Şimdi Ara

Yeni Superman filminin çekimleri tamamlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Efektler, edit, kurgu müzikler derken bir seneye yetişirse iyi. Şu an ham halde 10 15 saatlik çekim vardır, nesini izleyeceksin ?

• Moueson kullanıcısına yanıt

Cevap yazdığın cümlede gizli, bu adamın "producer" yani yapımcı yani yatırımcısı olduğu bir şow başkaları çekip yönetmiş buna rağmen vasat bir iş (kötü değil ama vasat çok daha iyi indie işler var). Ben kendi yazıp çektiği özgür yapımlarından bahsediyorum. 300 spartalı kendini bulduğu güzel işti ama adam özgür değildi orada,i full stüdyo müdahalesi vardı. sucker punch'ta verdiler yetkiyi gördüler etkiyi sonra bir kere daha inanıp DC evrenini verdiler şimdi netflix'te son şansını oynuyor ama orada da rebel moon ve dandik zombi filmi ile gördük ne kadar yaratıcı.. buna benzer uwe boll, şamayalan gibi yönetmenleri sayabiliriz.

• Toplu bir cevap yazacak olursam Zack Snyder filmleri gayet de güzeldi, onun başında olduğu işler zaten hayranların en çok yükseldiği filmler oldu ama onun dışındaki yönetmenler amaçsızca, boş filmler yaptılar ve herhangi bir evren kurmak gibi kaygısı olmayan filmlerdi. Sırf bu yüzden varolan evreni derleyip toplamak yerine baştan bir evren kurmak aldıkları en mantıklı kararlardan. Kaldı ki dc evren sıfırlama konusunda çizgi roman sektöründen dolayı oldukça başarılı ve tecrübeli.

Henry Cavill konusunda evet, Superman olarak iyiydi ama Clark Kent olarak yetersizdi ve hissettirmiyordu. Yeni evrende tıpkı Christopher Reeve filmlerinde olduğu gibi Clark Kent kimliğini öne çıkarıp, Cavill dönemindeki bu kopuştan uzaklaşmak istemeleri mantıklı çünkü Superman ve Clark Kent etle tırnak gibidir. Bu fimle birlikte psikolojik sorunları olan, pek gülmeyen Cavill Superman'i yerine, 1978 yapımı filmde Lois'in, Superman'e "kimsin sen?" sorusuna karşılık hafif tebessümle aldığı "bir dost" cevabındaki gibi bir yaklaşıma sahip bir Superman'e odaklanacaklar. Zaten film için All Star Superman adlı çizgi romandan esinlenmeleri bile karakterin kişiliği anlamında ipucu veriyor.

Ayrıca filmin çekimleri bitti denmiş, yapım süreci bitti denmemiş. Daha binlerce saat bilgisayar ve reklam hazırlık süreçleri olacak. Belki arada değiştirmek isteyecekleri bir kaç şey olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 31 Temmuz 2024; 14:35:17 >

• Sene 2871 Superman 87845465 filminin çekimleri bitiyor.

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt

Henry yoksa sipirmin da yok :)

• birde gamsız süpermanmı olur arkada neyse o yaratık şehiri yakıyo filan bu rahat ayakabı giyiyo

• Superman görünce aklıma tolga çevik geliyor yav. Niye acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer4141 G kullanıcısına yanıt

Ne alaka dostum? Marvel duyuruları bu ay, bu sene yaptılar. DCU evreniyle karıştırma dostum. Bilgin yoksa otur yerine ve susar mısın? DCU evreni yavaş yavaş 2025'te gelecek. James Gunn tabii ki Superman filmi reklamı yapacak çünkü DC'nin yeni evreninde ilk defa film çekiliyor. Ne sanıyorsun, anlamadım yani?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Çekim bitince film bitmiş mi oluyor? Özürlü müsün dostum? Sadece çekimler bitmiş; film falan bitmiş dememiş. Daha montaj, CGI gibi şeyler var vb...

• TR_Vay kullanıcısına yanıt
    Önce adam ol düzgün konuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cümlede herhangi bir sorun yok, neyi adam olacakmışım anlayamadım. Oturduğun yerde yanmışsın gibi.

• Umarım ciddiyetten uzak saçma düşmanların olduğu saçma bir film olmaz. Süper kahraman filmlerinden batman ve Superman harici hoşuma gitmiyor. Çünkü batman de kasvetli karanlık ciddi bir ortam var. Superman da keza ciddi filmlerdi. Şimdiki yeni nesil süper kahraman filmleri çocuk filmine döndü. Her yer efekt, saçma sapan şakalar falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.