merhaba arkadaşlar gecen gün gebzede bir telefoncuda sony ericsson bölge satış elemanıyla tanışdım biraz bilgi alayım dedim nokia ile rekabet konusunda geri kaldıklarını ürünleri ülkemize gec geldigini falan dile getirdim kendi demesi 1 parti ürün bu ay geldi 2. parti ürününde temmuz ayında gelecegini söyledi bana w 995 temmuz ayında kesinlikle gelecegini dile getirdi teknofaks garantisiyle c905 inde gelmiyecegini o konuda emin degilim dedi ve ayrıca c 702 tavsiye etti kendisi kullanıyor
yok yok o arkadaş c702 kullanmıyordur. t700 kullanıyordur. gebzeye bakan arkadaşsa eğer :)) bir de sony ericsson'un bölge müdürü ise gerçekten. eğer c702 kullanıyorsa konuyla alakası yoktur çünkü c702 piyasadan kalktı. onlar genelde ya çıkmamış telefonları kullanıyorlar ya da piyasaya çok yeni çıkmış telefonları kullanıyorlar :)))
quote:
Orjinalden alıntı: dummy decoy
quote:
Orjinalden alıntı: teknisyen37
merhaba arkadaşlar gecen gün gebzede bir telefoncuda sony ericsson bölge satış elemanıyla tanışdım biraz bilgi alayım dedim nokia ile rekabet konusunda geri kaldıklarını ürünleri ülkemize gec geldigini falan dile getirdim kendi demesi 1 parti ürün bu ay geldi 2. parti ürününde temmuz ayında gelecegini söyledi bana w 995 temmuz ayında kesinlikle gelecegini dile getirdi teknofaks garantisiyle c905 inde gelmiyecegini o konuda emin degilim dedi ve ayrıca c 702 tavsiye etti kendisi kullanıyor
yok yok o arkadaş c702 kullanmıyordur. t700 kullanıyordur. gebzeye bakan arkadaşsa eğer :)) bir de sony ericsson'un bölge müdürü ise gerçekten. eğer c702 kullanıyorsa konuyla alakası yoktur çünkü c702 piyasadan kalktı. onlar genelde ya çıkmamış telefonları kullanıyorlar ya da piyasaya çok yeni çıkmış telefonları kullanıyorlar :)))
İnşallah yaa Ne zaman çıkıyo şimdi bu ? 6280'm var değişicem N95 alacaktım vazgeçtim Ericson'a dönücem
quote:
Orjinalden alıntı: luque_2535
İnşallah yaa Ne zaman çıkıyo şimdi bu ? 6280'm var değişicem N95 alacaktım vazgeçtim Ericson'a dönücem
Temmuz yada Agustos ayında çıkacagı söyleniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: melantis
Arkadaş araştırma yapmış sanırım bu foruma falan takılıyor...
işte cevap:
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Öncelikle, bir önceki yazışmamızda size aktarmış olduğumuz bir bilgiyi düzeltmek isteriz:
Sony Ericsson C903 ve W995 model telefonlarımızın planlanan çıkış tarihleri; 2009 yılının, üçüncü çeyreğidir. Yaşanılan bu karışıklık için özür dileriz.
Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla, Ahmet Arca
Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın. Sony Ericsson Çağrı Merkezi
başka bir konuda melantis'in sony ericsson müşteri hizmetlerine sorduğu bir soru üzerine gelen yanıtı bu başlık altında da paylaşmak istedim
Ahmet Beye laf yok :P
korkuyorum bu telefonun çıkış tarihini sormaya :)
SonyEricsson tasarım harikası telefonlar yapıyor ama gel gör ki hakettiği yerde değil satamıyorlar telefonları çok yazık ...:) almak isteyen çok ama bulamayınca napsın almıyo kimse..
çok uçuk tasarımlar var,hele o klavyesi yan olarak açılan model yaratıcı olmuş inş.tasarım olarak kalmaz çıkar,çıkarsa türkiye'ye gelir mi?
w995 yıl sonunu bulur bence. Ya, SE Türkiye'ye yeteri kadar önem vermiyor, yada SE Türkiye çok sıkı çalışmıyor ama bir sorun olduğu muhakkak. SE Türkiye Nokia ve Samsung'un hızına ulaşmazsa çok müşteri kaybeder benim gibi.
Haklı olabilir :) Sonyericsson türkiye sitesinde telefon var ve yakında gelecek diyor :)
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
quote:
Orjinalden alıntı: melezsnape
arkadaşlar şimdi mayıs mı haziran mı bu telin çıkış tarihi???
Üsteki mesajlardan birinde arkadaş söylemiş. Hemde kesin tarih vermiş. Eger bir olumsuzluk olmazsa arkadasın verdiği tarihte çıkacaktır. çünkü böyle 1 mesaj atıp kesin konusan arkadaslar genelde haklı çıkıyor. Tahmini ya SE çalışanı yada yakından tanıdıgı biri SE de calışıyor.
Allah bilir ama bu w995 yılın teli olcak gibi geliyo bana :D
Bu sitelerdeki modeller bir harika. Keşke fake olmasa.
geliş tarihi net olarak bellimi bu cihazın. p1i ye para iadesi yaptılar. beklenmelimi yoksa nokia n85 alınmalımı. (5 senedir se kullanıyorum. nokia almak istemiyorum fakat çare yok gibi)
Ingiltere cikisi 14 haziran olarak revize edildi, Tukiye'ye seneye haziranda gelir