Şimdi Ara

Yeni Superonline Fiber Aboneliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün apartmanımızda superonline fiber kurulumları başladı, doğal olarak benim de kapımı çaldılar; ben şimdilik kabul etmedim, burada kullanan arkadaşlarla konuşup öyle karar vermek istiyorum; çünkü superonline gerçekten enteresan bir firma :)

Önce elimde ne var? TTnet Ultranet aboneliğim mevcut. 14 mb hızı görüyorum. 75 gb AKK sı var.

75 gb kotayı genelde torrent ile dolduruyorum. Torrentleri mamundadan alıp, genelde 1.4 -1.3 hızın altına düşmüyorum.

Genel olarak 75 gb aylık kota ucu ucuna yetiyor.

Şimdi gelelim sorularıma :

1- Bütün forumlarda superonline fiberde torrent probleminden bahsediliyor. Bu benim için önemli, çünkü internette bahsettiğim gibi yoğun torrent kullanıyorum. Nedir durum, torrent engellemesi var mı?

2- Olur da sözleşme imzalarsam hangi modemi getirmelerinde ısrarcı olayım?

3- Genel olarak superonline a geç şu yüzden, geçme ttnette kal bu yüzden yorumlarınızı alabilir miyim?

4- Geçersem gece kuşu tarifesi bana en uygun gözüküyor, başka tarife öneriniz var mı?

Teşekkürler.

• 1- denemeden bilemezsiniz, bölge bölge değişiyor çünkü.
    2- seçme şansınızın olduğunu sanmıyorum ama Huawei
    3- TTNET'in ping değerleri daha iyi. Sol'un uploadi daha iyi.
    4- yok.

Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun gene gelip, torrent problemi icin statik ip onerdiler. Torrent problemini bal gibi bildikleri cikti buradan da ortaya. Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.