|
Yeni Supergirl filminin yönetmeni belli oluyor
-
-
Ana karakterleri kovup bu gereksizlik abidelerine film yapmak da zaten Woke Bros denen firmadan!! beklenir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 5 Nisan 2024; 18:6:45 >
-
Superman filmi zaten gelecek , yeni batman seçilecek daha pek çok yeni karakter gelecek . Sanki sadece süper girl filmi gelecek gibi yazmışsınız ki süper girl öyle gereksiz bir karakterde değil .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elindeki mükemmel kadroyu kovan, pedo twitlerini de "ofansif mizah kanka yeaa" diye yediren birisinin elinden gelecek en iyi iş ne olabilir acaba.
Bi acıların çocuğu emo Batman gördünüz diye hemen tav mı oldunuz arkadaş :)
Çöp etti, çöp etmeye de devam edecek, net.
Ben buna katılmıyorum . Warner bross artık büyük degişime girdi . Eski kadro gitti . Şuana kadar gördüğümüz tüm kötü DC yapimlari eski kadronun eseriydi ama artık bu değişecek bence. Daha kaliteli ve birbirleri ile bağlantılı DC filmleri göreceğiz.
O kovulan oyuncu ve yönetmenleri 2 dinleyincey, o yapımların daha iyi olmasını engelleyen sadece ve sadece Disney özentisi Woke Bros. yönetimi ve Dc filmin başına konan keko Geoff Johns
Kekoyu kovup iğrenç twitleri olanı getirince ve Woke Bros. olmaları yetmezmiş gibi sjwliğin a haberi BBC'den yöneticiler transfer edince ne daha iyiye gidebilir ki
İyiye de gitmeyecek zaten. Eli yüzü düzgün ve hiçbr risk almayan 2 film çekip fonlu eleştirmenlere "aaaa bu sefer başardılaaaarr" dedirtecekler o kadar...
Abi "keko Geoff Johns" nedir ya? Bu adam sinema tarafının başında sandığın kadar etkili birisi değildi. Daha çok senaryo tarafıyla ilgiliydi ve daha güçlü konunda Walter Hamada vardı ve o da gitti. Geoff Johns dediğin adam dc çizgi romanlarına hayat veren aşmış bir yazardır. Bu adamın daha bir tane bırak kötü, ortalama bir çizgi romanına bile rastlamadım. Eğer sinema tarafında tek söz olsaydı emin ol onu da bir düzene oturtur, sağlam işler çıkarırdı ama sinema tarafı oldukça çok başlıydı.
Adamın çizgi roman tarafına tek bir eleştirim olmadı.
Yapacağı işin başında kalıp sinemaya hiç bulaşmamalıydı. Yaptığı şey tam kekoluk
Hamada ve arkasından gelen Bbc çıkışlı tip zaten düşman başına. Düşman şirkete ver içerden yıksın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 10 Nisan 2024; 12:32:42 >
DC değişim yapmak istiyorsa ilk önce film ve dizilerdeki oyuncular birbirini tutmalı, tıpkı Marvel'ın yaptığı gibi. Bir karakteri 2-3 farklı oyuncu canlandırınca fan bulmak bile zorlaşır. Supergirl, benim seyretmek isteyeceğim bir dizi değil ama katalogta ve Arrow'u seyrederken karaktere denk gelmiştim. Melissa Benoist gayet iyiydi. Milly Alcock'u da HotD'de beğendim ama Supergirl için boyu çok kısa ve fake Amerikan aksanıyla garip kaçıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ana karakterleri kovup bu gereksizlik abidelerine film yapmak da zaten Woke Bros denen firmadan!! beklenir :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X