Şimdi Ara

YENİ SONY N SERİSİ EV SİNEMA SİSTEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BDV-N790W Ev Sineması Sistemi
    Kablosuz hoparlörlerin getirdiği özgürlükle filmlerin büyülü dünyasına girin

Full HD 3D Blu-ray Disc™ Oynatıcı, 3D Surround Ses, 1000 W, 4 Magnetic Fluid hoparlör, Wi-Fi®
    DVD'den 10 kat daha net sinema kalitesinde sese sahip olun
    Kablosuz arka hoparlörler ve Wi-Fi® ile kablo karmaşasına son
    İnternet videolarının ve müziklerin keyfini televizyonunuzla yaşayın

ÖzelliklerBDV-N790W
    Sinema gibi odayı dolduran ses - 1000 Watt amplifikatör ve Blu-ray Disc™ ile DVD'en 10 kat daha iyi ses çıkışına sahip olun, kendinizi filmin bir parçası haline getirin.
    DVD'den 10 kat daha kaliteli ses - DVD'den 10 kat daha kaliteli ses çıkışıyla hareketli sahnelere enerji katın, fısıltıları bile net bir şekilde duyun.
    DVD'den 5 kat daha iyi görüntü - Her rengi, her tonu ve her detayı DVD'den 5 kat daha fazla netlikte görün.
    Çevrimiçi filmleri ve TV yayınlarını HD kalitesinde izleyin - Hangi kaynaktan olursa olsun, sinema kalitesinde görüntü. Düşük kaliteli internet filmleri ve TV programları, HD kalitesine yaklaştırılıyor.
    3D ile siz de hareketin parçası olun - 3D ile film deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.
    HD kalitesine yakın DVD'ler - Eski filmlerinize canlılık katın: Blu-ray Disc™ Oynatıcılarımız sadece DVD'leri HD kalitesine yaklaştırır.
    Dahili Wi-Fi® ile karmaşaya son verin - Dahili Wi-Fi® ile odanızda kablo karmaşası yaratmadan internet ve bilgisayar içeriklerini izleyin.
    Kablo kullanmadan hoparlörleri istediğiniz yere yerleştirin - Kablosuz arka hoparlörler sayesinde kablo karmaşasından uzak, düzenli bir kuruluma kavuşacaksınız
    İnternetten isteğe bağlı eğlence* - Kaçırılan TV programlarını izleme hizmeti, YouTube™, uygulamalar ve daha fazlasını kullanarak videolar, spor karşılaşmaları ve sayısız web içeriklerini doğrudan internetten yayınlayın.
    Oyun, spor, haber ve daha fazlası için uygulamalar - Sony Entertainment Network üzerinden hava durumu, haber ve çevrimiçi oyun uygulamaları edinin.

YENİ! Modeli: BDV-N890W
    BDV-N890W Ev Sineması Sistemi
    2 uzun hoparlör ile Ev Sineması ses deneyiminize yeni bir boyut getirin

Full HD 3D Blu-ray Disc™ Oynatıcı, 3D Surround Ses, 1000 W, 4 Magnetic Fluid hoparlör, Wi-Fi®
    Sesin daha fazla alana yayılmasını sağlayan iki uzun hoparlör
    Kablo karmaşasını azaltan kablosuz arka hoparlörler
    Wi-Fi® ile kesintisiz internet videosu ve müzik yayını yapın

ÖzelliklerBDV-N890W
    Sinema gibi odayı dolduran ses - 1000 Watt amplifikatör ve Blu-ray Disc™ ile DVD'en 10 kat daha iyi ses çıkışına sahip olun, kendinizi filmin bir parçası haline getirin.
    DVD'den 10 kat daha kaliteli ses - DVD'den 10 kat daha kaliteli ses çıkışıyla hareketli sahnelere enerji katın, fısıltıları bile net bir şekilde duyun.
    DVD'den 5 kat daha iyi görüntü - Her rengi, her tonu ve her detayı DVD'den 5 kat daha fazla netlikte görün.
    Çevrimiçi filmleri ve TV yayınlarını HD kalitesinde izleyin - Hangi kaynaktan olursa olsun, sinema kalitesinde görüntü. Düşük kaliteli internet filmleri ve TV programları, HD kalitesine yaklaştırılıyor.
    3D ile siz de hareketin parçası olun - 3D ile film deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.
    HD kalitesine yakın DVD'ler - Eski filmlerinize canlılık katın: Blu-ray Disc™ Oynatıcılarımız sadece DVD'leri HD kalitesine yaklaştırır.
    Dahili Wi-Fi® ile karmaşaya son verin - Dahili Wi-Fi® ile odanızda kablo karmaşası yaratmadan internet ve bilgisayar içeriklerini izleyin.
    Kablo kullanmadan hoparlörleri istediğiniz yere yerleştirin - Kablosuz arka hoparlörler sayesinde kablo karmaşasından uzak, düzenli bir kuruluma kavuşacaksınız
    İnternetten isteğe bağlı eğlence* - Kaçırılan TV programlarını izleme hizmeti, YouTube™, uygulamalar ve daha fazlasını kullanarak videolar, spor karşılaşmaları ve sayısız web içeriklerini doğrudan internetten yayınlayın.
    Oyun, spor, haber ve daha fazlası için uygulamalar - Sony Entertainment Network üzerinden hava durumu, haber ve çevrimiçi oyun uygulamaları edinin.

YENİ! Modeli: BDV-N990W
    BDV-N990W Ev Sineması Sistemi
    4 uzun hoparlör ile Ev Sineması ses deneyiminize yeni bir boyut getirin

Full HD 3D Blu-ray Disc™ Oynatıcı, 3D Surround Ses, 1000 W, 4x uzun Magnetic Fluid hoparlör, Wi-Fi®
    Eksiksiz surround ses sunan dört uzun hoparlör
    Sade ve şık kablosuz arka hoparlörler
    Wi-Fi® ile internet videolarını televizyonda izleyin

bir buçuk aydır sistem araştırmakdan beynim allak bullak oldu bu sistemlerden birini almakda sanırım vacip oldu bilen kullanan test eden varmıdır acaba

• bu ne pasif konu kaldı böyle. Birkaç güne bu sistemlerden N890 almayı düşünüyorum siparişi vermedim hala beklemedeyim en fazla önümüzdeki hafta sonuna kadar almış olurum büyük ihtimal bu sistemle ilgili deneyimklerimi burdan paylaşırım arkadaşlar
  • nerde satıyorlar hocam
  • güzel compakt sistemler ancak bunlara vereceğiniz parayla en azından str da520 amfi alsanız ilave olarakda 5.1 hop takımı çok daha iyi olur bence
  • Ev sinema sistemleri borsayı geçti her gün fiyatlar değişiyo çok çok iyi takip etmek lazım örnek geçtiğimiz hafta sonu 899 olan e-880w modelinin fiyatı pazartesi yani bu gün 999 TL çok ilginç. Bu sistemlere hepsi sony den bakabilirsiniz bende başka yerde görmedim. Para olsa tamam toplayalım ama ama maksimum 1.500 tl.ye anca bu sistemlerden başka seçenek kalmıyo maalesef, sadece film izlemek için kullanıcam müzik bile zor dinlerim bide dijitürke bağlıycam ayrıca int.den bol bol film izliyorum o yüzden bu yeni çıkan N serilerinde özellikle belirttikleriİnternet videolarında bile gelişmiş görüntü kalitesi demesi arka kolonların kablosuz olması cazip kılıyo arka kolonları kablolu bişey alırsam hanım onu tuttuğu gibi camdan aşağı fırlatır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chat_kapi -- 7 Mayıs 2012; 21:03:35 >
  • http://www.hepsisony.com/?kategori-52-Blu-ray-Disc-Oynaticili-Ses-Sistemleri.html

buradan bakabilirsiniz hocam bitek burada gördüm bu sistemeleri ama şuan stokda değil diyor
  • Aslında Sony 2012 yılını pas geçiyor diyebiliriz.Tıpkı tv lerde (Örneğin 2011 model HX820 nin 2012 versiyonu HX850) sadece çok küçük ilave birkaç özellik ve hafiften kasa değişikliğinden öteye gitmedi.Aynı durum ses sistemleri içinde geçerli.Yine 2011 model BDV-E980W nin 2012 versiyonu BDV-N990W dir.Tasarımdan başka özellik olarak belirgin bir fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işten fazla anlamasamda fark olarak göze çarpan Magnetic Fluid hoparlör özelliği yani bu ne kazandırır ne fark eder bilmiyorum ikincisi internet videolarını geliştirerek daha iyi görüntü sunması ikinci özelliği çok merak ediyorum ne kadar fark yaratıyo çünkü int.den indirmeden baya film izliyorum:)
  • Merhaba,

Şu sıralar almayı düşündüğüm 3D LED TV (46HX920) ve ev sinema sistemleri (BDV-N990W) için Sony düşünüyorum, fakat şu soruların cevaplarını arıyorum:
    1. Sıkça izleyeceğim .mkv filmler için HX92x destek vermiyor sanırım, N990W'ya harici diski USB2.0 ile bağlayıp HDMI ile görüntüyü TV'ye aktarmada, altyazıları görmede sorun yaşar mıyım?
    2. TV internette flash desteği vermiyor sanırım, N990W ile nette youtube vb. sitelerde flash videolar izleyebilir miyim?

Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldencue

Merhaba,

Şu sıralar almayı düşündüğüm 3D LED TV (46HX920) ve ev sinema sistemleri (BDV-N990W) için Sony düşünüyorum, fakat şu soruların cevaplarını arıyorum:
    1. Sıkça izleyeceğim .mkv filmler için HX92x destek vermiyor sanırım, N990W'ya harici diski USB2.0 ile bağlayıp HDMI ile görüntüyü TV'ye aktarmada, altyazıları görmede sorun yaşar mıyım?
    2. TV internette flash desteği vermiyor sanırım, N990W ile nette youtube vb. sitelerde flash videolar izleyebilir miyim?

Teşekkürler şimdiden

Aynen...
  • mkv altyazılarda sorun var diyorlar. iyice bi araştırın en iyisi daha üst versiyon tv almanız o zaman mkv leri de sorunsuz açar.
    flash desteği vermiyorsa izleyemezsiniz sanırsam java destekler büyük ihtimalle. internet sitelerinide araştırmanız lazım hangi siteler flash hangi siteler java video destekliyor diye
  • birşey danışmak istiyorum ses sistemi almak istiyorum ve alma amacım şu sebepler

-tv izlerken örneğin maç falan
    -pc den film izlerken tv ye bağlayarak
    -birde pc den müzik dinlemek

sony nin ses sistemleri hoşuma gidiyor ne tavsiye edersiniz
  • Arkadaşlar merhaba,

Üst katta laptoptan çaldığımız müziği alt kata da aktarmak istiyoruz. Kablo sıkıntısından kurtulmak için aklımıza wi-fi ses sistemleri geldi ama, böyle bir sistem verimli olur mu, sadece ses aktarımı harici video aktarımı da yapılabilir mi, ses ya da görüntü aktarımı sırasında kesilme, donma vs olur mu?
    Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Teşekkürler...
  • BDV-N890W şu an kampanyada taksitli 1289 tl kargo ücretsiz ve Sony Eurasia garantili.

http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=89908
  • bu sistemlere sahip olan kimse yok mu?
  • az önce n790w satın aldım 5.1 kablosuz. 699 tl ye 6 taksit gerçekten müthiş bir rakama geldi.
  • Kablosuz dediginiz sadece frontlar icinmi yoksa rear center sub dahil tum hoparlorler kablosuzmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kewerme

az önce n790w satın aldım 5.1 kablosuz. 699 tl ye 6 taksit gerçekten müthiş bir rakama geldi.

hocam nerden aldınız acaba ?
  • P.Escobar kullanıcısına yanıt
    n11.com dan kardeşim.. sony centerdan bugun teslim aldım ürünü kargoyu beklemedim. servis hemen gelip kurulumu yaptı. servistekiler bile inanılmaz rakam diyorlar. son bir tane kalmıştı adamların ellerinde. sony türkiye 30 tane ürün için özel kampanya yapmış, yoksa mümkün değil dedi hami elektronik bu fiyat için. ürün mükenmel gerçekten. eğer niyeti olan varsa ve hala bu fiyattan alınabiliyorsa kaçırılmaması gereken bir ürün.
  • bende n11.com dan 2 tane aldım :) biri bana biri arkadaşıma.. hatta maximum karta kampanya vardı ürün 620 ye geldi.
    ama kötü haber ürün tüknemiş.. :(
    kurulumu ben kendim yaptım. sonra gittim servise garantileri onaylattım sıkıntı olmadı....
    " kewerme"" arkadaşım servis gelip kurulumu nasıl yaptı biraz anlatırsan sevinirim.
    bende led tv uydu var. hdmı ları ve optik kabloyu nasıl bağladılar biraz anlatırmısın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.