Şimdi Ara

Yeni Subaru Forester 129.990 TL’den Başlayan Fiyatlarla Türkiye’de Satışa Sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.0 motor içi fiyat iyi de dizel için kazığın yağsızını itelemeye kalkıyorlar. dizel maksimum 10 bin tl fazla olması lazım önceden olduğu gibi.

bir de 2.0ın fiyatına bakınca 1.6 l levorg için de iyi geçiriyorsun subaru
  • 159'a 2.0 240hp'lik versiyon çakılı dolu olarak alınabiliyor. Benim elimde bu arabanın 15 litrenin altında yakmayacağını bilsem ciddi ciddi düşünürdüm :(
  • Eyesight yok galiba yine değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canozpinar C kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum o kadar yakacagini. Yurtdisindayim
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113999461 ben surada 3.8 litrelik motorun yakit verisini paylastim. En zor sartlarda azami 19 litre yaktirabildim. Subaru Forester xt ile 15 litre gormek cok zor olur.

• 2.0XT ile 15 litreyi anca pistte yarışırken yakarsınız. Tamamen nası kullandığınıza bağlıdır yakıt tüketimi. Altımda turbo var diye sürekli kickdown kalkarsanız evet yakar.

Şu piyasada 130.000 den aşağıya 2.0 motorlu suv satan marka kaldı mı subaru'dan başka? Bi araştırın öyle fiyatı eleştirin. SUV'u geçtim, bayinin elinde kalan 2 tane 2015 accord dışında binek araç bile yok 129.000 fiyata.

http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up?a276_max=10&a277_min=2015&sorting=price_asc&a2319=62631

http://www.sahibinden.com/otomobil?a276_max=100&a277_min=2015&a5_min=2015&a4_max=10&a1864=51980&sorting=price_asc&a2319=62631

• Bu araç yerine Amarok almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şener bey yaşça büyüksün benden hakaret etmek istemiyorum ama gerçekten yeter
    Şu forumda faydalı olarak yazdığın tek bir post bile olmamasına rağmen banlandığın halde banını açıp seni geri getirdiler bari edebinle dur desteksiz sallama can sıkıyosun harbiden
  • 130 bin fiyat gerçekten fazla.2.0 benzinli vergisi olmasına rağmen fiyatı uygun gelebilir ama bu araba o paraları hak etmez.
    2013 model evoque 240 beygir tam otomatik 4x4 var 140-150 civarlarına çok temiz.Veya X3 alabiliyorsunuz en azından Jipin kralına binmiş olursunuz.
    bu arabada adamı sinir eden ve araba kullanmaktan soğutan cvt şanzıman var.Araba genel olarak cvt haricinde gerçekten güzelde fiyatı çok fazla 130dan sonra çok seçenek var Premuım markalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Zannetmiyorum o kadar yakacagini. Yurtdisindayim
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113999461 ben surada 3.8 litrelik motorun yakit verisini paylastim. En zor sartlarda azami 19 litre yaktirabildim. Subaru Forester xt ile 15 litre gormek cok zor olur.

Pek insan gibi sürmediğimden benim elimde o değerleri görür araç. 2.0 benzinli Mercedes'imle genelde bu değerlerde geziyorum. Dizel 301'im 7.5'lerde geziyor. F350 Super Duty ile 20-22 bandında gezen bir tüketimim var. Forester fabrika verisinde şehir içi 12 yakıyor zaten :)

• Dizelini test sürüşünde denedim genel olarak fena değil, ama cvt şanzımanlı araç kullanan biri olarak şanzımanın tepkilerini beğenmedim. 18 jantlı spor versiyonunun bile süspansiyonu sert gelmedi bana. Ama yine az yakmıyormuş dizeli. İç mekan genişliği ve ferahlığı da olumlu yanlarından..

• Nissan (X-TRAIL) ve Honda (CRV) milletin 1.6 fiyatına dizel-otomatik fetişistliğinden istifade ederek vatandaşı ağır şekilde söğüşlerken, Subaru'ya saygı duyasım geldi fazlasıyla. (2.0 vergilerini düşününce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mart 2016; 21:38:17 >
  • 2013 yeni kasa Forester XT ile şehirler arası sakin kullanım (100-120km/h) ile 6.5 lt - 7.2 lt ortalama yaktı, şehir içi max. 9 lt gördük ve
    yoğun arazide çamurda karda zevkine tam gaz yaptığımızda değerler 12 lt zor gördü uzun süre bu şartlarda kullanım ortalamasında..

Kullanmadan yorum yazanlara şunu net söyleyebilirim araç muazzam hızlanıyor ve 0-100 sport sharp modda 6.5sn civarında normal mod 7.5sn

Bu gücü kullanıp gaza yüklendiğinizde 2.0lt boxer motora ve 4 çeker sisteminin dengesine hayran kalıyorsunuz.
    Japonyada 300hp fakat Japonya dışındaki katı emisyon normlarına uyması için 60bg düşürülerek 240hp piyasaya sürülen çok güzel bir makine,
    Bu fiyata bu sınıfta peşinden gelebilecek 1 tek araç yokken bırakında biraz yaksın..

Sınıfının dünyadaki en güvenli aracı Subaru Forester. Tüm modelleriyle dünyada en güvenli araç üreten 5 yıldır yine Subaru. (IIHS verileri)
    Hal böyleyken fiyat gayet normal hatta makul bile, kaldıki bu piyasada kutu kola tadında VW polo bile 60 bine satılıyor farkındaysanız..
    (Araç fiyatları bu ülkede son 2 yılda saçma sapan arttı o ayrı, öyle olmasaydı 80-90bin lira gayet güzel olurdu.. )

VW TIGUAN >> http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/volkswagen/tiguan-4-door-suv

BMW X1 >> http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/bmw/x1-4-door-suv

SUBARU FORESTER >>http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/subaru/forester-4-door-suv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 5 Mart 2016; 23:40:29 >

• tamam.
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Abi foresterı X3 ile kıyaslamak lazım sınıf olarak, ama onda da fiyat kıyaslanamıyor BWM x3 1.6 benzinlisi 178.000, 2.0 dizeli 256.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu araç yerine Amarok almak daha mantıklı.

Tabi canim amarok daha mantikli... bu mantikla lada niva da guzel bir secim olur dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaş10

130 bin fiyat gerçekten fazla.2.0 benzinli vergisi olmasına rağmen fiyatı uygun gelebilir ama bu araba o paraları hak etmez.
    2013 model evoque 240 beygir tam otomatik 4x4 var 140-150 civarlarına çok temiz.Veya X3 alabiliyorsunuz en azından Jipin kralına binmiş olursunuz.
    bu arabada adamı sinir eden ve araba kullanmaktan soğutan cvt şanzıman var.Araba genel olarak cvt haricinde gerçekten güzelde fiyatı çok fazla 130dan sonra çok seçenek var Premuım markalarda

Senin o evoque dediğin haldexli çakma 4 çeker mi jipin kralı oluyor :) subaru hem performans olarak hem arazi kabiliyeti olarak evoque'i ezen bir otomobil. Bu arada buyur insanı sinir eden cvt. 0-200:24 saniye

• 2.0 motor vergisine rağmen fiyatı rakiplerine göre gayet uygun. Her ne kadar süper bir araç olsa da, motor büyüklüğü ve yakıt sarfiyatından mütevellit, 4-5 yıl sonra tutulmayıp fiyatı düşeceğinden ikinci el almak daha mantıklı görünüyor.

• Allahın belası vergiler yüzünden 2litre hacimli motorları sürmenin tadını unuttuk resmen. Hele genç nesil hiç bilmiyor bu motorları. Adamlar otomobil dünyasına 1.2-1.4 motorlarla giriş yapıyorlar ne yazık. Halbuki 3litre mercedes, 2,5cdx vectra, 6silindir 320 e36 sürmüş bir nesil var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

2.0 motora göre fiyatı piyasanın altıda 129b liralik versiyon donanım olarak ta tatmin edici. ancak 1.6 levorg'un ne halt yemeye aynı fiyata satıldığını biri anlatırsa sevinirim. tabii 2.0 vergi farkını direk cebe indiriyor olabilirler de...

Levorg üst segment bir araç yani Legacy Outback versiyonunun Sport Wagon için üretilen bir versiyoru ancak yürüyeni tamamen WRX ve STI.
    Aslında o kaliteye o fiyat normal. Ülkemizde araç fiyatları saçma sapan arttı o ayrı mesele..

Levorg ve Forester gibi araçları daha yakından bayide incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
  • Subaru zaten marka olarak çok marjinal bence farklı olmak isteyenlerin tercihi mini gibi.Fiyat olarak bir tık fazla rakiplerine göre Levorg özelikle ama araç süper.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.