Şimdi Ara

Yeni Star Wars oyunu duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Twitter'ın kralı Geoff Keighley, bugün itibarıyla yeni bir ''Star Wars''oyununun geleceğini Twitter'ında duyurdu. Hatta bununla ilgili bir de Teaser (oyunu tanıtan video) bile yayımladı. Yeni ''Star Wars'' oyunu, 12 Aralık'ta VGA 09'da duyurulacak.

Teaser:http://www.gametrailers.com/video/star-wars-spike-tv/59425
    Kaynak:www.merlininkazani.com

• hadisin oradan Force Unleshead ile Old Republic'in videolarını birleştirmiş treaser diye yayınlamış
  • Eti sütü yünü tüyü kılı bitti sıra geldi billurlarından çorba yapmaya... Yeter arkadaş beceremiyorsunuz işte şu güzel filmden oyun yapmayı. Bir X-wing simulasyonları var gerisi yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

hadisin oradan Force Unleshead ile Old Republic'in videolarını birleştirmiş treaser diye yayınlamış

İngilizcen yok farzediyorum, VGA Awards 2010'da duyurulacak diye bağırıyor adam. LucasArts'ın teaser'ı değil, teaser'ı yayımlayanların(unuttum kimdi, açıp izleyemeceğim şimdi) yaptığı bir çalışma o...
  • bunu aylar önce söyledim ben ama kimse tınlamadı Gametrailers'de Lucasarts çalışanlarından biri ile yapılan röpartajda sunucu ima etti ama adam gülüp geçiştirdi.. Jedi Knight serisi devam edecek hemde TFU motoruyla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.