Şimdi Ara

Yeni Subaru Forester 129.990 TL’den Başlayan Fiyatlarla Türkiye’de Satışa Sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu araç yerine Amarok almak daha mantıklı.

Neremle güldüğümü göstersem hayat boyu ban yerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Şener bey yaşça büyüksün benden hakaret etmek istemiyorum ama gerçekten yeter
    Şu forumda faydalı olarak yazdığın tek bir post bile olmamasına rağmen banlandığın halde banını açıp seni geri getirdiler bari edebinle dur desteksiz sallama can sıkıyosun harbiden

Kardeşim öncelikle forumun bu en müptezel kıdemli kademeli baştrolüne,efendiliğinden bey diye hitap ediyorsun.

Bırak bey'i, hani yine desteksiz olur olmaz her araca çapulcu diyor ya,Hitap olarak çapulcunun Ç'sini bile haketmiyor.Forumun değerli yöneticileri artık bunu gerçekten süresiz banlayıp memleketine gönderseler de,Ahali bir derin nefes alsa artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

levorg ölçüleri ile 4.690 x 1.780 x 1.490 mm ile C segmenti olması gereken bir araç ancak ne hikmetse D segmenti olarak konumlandırılmış. aradaki vergi farkı 50 binlarık bir araç için yaklaşık 25-30b civarında olması lazım. bu durumda 1.6 levorgun vergisiz fiyatı 2.0 forester'da 25b daha fazla olmalı.

forester'ın da ölçülerine bakıldığında 4595 mm x 1795 mm x 1735 mm ile levorg ile hemen hemen aynı. bu durumda levorg ile forester aynı segment araç olmalı. ve aralarındaki vergi farkı kadar fiyat farkı bence pek te adil olmayan bir fark.

Levorg 122 , Forester 129 bin TL fiyatları şuan

pekte fark yok. Bu gayet normal..
  • Avrupada levorg baz donanim foresterdan 6-7 bin euto daha pahali satiliyor. Araya %90 otv ve %45 otv oranlari olusunca ucuz olmasi gereken Forester daha pahali oluyor.

• 119 gibi alınır ileride ellerinde kalanlar , satılmayacak nasılsa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Mart 2016; 1:10:09 >
  • Bu arabayı alabilecek ve yürütecek gücüm olsa, hakkını verirdim. Yani gitmedik dağ bayır bırakmazdım. Mutlaka olmadık yerlerde batırır, traktör çağırmak zorunda kalırdım.

Ama şurada kopan velvelenin aksine, sıradan insanların %90'ınını hiç ilgilendirmiyor o meşhur Subaru 4 çeker sistemi. Forumdakiler de dahil, çoğu insan gider premium alır. Hiç olmazsa Passat'a sıraya girer. Şirket aracı kullanıcısı gibi görünseler bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Allahın belası vergiler yüzünden 2litre hacimli motorları sürmenin tadını unuttuk resmen. Hele genç nesil hiç bilmiyor bu motorları. Adamlar otomobil dünyasına 1.2-1.4 motorlarla giriş yapıyorlar ne yazık. Halbuki 3litre mercedes, 2,5cdx vectra, 6silindir 320 e36 sürmüş bir nesil var.

Aynen hocam, 2.0 Vectra CD'ler, 1.8 turbo passatların falan tadı damağımızda kaldı : )))
  • Fiyatı ne ara bu kadar arttı ya ?

• 130 bin değilde adamlar iyilik yapıp 10 lira düşürmüşler.
    Şaka bi yana, daha düşük motorlu diğer markalarla aynı fiyata satıyorlar. Ki buda güzel birşey. Baktım pekte
    anam anam eleştirilecek bir yanı yok. sürüş zevkine göre motor secenekleride koymuşlar. iyi bir satış stratejisi.
    bu arada araç 4wd değil awd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 7 Mart 2016; 14:18:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.