Şimdi Ara

Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizin elinizin canı bence sınırsız tarife istemiş. Yoksa böyle bir yanlışlık yapması imkansıza yakın.Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! 

Aldığınız tarife 5 mbps hız limitli ve 15gb hotspot limitli olan. Ama üzümeyin 1080p Video rahat açar o hızla.

Aslında Limitsiz Tarifeler güzeldir. Passler de güzeldir. Fakat hotspot'da passler geçerli olmadığından Limitsizler daha cazibeliler. Limitsizle sınırsız hotspot yapmanın da yolunu bulabilirseniz daha karlı bir tarife olur limitsizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-558C51285 -- 11 Nisan 2022; 10:0:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evde gigafiber internetim var neden canim istesin ki Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! 

Zaten 20 gb yetiyordu. 25 e geicektim normalde. Cayma bedeli aliyor mu diye bakarken direk onayladi. İnsan bi daha sorar emin misin diye Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 11 Nisan 2022; 10:43:40 >
  • t3ntativ3 kullanıcısına yanıt

Evet haklısın emin misin diye sorması gerekiyor. Kullandığın tarifeden fiyat olarak yüksek tarifelere geçerken cayma bedeli alınmıyor.Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya! 

• Benim hattıma böyle birşey teklif etmiş iyi mi fiyat

Yeni Tarifem Vodofonlular Konuya!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunda YouTube yerine Netflix ve Prime Video sınırsız.

Çok fazla YouTube kullanmıyorsanız feci ucuz ve güzel.

• Yeni müşteriye var mı ? Sanırım yok.

Geçmek için önce red olmayan tarifeye mi geçmeliyiz ? Vodafone taktikleri böyledir aslında ama bilen varsa yardım rica 😃

• Çoook iyi fiyat bence :)

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Uyumlu 5GB vardı bu hattımda taahhüt bitince Red 20'ye geçirdim geçen ay. Bu ay ise bu teklif
    gelmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler hocam :) Sistem halâ aynı devam ediyor başlangıç olarak yüksek paketlerden girince doğru düzgün fiyat odaklı paket önerisi yapmıyorlar.

Güle güle kullanın bence şu an iyi fiyat :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.