Şimdi Ara

Yeni ssd alicam orjinal win8 i nasil aktarmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acronis programi oneriliyo farkindayim ama bu programin hangi surumunu kullanmaliyim ayrica bu programi nasil bulabilirim ve nasil kullanicam bilmiyorum laptobumda iki disk slotu var. Hic acronis kullanmadan ssd yi takmadan recovery drive olustursam harici diskime daha sonra ssd mi hdd nin yerine takip recovery yapabilir miyim ssd ye win 8 ve diger kurulu herseyi. Ve ayrica klon onerilmiyomus ssd lere pekala ssd ye win 8 nasil kurmaliyim orjinal olmayan bulabilirmiyim ve bu dezavantaj olur mu orjinal kullanmak varken. Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acronis true image aşağıdaki link'ten indirip cd'ye yazdırıp clone disk yapabilirsin.

http://www.filecrop.com/acronis-true-image-home-2011-cd-boot-iso.html

Clone disk nasıl yapılır? Aşağıdaki video yardımcı olur.

http://www.youtube.com/watch?v=5Wu95L0LHW4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesaksac -- 24 Ağustos 2013; 19:02:20 >

• Cevap icin tesekkurler.. Video da eleman usb den ssd yi baglayip acronis boot cd sini takiyor sanirim oyle yapiyor benim laptopta iki slot var hdd icin ben direk ssd yi ikinci slota takip bilgisayarin recovery programindan veya yine acronisten bu isi yapabilir miyim? Bir videoda adam hdd nin recovery cd sini almis daha sonra hdd yi cikarip ssd yi takmisti cdyi laptoba takip bilgisayari baslatti ve ssdye win kurulumu yapti ve iki slot vardi laptopta daha sonra hddyi diger slota tekrar takti bunu bn yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsiv icin Ssd mi Hdd mi?
    5 yıl önce açıldı
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.