Şimdi Ara

Yeni Superman filminin çekimleri tamamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Superman filminin çekimleri tamamlandı
    Şu sıralar bir yeniden yapılanma döneminden geçen DC Studios, çok yakında yeni bir sinematik evren başlatacak. James Gunn (Guardians of the Galaxy) öncülüğünde hazırlanan bu yeni sinematik evrenden çıkacak ilk iş, bu yıl HBO Max'te yayınlanacak animasyon dizisi Creature Commandos olacak. Önümüzdeki yıl ise yeni Superman filmi gösterime girecek. Bu yeni evrenin fitilini ateşleyen yapım da bu yeni Superman filmi olacak.

Yeni DC Sinematik Evreni'ni başlatacak film olduğu için merakla beklenen yeni Superman filmi, beyaz perdeye bir adım daha yaklaştı. Yönetmen James Gunn, dün bir paylaşım yaparak filmin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Ayrıca Bkz.HBO'nun The Penguin dizisinden yeni fragman yayınlandı

Superman, 11 Temmuz 2025'te Vizyona Girecek

James Gunn'ın senaryosunu da kaleme aldığı yeni Superman filminde sevilen kahramana genç oyuncu David Corenswet hayat veriyor. Başrollerde Corenswet'e, Lois Lane rolündeki Rachel Brosnahan ile Lex Luthor rolündeki Nicholas Hoult eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan ve Wendell Pierce da yer alıyor.

Merakla beklenen Superman, 11 Temmuz 2025'te vizyona girecek.

• Çekimler tamamlandıktan 1 yıl sonra film vizyona sokmak nedir. Ondan sonra film çalınıp internete düşünce ağlarlar Sony gibi.

• Çöp olacağına %95 eminim. Blac Adam filminden sonra Dwayne Johnson iyi bir şekilde ortalığı ayağa kaldırıp gaza getirmişti. Adam Henry'yi de getirdi mis gibi bu adam önderliğinde yürüyecekti dc. Superman 2 ardına Black Adam 2 ardına Zack Sneyder'in Darkseid'in dünyayı ele geçirmeye gelmesini konu alan bir film olacaktı burada tüm kahramanlar ve iyiler toplanıp final savaşı yapacaklardı. End game gibi olacaktı sonrasında ise evreni mi sıfırlıyacaksın sıfırlaya. Topla yönetmenleri düzgünce tartış ona göre ilerle. Henry'yi çıkarma yaşlı superman olarak kalsın elbet bir şekilde yeni evrene de dahil olur. Neyse bunlar Marvel'a benzemeye çalıştığından beri çöpe daha çok benzediler üzerine de gidip James Gunn'ı getirip kendinlerini bitirecek son hamleyi yaptılar. Dc evreni yerine bu vasıfsız yöneticiler ve bu kararları alanların sıfırlanması dileğiyle... Birde Henry'yi çıkarıp ona en çok benzeyen aktörü getirmeleri var reziller cidden...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ya bir git ! Black adam b*k gibi filmdi gişe de battı onu mu savunuyorsun . Zack snyder zaten iyice b"Ka sardı . James gün çizgi roman filmleri konusunda deneyimli bir yönetmen . Galaksinin koruyucuları 3 filmi de dahil gayet güzeldi ve gişede iyi para kazandırdılar.

Ben sizin gibi düşünmüyorum . Yeni DC evreni çok daha iyi olacak . Eskisini toparlamak imkansızdı çünkü. Yenilik iyidir eskilere bağlanıp durmayın artık !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher Reeve dan sonra süpermeni oynıyanlar hep yavan gelmişti
    taki Henry Cavill le kadar şimdi oda bıraktı gene yavan geliyo :S

• DC'nin (WB'ın) yapması gereken, Snyder'dan vazgeçip, aynı oyuncularla evreni farklı yönetmene teslim etmek olacaktı. Sorun Snyder'da. Birçok şeyi doğru yaptı fakat bir o kadar şeyi de yanlış yaptı. Adam "her sahne epik görünmeli", ağır çekim hastası resmen. Bu adama senaryo yazma yasağı getirilmeli.

Şimdilerde ise James Gunn'ın "vizyonunu", "kırmızı donu dışarda" Süpermen'ini izlicez... geç. 😏

• Çekim bitmiş işte sonbaharda koysana. O zamana kadar fragmanları yapın reklamı dönsün. Ne saçma şey yahu. Çekimi bitmiş filmi bir sene bekletmek neyin kafası abi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Abartmak gibi olmasın ama Henry "Ben Superman olmak için doğdum" diyordu resmen.

• şu fotoyu her gördüğümde özgür özel anımsatıyor, filmden beklenti yapımcıda bile düşüktüro yüzden iyi olabilirYeni Superman filminin çekimleri tamamlandı 

• 80'li 90'lı yıllarda süperman izlenirdi ama ısıtılıp ısıtılıp aynı senaryolarla bazen yeniliyorlarsa da aynı tadı vermiyorlar artık. süper kahraman filmleri bitti inandırıcılıkları 90'lı yıllarda kaldı teknoloji ile değil güzel senaryolarla doğal normal fimler çeksinler bence. Çoklu süper kahraman filmleri herşeyin suyunu çıkardı. gına geldi marvelden dc 'den ..

• msegmx M kullanıcısına yanıt
    Gerçek Snyder'ın ne olduğunu netflix special'larında görebilirsiniz rezil hepsi de.
    James gunn ise ne kadar cıvık olduğunu hem Guardians of the galaxy hem de suicide squad filmi ve dizisinden..
    Umarım yanılırım ama beklentim -10

• tahir40 kullanıcısına yanıt
    çünkü güvenmiyorlar, ek çekimler ile düzeltiriz diyor heralde gidişata bakarak.

• tahir40 kullanıcısına yanıt
    CGI vs bilgisayarda devam ediyor çalışmalar. Bizim Türk filmleri gibi sahneyi birleştir sür sinemaya olayı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kabakdolması kullanıcısına yanıt

Hay ağzına sağlık bende bunu diyecektim . Adamlar efektlere önem veriyor. Kaliteli efektler olması için zaman gerekli .

• korozyon kullanıcısına yanıt
    Yeni Superman filminin çekimleri tamamlandı

Şu filmin yapimcisina bir bak hele . Adamın her işi öyle cıvık değil . Yeri geldiğinde korku filmi bile çekiyor adam .

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    inandırıcı olsun diye çekilmiyor bu filmler. inandırıcı nasıl olsun, süper kahraman işte. :)))

süpermen'i ben de sevmem. çünkü filmin konusu 5 yaşındaki çocuğun anlayabileceği kadar (çünkü hedef kitlede o da var) basit oluyor. resmen geri zekalı yerine koyuyorlar seyirciyi. bir batman mesela çekilir bir süper kahraman. ama süpermen'e dayanamıyorum -ilk bölümünden itibaren-

• Marvel'in duyurularından sonra bu filmi merak eden kaldı mı ? Adamlar 2027'ye kadar yılı kapattı. James Gunn da Superman ile reklam yapsın.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Son süponun güzel hikayesi vardı. Yan karakterler büyüğünden küçüğüne inci gibi dizilmişti. Çok açık ve net şekilde en iyisiydi. Bir ambar dolusu inciri shite çevirdiler.

• Creatust C kullanıcısına yanıt
    Dostum sen olayın özünü duymamışsın. Dwayne işin içine kendisini bomba gibi salıp kararları da ben alırım dediğinde cawill resti çekip dwayni şutlatmıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.