1000 tl,maşallah
  • Fiyatlarda gerçekten düşüş var. Walkman'ın en üst modeli. Çıkış fiyatı gayet iyi..
  • Arkadaşlar bu telefonun ve IDOU nun SAR değeri hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaefe48

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

İnceleme:

http://mobile.mail.ru/reviews/sony_ericsson/SE_W995-rev.html

süper bir inceleme!
    özellikle "Sony Ericsson W995 выполнен в раздвижном форм-факторе классического слайдера. " yorumu çok dikkat çekiciydi.

• arkadaşlar şimdi mayıs mı haziran mı bu telin çıkış tarihi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar şimdi mayıs mı haziran mı bu telin çıkış tarihi???

http://blog.omio.com/handset-news/sony-ericsson-w995-uk-release-date-and-price-leaked/
    Burdaki bilgye göre
    İngiltere de mayısın 14 ü.
    Ülkemizde de büyük ihtimalle mayısın 14 ü dür.
    Ama 2010 mayısı mı olur 2011 mayısı mı belli olmazz..
    Şaka bir yana
    bence tekofaks bizi üzmeyecek bu sefer
    çok beklemeden gelecektr inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar şimdi mayıs mı haziran mı bu telin çıkış tarihi???

Üsteki mesajlardan birinde arkadaş söylemiş. Hemde kesin tarih vermiş. Eger bir olumsuzluk olmazsa arkadasın verdiği tarihte çıkacaktır. çünkü böyle 1 mesaj atıp kesin konusan arkadaslar genelde haklı çıkıyor. Tahmini ya SE çalışanı yada yakından tanıdıgı biri SE de calışıyor.
  • merhaba arkadaşlar gecen gün gebzede bir telefoncuda sony ericsson bölge satış elemanıyla tanışdım biraz bilgi alayım dedim nokia ile rekabet konusunda geri kaldıklarını ürünleri ülkemize gec geldigini falan dile getirdim kendi demesi 1 parti ürün bu ay geldi 2. parti ürününde temmuz ayında gelecegini söyledi bana w 995 temmuz ayında kesinlikle gelecegini dile getirdi teknofaks garantisiyle c905 inde gelmiyecegini o konuda emin degilim dedi ve ayrıca c 702 tavsiye etti kendisi kullanıyor
  • Telefonun özellikleri çok güzel.En kısa zamanda çıksın artıkkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.5KsK35.5 -- 24 Nisan 2009; 17:57:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.